Grand Hotel Sestriere Apartments

Italien, Sestriere

Indkvartering Lejlighed

Fakta

Om Grand Hotel Sestriere Apartments

Grand Hotel Sestriere Apartments er netop blevet opført som tilføjelse til Grand Hotel Sestriere, og derfor er 2019/20 den første sæson, hvor disse splinternye lejligheder vil huse gæster.

Grand Hotel Sestriere Apartments er smukke lejligheder, med en central placering i Sestriere, hvor du har nem adgang til byens vidunderlige restauranter, barer og butikker. Den nærmeste lift og pist ligger omkring 600 meter fra indlogeringen. Men hvis man ønsker at spare benkræfterne i det kuperede terræn, kan man også benytte skibussen, som stopper 50 meter fra lejlighederne. 

Kom hinanden ved 

På Grand Hotel Sestriere Apartments bor man i moderne 1-værelses lejligheder til fire personer. Indlogeringen har et fuldt udstyret køkken og en fabelagtig balkon med skidepot. Med 41 kvadratmeter at gøre godt med, kommer man hinanden ved i dette nybyg. 

Forkæl de ømme ski-muskler 

For at pifte skiferien op med lidt luksus, kan man benytte nogle af de services som tilbydes på Grand Hotel Sestriere, mod ekstra betaling. Wellness-centeret er udstyret med spabad, dampbad og sauna, hvilket er oplagt til de ømme muskler, efter en lang dag på ski. Desuden er der mulighed for at købe halvpension eller spise på hotellets à la carte-restaurant. 

Afstande

Afstand til piste 150 m

Afstand til lift 600 m

Afstand til centrum 100 m

Afstand til shopping 50 m

Afstand til skibus 50 m

Afstand til skileje 300 m

Værelset

TV Ja

Mad og drikke

Pension No Pension

Bar Nej

Restaurant Ja

Minimarked Nej

Faciliteter

Badekar eller bruser Ja

Balkon/terrasse Ja

Elkedel Ja

Føntørrer Ja

Håndklæder Ja

Komfur Ja

Vis mere

Køleskab: Ja

Lejlighed: Ja

Mikroovn: Ja

Reception: Ja

Sengelinned: Ja

Shuttlebus: Ja

Skirum: Ja

Toilet: Ja

Wellness: Ja

WiFi: Ja

WiFi i lejlighed: Ja

AccommodationTypes

Afstande