Apartment Garni Almfried

Østrig, Ischgl

Indkvartering Hotel

Der er desværre ingen ledige værelser på dette hotel i den valgte periode.

Fakta

Om Apartment Garni Almfried

Centralt i Ischgl finder du Garni Almfried tæt på både pisten, liften og byens hyggelige gågade.

Er du til ægte, østrigsk charme med træbeklædte vægge, hyggelige omgivelser og en passioneret familie til at varte dig op? Så er Garni Almfried stedet.

Beliggenhed

Garni Almfried ligger i rolige omgivelser midt i centrum af Ischgl ved siden at byens smukke kirke.

Garni Almfrieds centrale beliggenhed gør at lift, pist og byens hyggelige gågade nås på 2 minutter til fods. En elevator tager jer nemt ned til Fimba-banen, udgangspunktet for dagens udfoldelser i det skønne Silvretta-område.

Et væld af gode restauranter samt et større supermarked ligger lige omkring Almfried.

Hyggelig indkvartering

Garni Almfried byder på en hyggelig studio-lejlighed, der i 2019 har fået en opgradering med nyt køkken, nye gulve og nye møbler.

Den hyggelige familie Salner tager sig godt af sine gæster og sørger for et behageligt ophold.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ved siden af supermarkedet Mpreis og Florian-Garage, men der er flere. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste 150 m

Afstand til lift 200 m

Afstand til centrum 25 m

Afstand til shopping 100 m

Afstand til skibus 100 m

Afstand til skileje 100 m

Værelset

Mad og drikke

Faciliteter

WiFi (mod betaling) Yes

Studiolejlighed til 3 personer i husets underetage.

Lejligheden består af et større rum med 3 sovepladser, spiseplads og tv, separat køkken, samt bad og toilet. Grundet lejlighedens lave beliggenhed i huset er lysindfaldet begrænset.  
Sengelinned – Kaffemaskine – Kogeplade – Opvaskemaskine – Mini ovn – Køleskab – Håndklæder – TV – Elkedel – WiFi (ekstra beregning)

AccommodationTypes

Afstande