Chalet Li Mina

Italien, Livigno

Indkvartering Chalet/Hytte

Fakta

Om Chalet Li Mina

Vil I som os hellere bruge mere energi på at stå på ski end at gå rundt, så skal I bo på Chalet Li Mina, hvor I er tæt på alt.

Bo i et attraktivt område

Få meter fra Carasello 3000, som er en af de fire hovedlifte i Livigno, ligger Chalet Li Mina.
Det idylliske hus ligger i et aktivt område af byen, hvor der findes gode restauranter, byens bedste afterski, sportsbutikker og det store nye supermarked, inden for gå-afstand.Skibussen kører lige uden for huset, hvilket gør det nemt at komme rundt i den øvrige del af byen og ind til det store handelscentrum, samt til den modsatte bjergside og skiløbet der.Huset har i alt 6 lejligheder. Lejlighederne er alle nyrenoverede og indeholder et veludstyret køkken med kogeplader, køleskab med frys, mikroovn, ovn og elkedel.Hvis I ikke vil gå på kompromis med en god beliggenhed i forhold til skiløbet, er Li Mina et oplagt valg, til jeres skiferie. 

Afstande

Afstand til piste 150 m

Afstand til lift 150 m

Afstand til centrum 2500 m

Afstand til shopping 250 m

Afstand til skileje 500 m

Værelset

TV Ja

Mad og drikke

Pension No Pension

Bar Nej

Restaurant Nej

Minimarked Nej

Faciliteter

Badekar eller bruser Ja

Chalet Ja

Føntørrer Ja

Kaffemaskine Ja

Komfur Ja

Køleskab Ja

Vis mere

Ovn: Ja

Parkering: Ja

WiFi i lejlighed: Ja

1-vær. Lejlighed

Indeholder et køkken/opholdsrum med dobbeltseng og et badeværelse. Derudover har lejligheden TV og mulighed for parkering ved huset. Lejligheden er på cirka 20 m2.
Sengelinned – Elkedel – Kogeplade – Fryser – Mikrobølgeovn – Ovn – Køleskab – Håndklæder – TV – Wi-Fi (gratis) 

2-vær. Lejlighed

Indeholder et soveværelse med dobbeltseng, 1 badeværelse og et køkken/opholdsrum med mulighed for en opredning. Derudover har lejligheden TV og mulighed for parkering ved huset. Lejligheden er på cirka 30 m2.
Sengelinned – Elkedel – Kogeplade – Opvaskemaskine - Fryser – Mikrobølgeovn – Ovn – Køleskab – Håndklæder – TV – Wi-Fi (gratis) 

3-vær. lejlighed "Taverna"

Nyrestaureret lejlighed. Indeholder to soveværelser med dobbeltseng, 1 badeværelse og et køkken/opholdsrum med mulighed for en opredning. Derudover har lejligheden TV og mulighed for parkering ved huset. Lejligheden ligger i kælderplan (højkælder) og har mindre vinduer ud til gadeplan. Den er på cirka 60 m2.
Sengelinned – Elkedel – Kogeplade – Opvaskemaskine - Fryser – Mikrobølgeovn – Ovn – Køleskab – Håndklæder – TV – Wi-Fi (gratis) 

3-vær. lejlighed m. 2 bad

Indeholder to soveværelser med dobbeltseng, to badeværelser og et køkken/opholdsrum med mulighed for en opredning. Derudoverhar lejligheden TV og mulighed for parkering ved huset. Lejligheden er på cirka 50 m2.
Sengelinned – Elkedel – Kogeplade – Fryser – Ovn – Køleskab – Håndklæder – TV – Wi-Fi (gratis) 

4-vær. lejlighed m. 2 bad

Indeholder to soveværelser med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge, to badeværelser og et køkken/opholdsrum. Køkkenet er udstyret med opvaskemaskine. Derudover har lejligheden TV, balkon og mulighed for parkering ved huset. Lejligheden er på cirka 70 m2.
Balkon - Sengelinned – Elkedel – Kogeplade – Opvaskemaskine - Fryser – Mikrobølgeovn – Ovn – Køleskab – Håndklæder – TV – Wi-Fi (gratis) 

AccommodationTypes

Afstande