Hotel Principi di Piemonte

Italien, Sestriere

Indkvartering Hotel
Inkl. halvpension

Der er desværre ingen ledige værelser på dette hotel i den valgte periode.

Fakta

Om Hotel Principi di Piemonte

På Hotel Principi di Piemonte får I ski-in/ski-out og mulighed for alt fra afslapning i loungen med knitrende pejs til hawaiiansk Lomi Lomi massage.

Hotel Principi di Piemonte ligger suverænt placeret i 2.035 meters højde med en storslået udsigt til Mælkevejens betagende bjergtinder. Her har du næsten ski-in/ski-out, så dagens skiløb kan starte efter en lille gåtur ud til pisten, hvorfra du kan spænde skiene på.

Det fantastiske 4-stjernede hotel har eksisteret siden Sestrieres og Via Latteas spæde begyndelse i år 1930. ??Det har en rig historie, og er i flere omgange blevet moderniseret. Her har du et af byens allerbedste hoteller med gode værelser og en lang række af faciliteter.

Stort wellness-område til ømme skiben

Efter en god dag på ski kan du slappe af i loungebaren foran den knitrende pejs eller nyde den store wellness-afdeling. Her finder du blandt andet en stor swimmingpool, sauna, tyrkisk bad og spa. Pris for indgang er 12,50 € pr. gang, men du kan købe adgang hele ugen for 70 € pr. person. 

Skal du have masseret de ømme muskler, så prøv for eksempel en sportsmassage eller en hawaiiansk Lomi Lomi massage. Massage er også mod ekstra betaling. Har man børn med, kan der købes en reduceret billet, der giver adgang til swimmingpoolen, prisen er 8 € pr. dag. Børn må ikke opholde sig i wellness afdelingen. 

Spis dig mæt i velsmagende italienske retter

I restauranten kan du glæde dig til en stor morgenbuffet, hvor der er et stort udvalg af brød, kager, frisk frugt og meget, meget mere. Der står endda en kok klar, som tilbereder æg og pandekager efter dine ønsker. Morgenmaden serveres hver dag fra klokken 7:30 til 10:00. 

Om aftenen venter en lækker 4-retters menu med gode italienske retter, og det bliver serveret fra klokken 19:00 til 21:30. Hotellet har også en intim bistro restaurant, hvor du mod betaling kan booke dig ind til en særlig aften i løbet af ugen.

Godt at vide

Ankommer I med bil til hotellet, så er der gratis udendørsparkering. Der er også mulighed for overdækket parkering, som er tilgængelig ved booking. Hotellet råder desuden over egen minibus, som sørger for hurtig transport ned til byen. Der er endvidere fri Wi-Fi overalt på hotellet.

Det får du blandt andet på Principi di Piemonte

  • Nyrenoveret 4-stjernet hotel
  • Ski-in/Ski-out – den nærmeste piste ligger 25 meter fra hotellet
  • Stort skiområde – her kan du både stå ski i Italien og Frankrig
  • Stort wellness-område
  • En storslået udsigt med ski-in/ski-out
    Rigtig god skiferie til Sestriere!

Afstande

Afstand til piste 10 m

Afstand til lift 600 m

Afstand til centrum 1000 m

Afstand til shopping 1000 m

Afstand til skibus 0 m

Afstand til skileje 1000 m

Værelset

TV Ja

Minibar Ja

Pengeboks Ja

Babyseng (gratis) Ja

Føntørrer Ja

Wi-fi i værelset Ja

Badekar Ja

Toilet Ja

Bruser Ja

Kæledyr Ja

Mad og drikke

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurant Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Dampbad Ja

Garage 20€/day-100€/week

Jacuzzi Ja

Legerum Ja

Lounge Ja

Pejs Ja

Vis mere

Sauna: Ja

Shuttlebus: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

SwimmingPool: Ja

Wellness: Ja

Dobbeltværelse Standard

Dobbeltværelse Standard på 22 m2 med dobbeltseng eller to enkeltsenge, TV, safety-box og Wi-Fi. Værelset har eget badeværelse med wc, badekar og hårtørrer.
Badekar - Sengelinned - Hårtørrer - Minibar - Pengeskab - Telefon - Toilet - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis)

Dobbeltværelse Superior

Dobbeltværelse Superior på 28 m2 med dobbeltseng eller to enkeltsenge, TV, safety-box og Wi-Fi. Værelset har eget badeværelse med wc, badekar og hårtørrer. Der er mulighed for at få opredning til én person elle køjeseng til 2 personer i værelset.
Balkon - Badekar - Sengelinned - Hårtørrer - Minibar - Pengeskab - Telefon - Toilet - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes

Afstande