Apartment Borgo Vecchio

Italien, Sauze d'Oulx

Indkvartering Lejlighed

Fakta

Om Apartment Borgo Vecchio

Centrale lejligheder i Sauze d'Oulx med alt du har brug for på skiferien.

I hjertet af Sauze d´Oulxs historiske bydel ligger lejlighedskomplekset Borgo Vecchio. Her er du omgivet af snedækkede, brostensbelagte gader og stræder. Byens velbevarede kirke fra 1500-tallet, som ligger rundt om hjørnet, er et besøg værd under jeres skiferie i Sauze d´Oulx.

Central beliggenhed

Langs gaderne i området finder man flere hyggelige, italienske restauranter, hvis man gerne vil ud at spise om aftenen. Der er heller ikke langt til mange af de lokale barer, hvor man kan prøvesmage en lokale grappa fra området eller drikke en øl til afterski.Den centrale beliggenhed betyder også at man har Clotes-liften, skiskolen og skiudlejning indenfor få minutter på gåben.

Italienske lejligheder

Lejlighederne er indrettet i enkel italiensk stil med stengulve, træmøbler, lyse vægge og træbjælker. De er udstyret med alt, hvad du har brug for i løbet af din skiferie, og giver mulighed for at lave mad og slappe af før og efter dagens skiløb.

Afstande

Afstand til piste 300 m

Afstand til lift 300 m

Afstand til centrum 100 m

Afstand til shopping 200 m

Afstand til skibus 150 m

Afstand til skileje 200 m

Værelset

TV Ja

Mad og drikke

Pension Ingen pension

Bar Nej

Restaurant Nej

Minimarked Nej

Faciliteter

Håndklæder Ja

Komfur Ja

Køleskab Ja

Lejlighed Ja

Sengelinned Ja

Skirum Ja

1-vær. Lejlighed

1-værelses lejlighed med plads til op til 4 personer med kombineret køkken/stue, og et badeværelse med bad/toilet. Lejligheden er indrettet med tv, spisebord, en dobbelt sovesofa og to sammenklappelige senge. Køkkenet er fuldt udstyret og har kogeplader og køleskab.
Sengelinned – Kogeplade – Køleskab – Håndklæder – TV 

2-vær. Lejlighed

2-værelses lejlighed til max. 6 personer med soveværelse, køkken/stue med trappe og lille mezzanin, samt et badeværelse med bad/toilet. Soveværelset er indrettet med dobbeltseng, stuen med en sovesofa samt 2 enkeltsenge i en tilhørende alkove. Køkkenet er fuldt udstyret og har kogeplader og køleskab.
Sengelinned – Kogeplade – Køleskab – Håndklæder – TV 

AccommodationTypes

Afstande