Chalet al Lago

Italien, Livigno

Indkvartering Chalet/Hytte

Fakta

Om Chalet al Lago

På Chalet al Lago kan I opleve italiensk charme og få slappet af i AquaGrande efter en lang dag på ski.

Chalet al Lago består af to bygninger, der ligger ved siden af hinanden, hvor I finder enkle, men funktionelle lejligheder, som også har en hyggelig stemning og italiensk charme.

Beliggenhed

Lejlighederne har en fin placering hvor nærmeste lift er en ny gondol-lift og skibussen finder I bare 50 meter fra husene. Derfor kommer i nemt til den øvrige del af Livigno og skiområderne, men bor fredeligt i den nordlige del af byen.

Wellness  

I bor i gåafstand fra AquaGrande, som er genåbnet i 2014, så hvis I vil slappe af i dampbade efter en lang skidag, er der fin mulighed for det i nærheden af huset. Idéelle til en dejlig skiferie med masser af sne, skiløb og hygge.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Bikelivigno, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Afstande

Afstand til piste 700 m

Afstand til lift 700 m

Afstand til centrum 800 m

Afstand til shopping 250 m

Afstand til skibus 50 m

Afstand til skileje 300 m

Værelset

Slutrengøring Ja

Føntørrer Ja

Elkedel Ja

Køleskab Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Opvaskemaskine Ja

Wifi i lejlighed Ja

Mikrobølgeovn Ja

Komfur Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Reception Ja

Skirum Ja

WiFi Ja

2-vær. Lejlighed

Lejligheder til maksimum 4 personer. Lejlighederne er indrettede med et soveværelse med dobbeltseng, et køkken/opholdsrum med opredning til to personer og et badeværelse.
Sengelinned – Kogeplade - Opvaskemaskine – Hårtørrer – Mikrobølgeovn – Køleskab - Håndklæder – TV – Elkedel - Wi-Fi (gratis)

3-vær. Lejlighed

Lejlighed til maksimum 4 personer. Lejligheden er indrettet i to plan. På nederste plan finder I et soveværelse med dobbeltseng, et køkken/opholdsrum  og et badeværelse. På øverste plan finder I et lille soveværelse/hems med to enkeltsenge.
Sengelinned – Kogeplade - Opvaskemaskine – Hårtørrer – Mikrobølgeovn – Køleskab - Håndklæder – TV – Elkedel - Wi-Fi (gratis)

3-vær. lejlighed m. 2 bad

Lejlighed til maksimum 6 personer. Lejligheden er indrettet i to plan. På nederste plan finder I et soveværelse med dobbeltseng, et køkken/opholdsrum og et badeværelse. På øverste plan finder I et soveværelse med en dobbeltseng og to enkeltsenge og et lille badeværelse. Denne lejlighed har balkon.
Balkon – Kogeplade - Opvaskemaskine – Hårtørrer – Mikrobølgeovn – Mini ovn - Køleskab - Håndklæder – TV – Elkedel - Wi-Fi (gratis)

4-vær. Lejlighed

Lejlighed til maksimum 8 personer. Lejligheden er indrettet i to plan. På nederste plan finder I et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge, et køkken/opholdsrum med opredning til to personer og et badeværelse. På øverste plan finder I et soveværelse med to enkeltsenge og et lille badeværelse.
Sengelinned - Kogeplade - Opvaskemaskine – Hårtørrer – Mikrobølgeovn – Mini ovn - Køleskab - Håndklæder – TV – Elkedel - Wi-Fi (gratis)

4-vær. lejlighed (max. 6 pers.)

Lejlighed til maksimum 6 personer. Lejligheden er indrettet i to plan. På nederste plan finder I et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge, et køkken/opholdsrum og et badeværelse. På øverste plan finder I et soveværelse med to enkeltsenge og et lille badeværelse. Denne lejlighed har balkon.
Balkon - Sengelinned – Kogeplade - Opvaskemaskine – Hårtørrer – Mikrobølgeovn – Køleskab - Håndklæder – TV – Elkedel - Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes

Afstande