Apartment 3000

Italien, Livigno

Indkvartering Lejlighed

Fakta

Om Apartment 3000

Hvis I er vilde med at stå på ski, så kan I næsten ikke få det bedre end når I bor her ved Apartment 3000.

Det bliver bare nemmere, når liften og pisten er nabo til indkvarteringen på skiferien. Og det er netop sådan det er med Apartment 3000.

Lejligheden

Få meter fra hovedliften Carosello 3000 og pisten, ligger denne dejlige lejlighed, som er hyggeligt indrettet, med plads til op maksimalt fire personer. Det er et ideelt valg for familie eller venner på tur. Alle lejligheder har WIFI.

Beliggenhed

Lige ved døren har i skiudlejning og restauranter, samt byens bedst afterski. Bussen stopper 30 meter fra lejligheden, så I kommer nemt rundt til det øvrige skiområde og til bymidten. Der er ti minutters gang til det store nye supermarked, hvor omring der også findes apotek og elektronikbutikker. 

Kort fortalt

Apartment 3000 er altså for jer, hvor I ikke vil gå på kompromis med placeringen i forhold til skiløbet, men tilmed har det meste inden for gå-afstand.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Bikelivigno, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Afstande

Afstand til piste 10 m

Afstand til lift 10 m

Afstand til centrum 1800 m

Afstand til shopping 300 m

Afstand til skibus 10 m

Afstand til skileje 500 m

Værelset

TV Ja

Slutrengøring Ja

Føntørrer Ja

Elkedel Ja

Køleskab Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Opvaskemaskine Ja

Wifi i lejlighed Ja

Mikrobølgeovn Ja

Komfur Ja

Mad og drikke

Faciliteter

2-vær. lejlighed

Lejligheden er indrettet med et køkken/opholdsrum med en dobbeltsovesofa, et soveværelse med en dobbeltseng eller to enkeltsenge og dusch/WC.
Sengelinned - Kogeplade - Opvaskemaskine - Hårtørrer - Mikrobølgeovn - Køleskab - Håndklæder - TV - El-kedel - Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes

Afstande