Hotel Club Palace 2

Italien, Sestriere

Indkvartering Hotel
Inkl. halvpension

Fakta

Om Hotel Club Palace 2

Hotel Club Palace 2 lejlighederne byder på masser af aktiviteter og en fantastisk udsigt over Sestriere.

Palace Residence 2 er et pænt hotel- og lejlighedskompleks beliggende i den øvre ende af Sestriere, hvorfra der er en vidunderlig udsigt over byen og de omkringliggende pister. Til fods tager det ca. 10 minutter at gå hen til centrum og benytter I skibussen, så holder den lige foran hotellets reception og den kører Jer hurtigt til nærmeste lift eller centrum.

Et ophold med masser af aktiviteter

Når I booker et ophold på Palace Residence 2 som hotel Club, så bor I i hotel lejligheder med plads fra 2 til maksimalt 6 personer, og samtidig har I halv-pension inkluderet. I tillæg til maden inkluderer hotel Club også en 1/4 vin til aftensmaden, en aften hvor der serveres en special local menu, en Baby Pizza aften for børnene samt et Club Card, der giver adgang til aften underholdning i fælles-salen. Desuden er der i hotel Club inkluderet fri brug af fitness og sauna.

Moderne lejligheder med stor balkon

Jeres lejligheder er moderne indrettet med flise gulv og pæne møbler, og de har alle en stor balkon. Jeres måltider indtager I i bygningens restaurant i stue-etagen, hvor der også ligger en bar med fri WIFI og en lang række fælles faciliteter, bl.a. butik, vaskerum, fitnessrum, sauna og fællessal/foredragssal. 

Afstande

Afstand til piste 1000 m

Afstand til lift 1000 m

Afstand til centrum 850 m

Afstand til shopping 850 m

Afstand til skibus 20 m

Afstand til skileje 1000 m

Værelset

TV Ja

Balkon / Terasse Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Pension Halvpension

Bar Ja

Faciliteter

Bruser Ja

Halvpension Ja

Kæledyr 100€/on request

Sauna Ja

Skirum Ja

TV rum Ja

Vis mere

WiFi: Ja

2-vær. Lejlighed

2-værelses 4 personers lejlighed med opholdsrum med dobbelt sofaseng, kabine med køjeseng bag forhæng, tv, telefon, køkken med opvaskemaskine, bad med bruser, toilet og balkon.
Balkon - Sengelinned - Bad og toilet - Håndklæder - TV 

3-vær. Lejlighed

3-værelses 6 personers lejlighed med opholdsrum med 2 enkelt sofasenge eller dobbelt sofaseng, soveværelse med dobbeltseng og et køjerum. Tv, telefon, fuldt udstyret køkken med opvaskemaskine, bad med bruser, toilet 3-rumslägenhetog balkon.
Balkon - Sengelinned - Bad og toilet - Håndklæder - TV 

AccommodationTypes

Afstande