Hotel Garni Larice

Italien, Livigno

Indkvartering Hotel
Inkl. morgenmad

Fakta

Om Hotel Garni Larice

På Garni Larice kan I nyde godt af den centrale placering og morgenbuffeten der sikrer jer god energi til dagen.

Tæt på Livignos sprudlende centrum ligger den luksuriøse morgenmadspension Garni Larice. Her bliver I budt velkommen i nye og moderne rammer, hvor det duftende lærketræ printer navnet fast i jeres minder om en fantastisk ferie.

Værelser & beliggenhed

I får ikke kun de nye, flotte og rummelige værelser, men også en prægtig beliggenhed tæt på de toldfrie butikker, bylivet og gondolliften "Tagliede". Skibussen til modsatte bjergside, køre lige overfor hotellet, så I har nem adgang til hele Livignos skiområde.

Maden

På Garni Larice får I serveret en dejlig morgenbuffet, der giver god energi til dagens aktiviteter. Om aftenen har I Livignos store udbud af restauranter lige uden for døren. Og vil I hellere tilbringe aftenen på hotellet, så er det også muligt at spise aftensmaden i hotellets egen restaurant. Dagens 3-retters menu koster 23 € pr. person eller 140 € for hele ugen pr. person.

Wellness

Når I bor på Garni Larice har I mulighed for at benytte wellness-faciliteterne og swimmingpoolen på Hotel Bivio, som ligger knap 200 meter fra Larice, for bare 10 € pr. entré.

Kort fortalt

Alt i alt, får I med Garni Larice en top-moderne og kompromisløs morgenmadspension, tæt på både lift, indkøbsmuligheder og centrum.

Afstande

Afstand til piste 50 m

Afstand til lift 50 m

Afstand til centrum 0 m

Afstand til shopping 0 m

Afstand til skibus 50 m

Afstand til skileje 300 m

Værelset

TV Ja

Minibar Ja

Pengeboks Ja

Føntørrer Ja

Elkedel Ja

Wi-fi i værelset Ja

Toilet Ja

Bruser Ja

Mad og drikke

Pension Morgenmad

Bar Ja

Restaurant Ja

Glutenfri mad Ja

Morgenmad Ja

Faciliteter

Garage 105€/week

Handicap rum Ja

Lounge Ja

Pejs Ja

Reception Ja

Skirum med støvletørrer Ja

Vis mere

WiFi: Ja

Dobbeltværelse Comfort

Værelse på 18-22 kvm. Fint indrettet med dobbeltseng og eget badeværelse med dusch eller badekar.
Sengelinned – Hårtørrer – Minibar - Pengeskab - Bad og Toilet – Telefon - Håndklæder – TV – Elkedel - Fi-Wi (gratis)

Dobbeltværelse Superior

Flot værelse på ca. 24-27 kvm med balkon. Indrettet med dobbeltseng, lille siddeområde, badeværelse med dusch eller badekar.
Balkon - Sengelinned – Hårtørrer – Minibar - Pengeskab - Bad og Toilet – Telefon - Håndklæder – TV – Elkedel - Fi-Wi (gratis)

Junior Suite

Lækkert værelse på ca. 35-40 kvm med balkon med udsigt til bjergene. Indrettet med dobbeltseng, mindre siddeområde, egen sauna og eget badeværelse med badekar.
Balkon - Sengelinned – Hårtørrer – Minibar - Pengeskab - Bad og Toilet – Telefon - Håndklæder – TV – Elkedel - Fi-Wi (gratis)

Luxury Suite

Dette store, dejlige værelse på ca. 45 kvm er indrettet med dobbeltseng, mindre siddeområde, eget dusch/wc med badekar og en stor balkon med udsigt til bjergene. Værelset har desuden egen sauna.
Balkon - Sengelinned – Hårtørrer – Minibar - Pengeskab - Bad og Toilet – Telefon - Håndklæder – TV – Elkedel - Fi-Wi (gratis)

AccommodationTypes

Afstande