Apartment Baita Amalia

Italien, Livigno

Indkvartering Lejlighed

Fakta

Om Apartment Baita Amalia

Vil I gerne bo centralt på skiferien til en fornuftig pris, så er Baita Amalia noget for jer.

Vil du bo på et nyt og moderne ophold på din skiferie i Livigno?

Beliggenhed

På Baita Amalia tilbydes der nybyggede centralt beliggende lejligheder til en fornuftig pris. Lejligheden har en rigtig god beliggenhed, da den ligger i et roligt område af byen. Der er kun 300 meter til centrum, og omkring 400 meter til nærmeste lift, som føre dig op til skiområdet. Derudover er der gåafstand til restauranter, barer og indkøbsmuligheder.

For dem der er interesseret i langrend, er langrends-området også kun 300 meter fra lejligheden. Foretrækker du at tage skibussen stopper den 100 meter uden for døren, og er dermed let tilgængelig, og gratis med liftkort. Når du bor på Baita Amalia, er afstanden ikke lang, næsten lige meget hvor du skal hen.

Moderne lejligheder

Lejligheden ligger i en hytte, som er opført i 2015. Den indeholder to soveværelser, og kan rumme i alt 6 personer. Alle lejligheder er veludstyret med satellit-tv, dobbelt sovesofa og stort køkken med mikrobølgeovn, kaffemaskine, opvaskemaskine og fryser/køleskab. I de to soveværelser, er der i det ene en dobbeltseng, og i det andet soveværelse er der enten en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Badeværelset er udstyret med bruser, hårtørrer og bidet.
 

Parkering

Hvis du er kørt i bil, er der en garage og parkering til rådighed. Derudover er der skiopbevaring, hvor du kan opbevare dit skiudstyr i løbet af ferien.

Hav en rigtig god skiferie!

Afstande

Afstand til piste 600 m

Afstand til lift 600 m

Afstand til centrum 1500 m

Afstand til shopping 1500 m

Afstand til skileje 500 m

Værelset

TV Ja

Slutrengøring Ja

Kaffemaskine Ja

Vaskemaskine Ja

Føntørrer Ja

Elkedel Ja

Køleskab Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Fryser Ja

Opvaskemaskine Ja

Mikrobølgeovn Ja

Komfur Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Skirum med støvletørrer Ja

WiFi (mod betaling) 10€/week

3-vær. Lejlighed

Indrettet med 2 soveværelser, dusch/wc og køkken/opholdsrum med soveplads.

Sengelinned – kaffemaskine – Opvaskemaskine - Kogeplade – Fryser – Hårtørrer - Mikrobølgeovn – Køleskab – Viskestykker - Håndklæder  – TV – Vaskemaskine - Elkedel - Wi-Fi (ekstra beregning)

AccommodationTypes

Afstande