Apartment Giorgio

Italien, Livigno

voksne 2
børn 0
Transport Egen transport
Rejseuge uge 2 (2023)
Indkvartering Lejlighed
Inkl. 6 dages liftkort
Vores vurdering

Vælg værelser

22 dec to
7 jan
21 jan
28 jan
11 feb

Alternativ 1

1 x 3-vær. lejlighed til max 4 personer (2 personer)

Se værelsesbeskrivelse

  • Køleskab
  • TV
  • Rengøring
  • Sengelinned
  • Håndklæder
  • Ovn
  • Elkedel
  • Badekar eller bruser
  • Toilet
  • Mikroovn

Fakta

Om Apartment Giorgio

Velkommen til denne komfortable lejlighed, placeret i rolige omgivelser og med en fantastisk udsigt.

Placeret i et roligt område, ligger lejlighederne Giorgio, som er rummelig med plads til hele familien eller vennerne. Lejlighederne forkæler jer med en fantastisk udsigt til de sneklædte bjerge, og er en perfekt indkvartering til en skiferie i ro og mag.

BeliggenhedBeliggenheden er lidt uden for byen, midt imellem centrum af Livigno og San Rocco området, i et hyggeligt og roligt område. Der er dog stadig kort afstand til spisesteder og indkøbsmuligheder.

Med en gåtur på 600 meter kommer I til den nærmest lift, Doss. Begynder sveden allerede at dryppe ved tanken om de 600 meter, finder I et busstoppested 50 meter fra lejligheden, hvor shuttlebussen tager jer frem og tilbage fra lift eller centrum.

Bylivet og de mange toldfrie shopping-muligheder i Livigno centrum, finder I også cirka 600 meter derfra. Denne del af byen er også her I finder størstedelen af restauranterne, og det kan nemt nås med både bus og taxi. I den anden ende, cirka 1000 meter længere nede ad gaden, i San Rocco området, finder I også butikker og restauranter.

Hvis I derimod selv ønsker at brillere med jeres kokke evner, kan I kun 2 minutters gang fra lejligheden, finde et lækkert supermarked, med det helt store udvalg af italienske specialiteter.

LejlighederneGiorgio lejlighederne er et klassisk alpehus, og er indrettet i en hyggelig klassik alpestil med plads til hele familien eller vennegruppen. Lejlighederne er en 3-værelses på 55 m2 til fire personer, indrettet med to soveværelser, et med dobbeltseng, og et værelse med to enkeltsenge, en stor stue-køkken alrum og eget badeværelse. Køkkenet er udstyret med alt, I har brug for, hvis I skal udfolde jeres kreative kokke evner på skiferien. I stuen, kan I slappe af og slænge jer, efter en dag på pister, eller dyste i et spil brætspil.

Til lejlighederne er der også en garage, hvor I kan parkere, hvis I kommer kørende til Livigno. Ankommer I i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Bikelivigno, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen


Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Vi ønsker jer en rigtig god skiferie til Livigno!

Afstande

Afstand til piste 600 m

Afstand til lift 600 m

Afstand til centrum 400 m

Afstand til shopping 400 m

Afstand til skibus 50 m

Værelset

TV Ja

Slutrengøring Ja

Babyseng (gratis) Ja

Elkedel Ja

Badekar eller bruser Ja

Toilet Ja

Køleskab Ja

Rengøring Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Ovn Ja

Mikrobølgeovn Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Skirum Ja

3-værelseslejlighed

3-værelses lejlighed med plads til 4 personer

Køkken - mikrobølgeovn - TV håndklæder - lagener

Rejseplan

I modtager en kørselsvejledning fra Slopetrotter.

AccommodationTypes

Afstande