Ponte di Legno - Tonale

Fakta om Ponte di Legno-Tonale

Samlet
100 km
pister
Blå 24 km
Røde 61 km
Sorte 15 km

Ponte di Legno - Tonale

Højeste skiløb
3016 m
Antal lifte
27
Liftkapacitet
32000 per/t
Off-piste
Ja
Længste nedfart
11 km
Fun-park
Ja

Skiløb

Børn
Begyndere
Øvede
Eksperter
Off-piste
Snowboard

Byen

Charme
After-ski
Shopping
Spisesteder

Webcam

Ghiacciaio Presena

Tryg på egen hånd Skiferie til Ponte di Legno-Tonale

Italienske Ponte di Legno er en by, der ligger i skiområdet Adamello Ski. Her du forvente et skiområde, som er velegnet til både nybegyndere og erfarne skiløbere, en fantastisk madkultur og en autentisk by.

Ponte di Legno hører til blandt de ældste skiområder i Italien, og området har derfor en lang og spændende historie. Byen har en hyggelig italiensk atmosfære, hvor du vil opleve kombinationen mellem byliv og skiløb.

Læs mere om skiområdet i Ponte di Legno.

SLOPETROTTER - TRYG PÅ EGEN HÅND

Ponte di Legno-Tonale er en del af vores nye koncept SlopetrotterTryg på egen håndHer er ingen guideservice, men tryghed er altid med i pakken. Det betyder, at du er fri til selv at planlægge din skiferie præcis som du ønsker, uden at skulle betale for guideservice. Du har naturligvis stadig sikkerheden i at Slopetrotter er medlem af Rejsegarantifonden, og i en nødsituation, kan du komme i kontakt med os på vores servicetelefon. Disse rejser skal bookes online.

Find dit hotel eller lejlighed i Ponte di Legno-Tonale

AccommodationTypes

Afstande

Varieret og sammenhængende skiområde Om skiområdet i Ponte di Legno-Tonale

Skiområdet, Adamello Ski, hænger sammen med Passo Tonale og Temú, som tilsammen byder på 120 kilometer pister.

Her er der skiløb for alle niveauer og enhver smag. Lige fra brede blå og røde pister, udfordrende sorte pister og gletsjerskiløb til enestående off-piste løb.

Skiløbet i Ponte di Legno er idyllisk, da mange af pisterne ligger under trægrænsen, og du dermed kan stå på en masse hyggelige skovruter. Det anbefales også, at du tager et smut op på Presena-gletsjeren, hvor du kan nyde en fantastisk udsigt udover bjergene.

SNESIKKERT VALG

Da skiområdet ligger på 1.800 meters højde og med skiløb i op til 3.016 meters højde er det italienske skisportssted også et snesikkert valg.

Området har 100 kilometers skiløb fordelt på 24 kilometers blå pister, 61 kilometers røde pister og 15 kilometers sorte pister. Skiløbet er varieret og byder på udfordringer for både den erfarne skiløber og nybegynderen, som er på skiferie for første gang.

Vil du have flere pister at vælge imellem, kan du udvide dit liftkort for et ekstra tillæg og tage en dagstur til det nærliggende Madonna de Campiglio. Det koster omkring 250 kroner for en dag  eller 500 kroner for en hel uge.

LÆKKERT SKILØB FOR BEGYNDERE

Størstedelen af skiløbet består af røde og sorte pister, og det giver derfor udfordringer for den mere øvede skiløber. Desuden ligger en stor del af pisterne under trægrænsen, og det dækker for kulden og vinden, hvis det er rigtig koldt.

For børn, nybegyndere og den mindre øvede skiløber befinder de fleste af de nemme pister sig omkring Passo Tonale. Her findes et bredt udvalg af blå boulevarder, hvor du kan få en masse skønne oplevelser.  

GLETSCHER SKILØB

Når du er på skiferie i Ponte di Legno bør du også tage op på Presenagletsjeren, som byder på områdets højeste skiløb. Gletsjeren har skiløb i op til 3.016 meters højde.

Udover de sædvanlige pister findes der også to funparker i Adamello Ski. De er placeret i Passo Tonale ved Valena- og Serodineliften. I funparken ved Valena findes der også et område, som er dedikeret specielt til nybegyndere.

Læs mere om byen Ponte di Legno.

Italiensk bjergidyl når det er bedst Om byen Ponte di Legno

Modsat nabobyen Passo Tonale, finder du i Ponte di Legno italiensk charme. Med en billedskøn beliggenhed i en dal for foden af omkransende træbeklædte bjerge, er hvilken som helst retning du kigger i en sand fryd for øjet.

Men idyllen stopper ikke her. Byen er nemlig også punktet, hvor de to vandløb Frigidolfo og Narcanello flyder sammen og tilsammen danner floden Oglio. En behagelig lyd af rindende vand kan således høres i store dele af skibyen. Med sine mange broer der krydser floden, er det måske ikke så mærkeligt, at byen hedder som den gør – Ponte di Legno eller ”træbroen”, som det betyder på dansk.

På trods af, at Ponte di Legno er en forholdsvis stor skiby med torv, en kirke og små hyggelige gader med forretninger, er tempoet her lig det, man ville forvente af en lille italiensk landsbyflække.

HASTVÆRK ER LASTVÆRK

Mentaliteten i byen er således den, at hvad man ikke når i dag, når man det nok i morgen. Det kan også mærkes på stemningen i byens hyggelige afterski-barer, der er betragteligt mere stille og roligt end den, man kender fra Østrig. Er du i det festlige hjørne, findes der dog et par diskoteker i byen, hvor dansemyggen kan få frit løb.

MERE END SKILØB - ALT DET ANDET

  • Idyllisk natur
  • Italiensk charme og afslappet atmosfære
  • Flod bidrager med idyl og alpin stemning
  • Hyggelig afterski
  • Diskoteker

Tilbud til Ponte di Legno-Tonale

Få et tilbud på en skitur til Ponte di Legno-Tonale

Vil du med på en skiferie til Ponte di Legno-Tonale?

Udfyld formularen herunder - så kommer vi med et forslag!

Det tager et minut, koster dig ingenting og er helt uforpligtende!