Appartamenti Carosello

Italien, Livigno

Indkvartering Lejlighed

Fakta

Om Appartamenti Carosello

Appartamenti Carosello ligger helt perfekt med kun 50 meter til pisten!

Med pisterne lige udenfor døren bor I i denne hyggelige og hjemlige lejlighed med gåafstand til den store lift Carosello 3000. Lejligheden er lys og med en åben planløsning, som passer perfekt til samvær med familien eller vennerne.

Her trives de, som ønsker at have alt indenfor kort afstand, mens de nyder smukke Livigno.

Hurtigt og nemt til pisten

Appartamenti Carosello ligger på en rolig gade blot 50 meter fra nærmeste lift, som tager jer op på den solrige bjergside Carosello, hvor I finder størstedelen af skiområdet. Videre herfra kan I komme rundt i hele Livignos skiområde.

Lejligheden er beliggende 1,5 km fra Livigno centrum, men har både shopping, restauranter, barer og et stort supermarked indenfor gåafstand.

200 meter fra lejligheden findes busforbindelse til resten af Livigno, så I nemt kan udforske byens andre restauranter og barer eller udnytte de mange muligheder for skattefri shopping i Livigno.

Komfortabel lejlighed

Her føler I jer hjemme i en lejlighed med to soveværelser og et fuldt udstyret køkken i forbindelse med opholdsrummet, hvor alle kan samles til en god middag efter en lang dag på ski.

Lejligheden ligger på første sal og har udsigt til bjerget, hvor solens første stråler rammer toppen om morgenen.

Lejligheden har gratis Wi-Fi og privat parkeringsplads, hvis I vælger at køre selv til Livigno. Et ekstra plus er, at lejligheden har gulvvarme og et skirum med støvlevarmere, så ingen skal fryse fødderne på skiferien.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Bikelivigno, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Vi ønsker jer god tur til Livigno!

Afstande

Afstand til piste 100 m

Afstand til lift 100 m

Afstand til centrum 1500 m

Afstand til shopping 100 m

Afstand til skibus 50 m

Afstand til skileje 200 m

Værelset

TV Ja

Slutrengøring Ja

Balkon / Terasse Ja

Kaffemaskine Ja

Badekar eller bruser Ja

Toilet Ja

Køleskab Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Fryser Ja

Opvaskemaskine Ja

Mikrobølgeovn Ja

Komfur Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Skirum med støvletørrer Ja

3-værelses lejlighed til max 4 personer - Alba

Dejlig lejlighed på 1. etage med to separate soveværelser med enten dobbeltsenge eller enkeltsenge, fuldt udstyret køkken med spiseplads og sofa samt balkon. Lejligheden har også eget badeværelse med bruseniche.
Balkon - Sengelinned - Håndklæder - Mikrobølgeovn - Opvaskemaskine - Køleskab - Kogeplade - Kaffemaskine - TV - WiFi (mod betaling)

3-værelses lejlighed til max 4 personer - Tramonto

Fin og lys lejlighed på 1. etage med fuldt udstyret køkken med sofa og spiseplads samt en balkon. Derudover er der to separate soveværelser med enten dobbeltsenge eller enkeltsenge og et badeværelse med bruseniche.
Balkon - Sengelinned - Håndklæder - Mikrobølgeovn - Opvaskemaskine - Køleskab - Kogeplade - Kaffemaskine - TV - WiFi (mod betaling)

AccommodationTypes

Afstande