Chalet Li Mina

Italien, Livigno

Indkvartering Hotel

Der er desværre ingen ledige værelser på dette hotel i den valgte periode.

Fakta

Om Chalet Li Mina

Vil I som os hellere bruge mere energi på at stå på ski end at gå rundt, så skal I bo på Chalet Li Mina, hvor I er tæt på alt.

Bo i et attraktivt område

Få meter fra Carasello 3000, som er en af de fire hovedlifte i Livigno, ligger Chalet Li Mina.

Det idylliske hus ligger i et aktivt område af byen, hvor der findes gode restauranter, byens bedste afterski, sportsbutikker og det store nye supermarked, inden for gå-afstand.
Skibussen kører lige uden for huset, hvilket gør det nemt at komme rundt i den øvrige del af byen og ind til det store handelscentrum, samt til den modsatte bjergside og skiløbet der.
Huset har i alt 6 lejligheder. Lejlighederne er alle nyrenoverede og indeholder et veludstyret køkken med kogeplader, køleskab med frys, mikroovn, ovn og kaffemaskine.
Hvis I ikke vil gå på kompromis med en god beliggenhed i forhold til skiløbet, er Li Mina et oplagt valg, til jeres skiferie. 

Afstande

Værelset

TV Nej

Gratis wi-fi Nej

Mad og drikke

Pension No Pension

Bar Nej

Restaurant Nej

Faciliteter

Babyseng Ja

Børnevenligt Ja

Garage Ja

Gæsternes favorit Ja

Kæledyr Ja

Parkering (mod betaling) Ja

Vis mere

WiFi (mod betaling): Ja

1-vær. Lejlighed

Indeholder et køkken/opholdsrum med dobbeltseng og et badeværelse. Derudover har lejligheden TV og mulighed for parkering ved huset. Lejligheden er på cirka 20 m2.
Sengelinned – Kaffemaskine – Kogeplade – Fryser – Mikrobølgeovn – Ovn – Køleskab – Håndklæder – TV – Wi-Fi (gratis) 

2-vær. Lejlighed

Indeholder et soveværelse med dobbeltseng, 1 badeværelse og et køkken/opholdsrum med mulighed for en opredning. Derudover har lejligheden TV og mulighed for parkering ved huset. Lejligheden er på cirka 30 m2.
Sengelinned – Kaffemaskine – Kogeplade – Opvaskemaskine - Fryser – Mikrobølgeovn – Ovn – Køleskab – Håndklæder – TV – Wi-Fi (gratis) 

3-vær. lejlighed "Taverna"

Nyrestaureret lejlighed. Indeholder to soveværelser med dobbeltseng, 1 badeværelse og et køkken/opholdsrum med mulighed for en opredning. Derudover har lejligheden TV og mulighed for parkering ved huset. Lejligheden ligger i kælderplan (højkælder) og har mindre vinduer ud til gadeplan. Den er på cirka 60 m2.
Sengelinned – Kaffemaskine – Kogeplade – Opvaskemaskine - Fryser – Mikrobølgeovn – Ovn – Køleskab – Håndklæder – TV – Wi-Fi (gratis) 

3-vær. lejlighed m. 2 bad

Indeholder to soveværelser med dobbeltseng, to badeværelser og et køkken/opholdsrum med mulighed for en opredning. Derudoverhar lejligheden TV og mulighed for parkering ved huset. Lejligheden er på cirka 50 m2.
Sengelinned – Kaffemaskine – Kogeplade – Fryser – Ovn – Køleskab – Håndklæder – TV – Wi-Fi (gratis) 

4-vær. lejlighed m. 2 bad

Indeholder to soveværelser med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge, to badeværelser og et køkken/opholdsrum. Køkkenet er udstyret med opvaskemaskine. Derudover har lejligheden TV, balkon og mulighed for parkering ved huset. Lejligheden er på cirka 70 m2.
Balkon - Sengelinned – Kaffemaskine – Kogeplade – Opvaskemaskine - Fryser – Mikrobølgeovn – Ovn – Køleskab – Håndklæder – TV – Wi-Fi (gratis) 

AccommodationTypes

Afstande