Hotel Valtellina

Italien, Livigno

Indkvartering Hotel

Der er desværre ingen ledige værelser på dette hotel i den valgte periode.

Fakta

Om Hotel Valtellina

Beliggende på hovedgaden finder I det elegante Hotel Valtellina, hvor I er sikre på at kunne få slappet af på jeres skiferie.

Placeret i den gamle bydel Saroch i Livigno finder i det elegante, 3-stjernede Hotel Valtellina.

Beliggenhed

Tæt på indkøbsmuligheder, sportsforretninger, gode italienske restauranter, hyggelige barer og tæt på den historiske San Rocco kirke, er hotellet beliggende på hovedgaden i Saroch. Derved, har I altså mange muligheder lige ved hånden og med mindre end 200 meter til nærmeste skilift, danner Hotel Valtellina perfekte rammer for jeres skiferie.

Maden


Hotellet er opkaldt efter det vinområde, som Livigno er en del af, og der er rig mulighed for, at smage nogle af de lokale vine til maden. Vinen og den vekslende aftenmenu, nydes i den flotte restaurant, hvor også morgenbuffeten anrettes inden strabadserne på pisten.

Wellness


Hotellet har også en dejlig wellness-afdeling, hvor der er rig mulighed for at slappe af i saunaen, jacuzzien og det tyrkiske bad, når dagen går på held.

Værelserne


Værelserne er alle indrettet med badeværelse med hårtørrer, TV og safe. Enkelte af værelserne byder også på en balkon.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Bikelivigno, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Afstande

Afstand til piste 20 m

Afstand til lift 20 m

Afstand til centrum 800 m

Afstand til shopping 50 m

Afstand til skibus 0 m

Afstand til skileje 20 m

Værelset

Mad og drikke

Faciliteter

Babyseng 25 €/day

Dobbeltværelse Comfort

Dobbeltværelse Comfort er 16 m2 og lyst, til 2 personer med dobbeltseng, safeboks og TV. Derudover eget dusch/wc og nogle værelser har balkon.
Balkon - Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) 

Dobbeltværelse Superior

Dobbeltværelse Superior er 20 m2 og lyst, til 2 personer med dobbeltseng. Derudover indeholder værelset safeboks, TV, og eget dusch/wc. Der er mulighed for 1 opredning i værelset.
Balkon - Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) 

Suite

Suite er 24 m2 og lyst, til 2 personer med dobbeltseng og mulighed for 2 ekstra sovepladser på en komfortabel sovesofa. Derudover indeholder værelset safeboks, TV, og eget dusch/wc med hot tub.
Balkon - Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) 

AccommodationTypes

Afstande