Casa Giglio

Italien, Livigno

Indkvartering Lejlighed

Fakta

Om Casa Giglio

Casa Giglio giver jer mulighed for at være tæt på det hele på jeres skiferie.

Rammen for den perfekte skiferie

Casa Giglio er nye flotte lejligheder, der står prægtigt og smagfuldt klar til at danne rammen om den perfekte skiferie. I dette hus finder I moderne og rummelige 3-vær. lejligheder i bedste kvalitet og til en fornuftig pris.Her får I ikke bare et nybygget kompleks fra 2011, men også en god beliggenhed tæt på den nye Cassana-lift og Carosello bjergsiden.

Rolige omgivelser men tæt på det hele

I området tæt på Casa Giglio finder I restauranter, små lokale specialforretninger, købmænd og i gåafstand til byens handelscentrum. Det er dermed et hus, hvor I har en meget rolige omgivelser, men inden for gåafstand kan komme til både indkøbsmuligheder og skiløbet.I lejlighederne er der mulighed for at tilkøbe adgang til det trådløse internet (10 € pr. uge), og der er i 2013 blevet indrettet skikælder med støvletørrer.Casa Giglio har en ideel beliggenhed, for jer, der vil være tæt på det hele.

Afstande

Afstand til piste 300 m

Afstand til lift 400 m

Afstand til centrum 400 m

Afstand til shopping 100 m

Afstand til skibus 150 m

Afstand til skileje 500 m

Værelset

TV Ja

Slutrengøring Ja

WiFi Nej

Mad og drikke

Bar Nej

Restaurant Nej

Minimarked Nej

Faciliteter

Balkon/terrasse Ja

Elkedel Ja

Føntørrer Ja

Garage Ja

Håndklæder Ja

Kaffemaskine Ja

Vis mere

Komfur: Ja

Køleskab: Ja

Lejlighed: Ja

Mikroovn: Ja

Opvaskemaskine: Ja

Parkering: Ja

Sengelinned: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

WiFi (mod betaling): Ja

3-vær. Lejlighed

3-vær. lejlighed på ca. 75 kvm indrettet med 1 soveværelse med dobbeltseng, 1 soveværelse med adskilte senge, dusch/wc og et køkken med opvaskemaskine, kogeplader, mikroovn, køleskab og kaffemaskine.
Balkong eller Terrasse - Sengelinned – Kaffemaskine - Kogeplade – Opvaskemaksine – Hårtørrer - Mikrobølgeovn - Viskestykker - Køleskab – Håndklæder  – TV – Elkedel - Wi-Fi (ekstra beregning)

AccommodationTypes

Afstande