Hotel Abendrot

Østrig, Ischgl

Indkvartering Hotel
Inkl. morgenmad

Der er desværre ingen ledige værelser på dette hotel i den valgte periode.

Fakta

Om Hotel Abendrot

Her er den oplagte mulighed for en særdeles prisstærk kort skiferie til Ischgl, hvor du er dejligt tæt på det, det handler om, nemlig skiløbet!

Tag en hurtig, unik og billig skiferie til Ischgl. Som noget ganske enestående for hotellerne i Ischgl, kan du på Hotel Abendrot tage på kør-selv-ski fra torsdag til søndag. Det er der ikke andre hoteller, der tilbyder. Og hvis det skal være særligt billigt, så er det værd at gå efter opholdet fra søndag til torsdag.

En åbenlys fordel ved denne form for skiferie er, at du undgår den travle motorvejstrafik om lørdagen i Tyskland, og samtidig er lastbilerne væk om søndagen. Rutinerede bilister ved godt, hvilken weekend-dag, de foretrækker at køre i Tyskland.

Skiløb til døren

Noget af det bedste ved Hotel Abendrot er beliggenheden i forhold til skiløbet. Hotellet er trategisk godt placeret midt mellem de to vigtigste hovedlifte i Ischgl, gondollifterne Fimbabahn og Silvrettabahn. Du kan, som en smart detalje, tage et indendørs rullefortov halvdelen af vejen til Fimbabahn. Der hvor det bliver ekstra godt, er når skidagen er forbi, og du glider ad pisten ned til du er ca. 50 meter fra hotellet.

Værelserne

De smagfuldt indrettede værelser har dobbeltseng eg eget badeværelse med bruser eller badekar. Samtlige værelser har desuden en balkon. I nogle af de større værelser er der desuden en sovesofa til en tredje skiferiegæst.

Charme og stemning

Selve hotellets indretning er moderne og bærer præg af østrigernes gennemførte sans for ordentlighed og effektivitet. Her er hyggeligt samtidig med at det hele fungerer. Stilen har et tydeligt touch af at vi er i Alperne med paneler i lyse træsorter.

Barområdet er placeret centralt på stueetagen, og det er her, du kan nyde en aperitif eller lidt snacks. I forlængelse af barområdet er spiseområdet, hvor du nyder morgenmaden. Det er også her, du finder det cirkulære loungeområde, hvor du kan slappe af med en kop te eller kaffe, der er tilgængeligt hele dagen.

Der er inkluderet morgenmad i et ophold på Hotel Abendrot. Resten af dagens måltider står du selv for, og Ischgl er en by, der byder på masser af forskellige muligheder for at gå ud at spise både lokale retter og med fra det internationale køkken.

Wellness til trætte skiben

Når dagen på ski i terrænet ved Ischgl er vel overstået, og du forhåbentlig er dejligt træt, finder du på første sal lige det, der skal til.

I wellnessafdelingen kan du koble af og lade kroppen slappe helt af i de to saunaer. Den ene er en infrarød udgave mens den anden er den klassiske skandinaviske version. Hvis den tørre varme i saunaerne ikke er nok, så er dampbadet klar til at give huden en god gang fugt.

Der er også et område med liggestole, hvor du kan slappe af og læne dig tilbage i ro og mag.

En kort skiferie til Ischgl

Hotel Abendrot er altså som skabt til korte skiferie-ophold, der går fra søndag til torsdag og torsdag til søndag. Du kan naturligvis også booke en hel uge fra søndag til søndag.

Som en interessant detalje er det værd at fremhæve, at der ikke er nogle andre hoteller i Ischgl som tilbyder den slags korte ophold fra torsdag til søndag.

Så derfor! Tag din ven, veninde eller bedre halvdel med på et hurtigt get-away til Hotel Abendrot i Ischgl.

Afstande

Afstand til piste 50 m

Afstand til lift 300 m

Afstand til centrum 30 m

Afstand til shopping 30 m

Værelset

TV Ja

Balkon / Terasse Ja

Badekar eller bruser Ja

Mad og drikke

Pension Morgenmad

Bar Ja

Faciliteter

Dampbad Ja

Lounge Ja

Morgenmad Ja

Reception Ja

Sauna Ja

Skirum Ja

Vis mere

Wellness: Ja

WiFi: Ja

Dobbeltværelse med brusebad og balkon

Fint værelse med dobbeltseng, eget badeværelse med brusebad og toilet samt balkon. Værelset kan også bruges til en person.
Balkon - Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab - Håndklæder - TV - Wi-Fi - Skrivebordsplads

Dobbeltværelse med badekar og balkon

Fint værelse med dobbeltseng, eget badeværelse med badekar og toilet samt balkon. Værelset kan også bruges til en person.
Balkon - Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab - Badekar - Håndklæder - TV - Wi-Fi - Skrivebordsplads

3-sengsværelse med brusebad og balkon

Fint værelse med dobbeltseng, eget badeværelse med brusebad og toilet samt balkon. Værelset kan også bruges til en person.
Balkon - Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab - Håndklæder - TV - Wi-Fi - Skrivebordsplads

 

3-sengsværelse med badekar og balkon

Fint værelse med dobbeltseng, eget badeværelse med badekar og toilet samt balkon. Værelset kan også bruges til en person.
Balkon - Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab - Badekar - Håndklæder - TV - Wi-Fi - Skrivebordsplads

AccommodationTypes

Afstande