Apartment Cima

Østrig, Ischgl

Indkvartering Lejlighed

Der er desværre ingen ledige værelser på dette hotel i den valgte periode.

Fakta

Om Apartment Cima

Perfekt placerede lejligheder i Ischgl med plads til den store vennegruppe eller hele familien.

Disse dejlige lejligheder har en perfekt placering i Ischgl. De ligger på et roligt sted, i centrum af byen, og med skoven lige i baghaven, hvilket giver den hyggelige feriestemning et ekstra løft.

God beliggenhed

Her har i nærmest ski In/out, med kun 50 meter til pisten, hvilket sætter prikken over i’et ved denne indkvartering.
I gåafstand har i byen, med sportsbutikker, indkøbsmuligheder, restauranter og afterski. Alt i alt en velplaceret beliggenhed til jeres skiferie.

Plads til mange

Lejlighederne er super hyggelige, og her er masser af plads til hyggelige stunder med familien eller vennerne.

Afstande

Afstand til piste 50 m

Afstand til lift 500 m

Afstand til centrum 300 m

Afstand til shopping 700 m

Afstand til skibus 700 m

Afstand til skileje 400 m

Værelset

TV Ja

Balkon / Terasse Ja

Kaffemaskine Ja

Elkedel Ja

Toilet Ja

Køleskab Ja

Sengelinned Ja

Fryser Ja

Ovn Ja

Opvaskemaskine Ja

Wifi i lejlighed Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Bruser Ja

Komfur Ja

WiFi Ja

4-vær. lejlighed (2 etager) (7 pers.)

Denne lejlighed er til maksimum 7 pers, og fordeler sig på 90 kvm i to plan. Den er indrettet med køkken/opholdsrum hvor der er mulighed for en opredning, tre soveværelser: Et med dobbeltseng og de to andre med to enkelte senge. Der er to badeværelser. Et luksus badeværelse med massagebruser, stort badekar og wc. Det andet badeværelse har dusch/wc. Derudover et separat toilet. De fleste møbler er holdt i træ, hvilket er med til at give den helt rigtige tyroler-stemning. Lejligheden ligger på øverste etage, hvorfor den har skråvægge. Der er desuden to balkoner/terrasser.
Balkon eller terasse – Sengelinned – Kaffemaskine – Kogeplade – Opvaskemaskine – Fryser – Mikrobølgeovn – Ovn – Køleskab – Viskestykker– Håndklæder – TV – Elkedel – WiFi (gratis)

4-vær. lejlighed nr. 2

Denne lejlighed er til maksimum 7 pers, og fordeler sig på 90 kvm. Lejligheden er rummelig og lys. Den er med 3 soveværelser; et 3-sengsværelse, et dobbeltværelse med to enkeltsenge og et enkeltsengsværelse. Derudover køkken og opholdsrum, med en separat afdeling med sovesofa til én person. Der er et badeværelse med badekar og wc samt et separat toilet. Der er balkon til lejligheden.
Balkon eller terasse – Sengelinned – Kaffemaskine –Kogeplade – Opvaskemaskine – Fryser – Mikrobølgeovn – Ovn – Køleskab – Viskestykker – Håndklæder – TV – Elkedel – WiFi (gratis)

AccommodationTypes

Afstande