Sara Appartments

Italien, Livigno

Indkvartering Lejlighed

Fakta

Om Sara Appartments

Kan I godt lide at bo i rolige omgivelser når I er på skiferie, så er lejlighederne her i Sara Apartments noget for jer.

Placeret i et rolig område omkring 5 minutters gang fra Livigno centrum finder man Sara Apartments. Sara Apartments består af 5 forskellige lejligheder med plads til 2-4 personer.

Lejlighederne

Der er to 3-vær. lejligheder, en 2-vær. lejlighed og to 2,5-vær. lejligheder (en lejlighed med en kabine og en lejlighed med en hems). Alle lejligheder blev renoveret for nogle år siden og er derfor i god stand. Samtlige lejligheder har sengelinned og håndklæder samt slutrengøring inkluderet i prisen.

Beliggenhed

Tæt på lejlighederne findes Galli Supermarket, hvor dagens indkøb nemt og hurtigt kan gøres. I finder også langrendsløjperne tæt på.

Afstande

Afstand til piste 300 m

Afstand til lift 600 m

Afstand til centrum 500 m

Afstand til shopping 100 m

Afstand til skibus 100 m

Afstand til skileje 400 m

Værelset

TV Ja

Ingen slutrengøring Ja

Balkon / Terasse Ja

Pengeboks Ja

Vaskemaskine Ja

Føntørrer Ja

Toilet Ja

Håndklæder Ja

Ovn Ja

Wifi i lejlighed Ja

Komfur Ja

Mad og drikke

Faciliteter

2-vær. lejlighed (Rosso)

Lejligheden Rosse (Rød) findes på anden sal af en antik bygning. Lejligheden har en hyggelig stue med åbent køkken, et soveværelse med en dobbeltseng samt en badeværelse med brusekabine og vaskemaskine. Lejligheden har også en balkon.

2-vær. lejlighed med hems (Giallo)

Lejligheden Giallo (Gul) er en 3-værelses lejlighed i to plan. I stueplan finder man et køkken-alrum, hvor der er plads til at slappe efter dagens udskejelser på pisterne, et dobbeltværelse og et badeværelse. I stuen er der en trappe op til en hems, hvor lejlighedens sidste to senge befinder sig.

3-vær. lejlighed (Arancio & Blu)

Lejligheden Arancio (Orange) befinder sig på første sal. Her findes der en hyggelig stue med pejs og åbent køkken. Der findes yderligere to soveværelser, hvor af det ene er med dobbeltseng og det andet er med to enkelte senge. Endvidere findes også et badeværelse med brusekabine og vaskemaskine samt en stor balkon.
Lejligheden Blu (Blå) befinder sig også på første sal. Lejligheden består af en stue med pejs og åbent køkken, to soveværelse med dobbeltseng i hver samt et badeværelse med brusekabine og vaskemaskine. Lejligheden har også en stor balkon.

AccommodationTypes

Afstande