Ponte di Legno - Tonale

Vi har ikke rejser til Ponte di Legno - Tonale i vinteren 20/21 - men gå på opdagelse i rejsesøgeren for at se alle vores snefyldte rejsemål!

Fakta om Ponte di Legno-Tonale

Samlet
380 km
pister
Blå 124 km
Røde 202 km
Sorte 54 km

Ponte di Legno - Tonale

Højeste skiløb
3000 m
Antal lifte
150
Liftkapacitet
224300 per/t
Off-piste
Ja
Længste nedfart
11 km
Fun-park
Ja

Skiløb

Børn
Begyndere
Øvede
Eksperter
Off-piste
Snowboard

Byen

Charme
After-ski
Shopping
Spisesteder

Webcam

Ghiacciaio Presena
Parco delle Marmotte
Ponte di Legno

Tryg på egen hånd Skiferie til Ponte di Legno-Tonale

Italienske Ponte di Legno er en by, der ligger i skiområdet Adamello Ski. Her kan du forvente et skiområde, som er velegnet til både nybegyndere og erfarne skiløbere, en fantastisk madkultur og en autentisk by.

Ponte di Legno hører til blandt de ældste skiområder i Italien, og området har derfor en lang og spændende historie. Byen har en hyggelig italiensk atmosfære, hvor du vil opleve kombinationen mellem byliv og skiløb.

Læs mere om skiområdet i Ponte di Legno.

TRYG PÅ EGEN HÅND

Ponte di Legno-Tonale er en del af vores koncept Tryg på egen håndHer er ingen guideservice, men tryghed er altid med i pakken. Det betyder, at du er fri til selv at planlægge din skiferie præcis som du ønsker, uden at skulle betale for guideservice. Du har naturligvis stadig sikkerheden i at Slopetrotter er medlem af Rejsegarantifonden. I en nødsituation kan du komme i kontakt med os i kontorets åbningstider. Disse rejser skal bookes online.

Varieret og sammenhængende skiområde Om skiområdet i Ponte di Legno-Tonale

Skiområdet, Adamello Ski, hænger sammen med Passo Tonale og Temú, som tilsammen byder på 100 kilometer pister.

Her er der skiløb for alle niveauer og enhver smag. Lige fra brede blå og røde pister, udfordrende sorte pister og gletsjerskiløb til enestående off-piste løb.

Skiløbet i Ponte di Legno er idyllisk, da mange af pisterne ligger under trægrænsen, og du dermed kan stå på en masse hyggelige skovruter. Det anbefales også, at du tager et smut op på Presena-gletsjeren, hvor du kan nyde en fantastisk udsigt udover bjergene.

SNESIKKERT VALG

Da skiområdet ligger på 1.800 meters højde og med skiløb i op til 3.016 meters højde er det italienske skisportssted også et snesikkert valg.

Området har 104 kilometers skiløb fordelt på alle sværhedsgrader. Skiløbet er varieret og byder på udfordringer for både den erfarne skiløber og nybegynderen, som er på skiferie for første gang. I liftkortet er der én dag til Super Skirama inkluderet.

Vil du have flere pister at vælge imellem, kan du opgradere dit liftkort til hele Super Skirama, som giver adgang til hele 380 pistekilometer blot ved at tage en tur med skibussen. Opgraderingen kan vi selvfølgelig klare for dig under bookingen!

LÆKKERT SKILØB FOR BEGYNDERE

Størstedelen af skiløbet består af røde og sorte pister, og det giver derfor udfordringer for den mere øvede skiløber. Desuden ligger en stor del af pisterne under trægrænsen, og det dækker for kulden og vinden, hvis det er rigtig koldt.

For børn, nybegyndere og den mindre øvede skiløber befinder de fleste af de nemme pister sig omkring Passo Tonale. Her findes et bredt udvalg af blå boulevarder, hvor du kan få en masse skønne oplevelser.  

GLETSCHER SKILØB

Når du er på skiferie i Ponte di Legno bør du også tage op på Presenagletsjeren, som byder på områdets højeste skiløb. Gletsjeren har skiløb i op til 3.016 meters højde.

Udover de sædvanlige pister findes der også to funparker i Adamello Ski. De er placeret i Passo Tonale ved Valena- og Serodineliften. I funparken ved Valena findes der også et område, som er dedikeret specielt til nybegyndere.

Læs mere om byen Ponte di Legno.

Italiensk bjergidyl når det er bedst Om byen Ponte di Legno

Modsat nabobyen Passo Tonale, finder du i Ponte di Legno italiensk charme. Med en billedskøn beliggenhed i en dal for foden af omkransende træbeklædte bjerge, er hvilken som helst retning du kigger i en sand fryd for øjet.

