Chalet Li Mina

Italien, Livigno

Indkvartering Chalet/Hytte

Fakta

Om Chalet Li Mina

Vil I som os hellere bruge mere energi på at stå på ski end at gå rundt, så skal I bo på Chalet Li Mina, hvor I er tæt på alt.

Bo i et attraktivt område

Få meter fra Carasello 3000, som er en af de fire hovedlifte i Livigno, ligger Chalet Li Mina.
Det idylliske hus ligger i et aktivt område af byen, hvor der findes gode restauranter, byens bedste afterski, sportsbutikker og det store nye supermarked, inden for gå-afstand.Skibussen kører lige uden for huset, hvilket gør det nemt at komme rundt i den øvrige del af byen og ind til det store handelscentrum, samt til den modsatte bjergside og skiløbet der.Huset har i alt 6 lejligheder. Lejlighederne er alle nyrenoverede og indeholder et veludstyret køkken med kogeplader, køleskab med frys, mikroovn, ovn og elkedel.Hvis I ikke vil gå på kompromis med en god beliggenhed i forhold til skiløbet, er Li Mina et oplagt valg, til jeres skiferie. 

Afstande

Afstand til piste 150 m

Afstand til lift 150 m

Afstand til centrum 2500 m

Afstand til shopping 250 m

Afstand til skileje 500 m

Værelset

TV Ja

Kaffemaskine Ja

Føntørrer Ja

Badekar eller bruser Ja

Køleskab Ja

Ovn Ja

Wifi i lejlighed Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Komfur Ja

1-vær. Lejlighed

Indeholder et køkken/opholdsrum med dobbeltseng og et badeværelse. Derudover har lejligheden TV og mulighed for parkering ved huset. Lejligheden er på cirka 20 m2.
Sengelinned – Elkedel – Kogeplade – Fryser – Mikrobølgeovn – Ovn – Køleskab – Håndklæder – TV – Wi-Fi (gratis) 

2-vær. Lejlighed

Indeholder et soveværelse med dobbeltseng, 1 badeværelse og et køkken/opholdsrum med mulighed for en opredning. Derudover har lejligheden TV og mulighed for parkering ved huset. Lejligheden er på cirka 30 m2.
Sengelinned – Elkedel – Kogeplade – Opvaskemaskine - Fryser – Mikrobølgeovn – Ovn – Køleskab – Håndklæder – TV – Wi-Fi (gratis) 

3-vær. lejlighed "Taverna"

Nyrestaureret lejlighed. Indeholder to soveværelser med dobbeltseng, 1 badeværelse og et køkken/opholdsrum med mulighed for en opredning. Derudover har lejligheden TV og mulighed for parkering ved huset. Lejligheden ligger i kælderplan (højkælder) og har mindre vinduer ud til gadeplan. Den er på cirka 60 m2.
Sengelinned – Elkedel – Kogeplade – Opvaskemaskine - Fryser – Mikrobølgeovn – Ovn – Køleskab – Håndklæder – TV – Wi-Fi (gratis) 

3-vær. lejlighed m. 2 bad

Indeholder to soveværelser med dobbeltseng, to badeværelser og et køkken/opholdsrum med mulighed for en opredning. Derudoverhar lejligheden TV og mulighed for parkering ved huset. Lejligheden er på cirka 50 m2.
Sengelinned – Elkedel – Kogeplade – Fryser – Ovn – Køleskab – Håndklæder – TV – Wi-Fi (gratis) 

4-vær. lejlighed m. 2 bad

Indeholder to soveværelser med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge, to badeværelser og et køkken/opholdsrum. Køkkenet er udstyret med opvaskemaskine. Derudover har lejligheden TV, balkon og mulighed for parkering ved huset. Lejligheden er på cirka 70 m2.
Balkon - Sengelinned – Elkedel – Kogeplade – Opvaskemaskine - Fryser – Mikrobølgeovn – Ovn – Køleskab – Håndklæder – TV – Wi-Fi (gratis) 

AccommodationTypes

Afstande