Hotel Savoy Edelweiss

Italien, Sestriere

Indkvartering Hotel
Inkl. halvpension

Der er desværre ingen ledige værelser på dette hotel i den valgte periode.

Fakta

Om Hotel Savoy Edelweiss

Kom ned og bo på det familiedrevne Hotel Savoy Edelweiss, der er kendt for sit gode køkken der serverer alt hvad hjertet begærer.

Familiedrevet hotel med servicen i top

Hotel Savoy Edelweiss ligger lige i centrum af Sestriere. Her bor I tæt på alt, og med bare 250 meter til nærmeste skilift og piste og med kun 100 meter til byens svømmehal bliver det ikke meget bedre.

Hotellet er familiedrevet med servicen i top. Hos Alessandro og Laura vil I opleve en gæstfrihed og en afslappet atmosfære, som gør, at I bare må komme tilbage år efter år.

Her er værelser af forskellige typer, men gennemgående for dem alle, er en varm og hyggelig stil, hvor I straks føler jer  hjemme.

En masse at lave ud over skiløb

Efter en veloverstået dag på ski kan I nyde en øl eller et glas vin i baren, og hotellet byder også på et mindre wellness-område, hvor I kan slappe helt af efter dagens strabadser med mulighed for at tilkøbe en omgang massage.

OBS! På grund af situationen vedr. Covid-19 kan hotellet af sikkerhedsmæssige årsager ikke garantere, at wellness- og fitnessafdelingen vil være åben. Såfremt myndighederne tillader det, vil det være muligt at reservere tid til wellness- og fitnessafdelingen mod betaling.

Herudover har hotellet også et hyggeligt opholdsrum i tilknytning til baren, hvor I kan hygge jer med spil og læsning. Hotel Savoy Edelweiss tilbyder også WiFi på værelserne, ligesom der er elevator og skikælder.

Spis godt

Hotel Savoy Edelweiss er kendt for sit gode køkken, og I restauranten bliver I budt på en stor morgenbuffet med alt, hvad hjertet kan begære. Aftensmaden byder på en stor buffet af klassiske italienske retter, hvor I med sikkerhed bliver mætte.

For gæster der ankommer sent lørdag aften, vil der stå en kold anretning klar på værelset. Maden kan man nyde i ro og mag på værelset, og er der behov for drikkevarer, er baren i loungen åben.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation lige over for Hotel Cristallo. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Glæd jer til at bo på et af Sestrieres mest stemningsfyldte og gæstfrie hoteller.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste 250 m

Afstand til lift 250 m

Afstand til centrum 50 m

Afstand til shopping 50 m

Afstand til skibus 150 m

Afstand til skileje 250 m

Værelset

TV Ja

Pengeboks Ja

Føntørrer Ja

Elkedel Ja

Wi-fi i værelset Ja

Toilet Ja

Bruser Ja

Mad og drikke

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurant Ja

Glutenfri mad Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Babyseng 15€/night

Konferencerum Ja

Lounge Ja

Solterrasse Ja

TV rum Ja

WiFi Ja

Dobbeltværelse Standard

Værelse på ca. 11-15 m2 med dobbeltseng og eget badeværelse.
Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV 

Dobbeltværelse Comfort

Værelse på ca. 12-16 m2 med dobbeltseng og eget badeværelse. I værelset er der mulighed for 1 opredning.
Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV 

Dobbeltværelse Comfort+

Rummeligt værelse på 14-18 m2 med dobbeltseng og eget badeværelse. Badeværelset er som standard og enkelte værelser har badekar. I værelset er der mulighed for 1 opredning.
Enkelte værelser har balkon.
Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV 

Dobbeltværelse Prestige

Stort værelse på 18-22 m2 med dobbeltseng og eget badeværelse. I værelset er der mulighed for 1 opredning. Enkelte værelser har balkon og nogle har et mindre ekstra rum til den 3. person.
Sengelinned - Hårtørrer - Minibar - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV 

Familieværelse Standard

Rummeligt værelse på 20-24 med en dobbeltseng, mulighed for 2 opredninger og eget badeværelse. Badeværelset er nyrenoveret.
Sengelinned - Hårtørrer - Minibar - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV 

AccommodationTypes

Afstande