Men idyllen stopper ikke her. Byen er nemlig også punktet, hvor de to vandløb Frigidolfo og Narcanello flyder sammen og tilsammen danner floden Oglio. En behagelig lyd af rindende vand kan således høres i store dele af skibyen. Med sine mange broer der krydser floden, er det måske ikke så mærkeligt, at byen hedder som den gør – Ponte di Legno eller ”træbroen”, som det betyder på dansk.

HASTVÆRK ER LASTVÆRK

På trods af, at Ponte di Legno er en forholdsvis stor skiby med torv, en kirke og små hyggelige gader med forretninger, er tempoet her lig det, man ville forvente af en lille italiensk landsbyflække.

Mentaliteten i byen er således den, at hvad man ikke når i dag, når man det nok i morgen. Det kan også mærkes på stemningen i byens hyggelige afterski-barer, der er betragteligt mere stille og roligt end den, man kender fra Østrig. Er du i det festlige hjørne, findes der dog et par diskoteker i byen, hvor dansemyggen kan få frit løb.

AFTERSKI OG COVID-19

Der er en traditionel kultur omkring livlig afterski i Alperne, men grundet situationen lige nu, opfordrer vi kraftigt til, at alle vores gæster følger sundhedsmyndighederne retningslinjer, og er opmærksomme og forsigtige, mens de er på skiferie.

Vi gør desuden opmærksom på, at barer, butikker, restauranter og andre faciliteter kan have restriktioner eller være lukket på grund af Covid-19. Hold dig orienteret om din destination og eventuelle restriktioner her.

MERE END SKILØB - ALT DET ANDET

  • Idyllisk natur
  • Italiensk charme og afslappet atmosfære
  • Flod bidrager med idyl og alpin stemning
  • Hyggelig afterski
  • Diskoteker

Læs mere om aktiviteterne i Ponte di Legno - Tonale.

Find dit hotel eller lejlighed i Ponte di Legno-Tonale

AccommodationTypes

Afstande

Vær aktiv og få sved på panden Det sker i Ponte di Legno

I Ponte Di Legno er der utallige muligheder for gode minder, når I skal have en pause fra skiløbet eller når lifterne er lukket.

I Ponte di Legno er der rig mulighed for at boltre sig også uden for pisten med en lang række aktiviteter. Det er både til land og i luften

SKJØJTELØB I PONTE DI LEGNO - TONALE

Skøjter kan bringe smil og glæde hos både små og store, og heldigvis er der også en skøjtebane i Ponte di Legno. Faktisk er der to af slagsen. Der er både en udendørs og indendørs skøjtebane. Den indendørs bane giver mulighed for skøjteløb i al slags vejr, mens den undendørs er oplagt at benytte i solskin og klart vejr.

HVIS BENENE SKAL HVILES, ER SVØMMEHALLEN OPLAGT

Få en pause fra skiløbet og få en dejlig tur i svømmehallen i Ponte Di Legno.

HAR DU FART I BLODET?

Så vil en snescootertur helt sikkert være noget for dig. Mulighederne er flere, da der både kan køres på en lukket specialbygget bane og køres en tur op på bjerget, hvor der afsluttes med en middag.

KLAR PÅ GLAT FØRE?

I Ponte Di Logno, kan du lade dit indre legebarn få frit løb og komme ud og køre på issporene i Val di Sole. Du kan køre både go-kart, din egen bil og leje en bil på anlægget.

 

FÅ VIND I SEJLENE

I Ponte Di Legno har de unikke vindforhold, der til tider skaber gunstige forhold for snowkiting. Det er kite-surfing bare på ski eller snowboard. Der er et stort område, hvor forholdene tillader snowkiting i fuld sikkerhed. Her er gode forudsætninger for at skiløbere der ikke har prøve snowkiting, kan prøve det for første gang. Og det er en forrygende oplevelse.

SE DET HELE LIDT FRA OVEN

Du har mulighed for at komme ud og flyve med helikopter og se Ponte di Legno fra oven. Der er afgang fra heliport i Passo Tonale, og på turen får du lejlighed til at tage nogle fantastiske billeder og nyde den vidunderlige udsigt.

CYKLING I SNEEN

Hvis du skal have et afbræk fra skiløbet, men stadig være aktiv er fatbiking måske noget for dig. Der er i Ponte di Legno to cykelstier dedikeret til fatbikes og cykelentusiaster. Hos Technobike og Guide Freelance kan du booke guidede ture både om natten og dagen, og få mægtige oplevelser. De udlejer også cykler.

HOP OP PÅ SLÆDEN OG SÆT I GANG

Du har muligheden for at komme ud og køre med hundeslæde gennem det smukke snedækkede landskab. Det er en utrolig oplevelse at blive trukket af rigtige Sibirian Huskies

Få et tilbud på en skitur til Ponte di Legno-Tonale

Vil du med på en skiferie til Ponte di Legno-Tonale?

Udfyld formularen herunder - så kommer vi med et forslag!

Det tager et minut, koster dig ingenting og er helt uforpligtende!

Så vil du også blive forelsket i .. Elsker du Ponte di Legno - Tonale?