Appartment Pierramenta

Italien, Sauze d'Oulx

Indkvartering Lejlighed

Fakta

Om Appartment Pierramenta

Vil du gerne bo centralt og roligt? Så er Apartment Pierramenta et godt bud. Her bor du nemlig kun et par minutters gang fra centrum, men alligevel i byens rolige område.

Apartment Pierramenta er en hyggelig lejlighed med plads til op til seks personer. Lejligheden er lys og lækker med en fantastisk udsigt over Susa-dalen i Sauze d’Oulx. Udsigten kan nydes fra lejlighedens solrige balkon før og efter dagens skiløb. I lejligheden finder du et soveværelse, en stue med sovesofa samt en hems med plads til to sovende skiløbere. Desuden er der et badeværelse og et hyggeligt køkken og opholdsrum, hvor der er plads til alle.

Få kendskab til det fantastiske område

Ejerne af lejligheden er skiinstruktører i Sauze d’Oulx. De kender altså byen og skiområdet som deres egen bukselomme - og de vil gerne give gode råd og tips. Uanset om det er hvor du skal på afterski, hvilke pister du bare skal prøve eller noget helt andet. Der er altså garanti for en snak om skiløb og skiområdet i lejlighed Apartment Pierramenta.

Den bedste tid på skiferien i Sauze d’Oulx

Lejligheden består af et soveværelse med dobbeltseng, en hems med et skråloft hvor der står to enkelt senge. Ydermere er der et køkkenalrum med spisebord, sofa og et køkken. Sofaen i køkkenet kan bruges som sovesofa, Sovesofaen kan bruges til en voksen eller to børn. Køkkenet er fuldt udstyret og har ovn. Derudover har lejligheden et badeværelse med bruser samt vaskemaskine.

Afstande

Afstand til piste 500 m

Afstand til lift 450 m

Afstand til centrum 200 m

Afstand til shopping 200 m

Afstand til skibus 200 m

Afstand til skileje 200 m

Værelset

TV Ja

Slutrengøring Ja

Viskestykker Ja

Balkon / Terasse Ja

Vaskemaskine Ja

Føntørrer Ja

Elkedel Ja

Toilet Ja

Køleskab Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Fryser Ja

Ovn Ja

Opvaskemaskine Ja

Wifi i lejlighed Ja

Mikrobølgeovn Ja

Bruser Ja

Komfur Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Skirum Ja

2-værelses lejlighed (op til 5 personer)

Lejligheden er indrettet med et veludstyret køkken med diverse faciliteter, et stort badeværelse med brusekabine, et soveværelse med dobbeltseng, en hems med 2 enkeltsenge og et opholdsrum med sovesofa og TV. Fra opholdsrummet er også et stort panoramavindue med udsigt over hele Susa-dalen.
Sengelinned - Kogeplade  - Opvaskemaskine - Fryser - Hårtørrer - Mikrobølgeovn - Køleskab - Viskestykker - Brødrister - Håndklæder - TV - Vaskemaskine  -  El-kedel -  Wi-Fi (gratis)  

AccommodationTypes

Afstande