Grand Hotel Sestriere

Italien, Sestriere

Indkvartering Hotel

Der er desværre ingen ledige værelser på dette hotel i den valgte periode.

Fakta

Om Grand Hotel Sestriere

På Grand Hotel Sestriere bor du i rustikke og fine omgivelser, med mulighed for at forkæle jeres ømme muskler efter en dag på ski.

Grandhotel Sestriere ligger i centrum af byen, tæt på restauranter, barer og butikker, og med kun 600 meter til liften og pisterne - men der går en shuttlebus fra klokken 09:00 fra hotellet.

Her finder I et luksushotel med en varm og hyggelig atmosfære, og de fine og rustikke omgivelser understreger den dejlige følelse af at befinde sig i bjergene.

Ugentlig gallaaften

I restauranten venter der dig hver morgen en stor og flot buffet og hver aften byder buffeten også på mange forskellige lækre retter.

Dog er onsdagens aftenbuffet skiftet ud til fordel for den ugentlige galla-aften. Her vil menuen være fast og flinke og dygtige tjenere sørger for at din mad serveres ved bordet.

Hotellet er kendt for deres store udvalg af gode vine, så hvis det er noget, man sætter pris på, er Grand Hotel Sestriere det helt rigtige sted til skiferien!

Forkæl de ømme ski-muskler

Spring en tur i hotellets spa-bad, dampbad og sauna. Det er noget, der gør de ømme ski-muskler godt, og næste dag på pisterne er sikret. Wellness-området er for voksne over 12 år og har åbent fra kl. 13.00-20.00. Prisen for adgang til wellness er €25 for to timer. 

Værelserne er af høj standard, og her finder I alt fra dobbeltværelser til de helt store suiter. I restauranten serveres en righoldig morgenmadsbuffet, og om aftenen bliver I også mødt af en stor buffet med forskellige valgmuligheder.

På hotellet finder I også gode mødefaciliteter og WiFi. Mod forespørgsel er der mulighed for parkering i garage for €10 pr. overnatning.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation lige over for Hotel Cristallo. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste 600 m

Afstand til lift 600 m

Afstand til centrum 100 m

Afstand til shopping 100 m

Afstand til skibus 50 m

Afstand til skileje 500 m

Værelset

Mad og drikke

Faciliteter

Garage 10€/day

Dobbeltværelse Standard

Fint dobbeltværelse med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, samt eget badeværelse.
Sengelinned - Hårtørrer - Minibar - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV  - Wi-Fi (gratis)

Dobbeltværelse Superior

Hyggeligt indrettet dobbeltværelse med dobbeltseng eller to enkeltsenge samt eget badeværelse.
Nyligt renoveret med jacuzzi.
Balkon - Sengelinned - Hårtørrer - Minibar - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV  - Wi-Fi (gratis)

Dobbeltværelse Standard (sammenkoblet)

2 dobbeltværelser med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, samt eget badeværelse. Dobbeltværelserne har fælles indgang og er derfor optimalt for familier.
Sengelinned - Hårtørrer - Minibar - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV  - Wi-Fi (gratis) 

Dobbeltværelse Superior (sammenkoblet)

Hyggeligt indrettede dobbeltværelser med dobbeltseng eller to enkeltsenge samt eget badeværelse. Dobbeltværelserne har fælles indgang og er derfor optimalt for familier.
Nyligt renoveret med jacuzzi.
Balkon - Sengelinned - Hårtørrer - Minibar - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV  - Wi-Fi (gratis) 

Suite

Suiten er indrettet med en dobbeltseng, et sofaområde og walk-in closet. I sofaen er der mulighed for 2 opredninger. Nyligt renoveret med jacuzzi.
Balkon - Sengelinned - Hårtørrer - Minibar - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV  - Wi-Fi (gratis) 

AccommodationTypes

Afstande