Fakta om Gressoney

Samlet
180 km
pister
Blå 47 km
Røde 123 km
Sorte 10 km

Gressoney

Højeste skiløb
3275 m
Antal lifte
38
Liftkapacitet
49137 per/t
Off-piste
Ja
Længste nedfart
12 km
Fun-park
Ja

Skiløb

Børn
Begyndere
Øvede
Eksperter
Off-piste
Snowboard

Byen

Charme
After-ski
Shopping
Spisesteder

Webcam

Passo dei Salati
La Trinité
Saint-Jean

Smukke og rolige Gressoney Skiferie til Gressoney

Fantastiske naturoplevelser, mennesketomme pister, uberørt puddersne og en lille hyggelig by - sådan er en skiferie i det italienske skiområde Gressoney.

På sin vis har Monterosa Ski formået at være en af Europas bedst bevarede hemmeligheder.

Du mærker med det samme Gressoneys idylliske atmosfære. Byen byder varmt velkommen med traditionelle bondegårde og ægte italienske delikatesser. 

Læs mere om skiområdet i Gressoney.

TRYG PÅ EGEN HÅND

Gressoney er en del af vores koncept Tryg på egen hånd. Her er ingen guideservice, men tryghed er altid med i pakken. Det betyder, at du er fri til selv at planlægge din skiferie præcis som du ønsker, uden at skulle betale for guideservice. Du har naturligvis stadig sikkerheden i at Slopetrotter er medlem af Rejsegarantifonden. I en nødsituation kan du komme i kontakt med os i kontorets åbningstider. Disse rejser skal bookes online.

Tryg skiferie på egen hånd

Tilbud til Gressoney

En italiensk perle med fantastisk skiløb Om skiområdet i Gressoney

Gressoney er en del af skiområdet Monterosa Ski. I skisystemet findes der 180 pistekilometer fordelt over tre dale. Gressoney er perfekt placeret i den miderste dal, så du har det bedste udgangspunkt til det sammenhængende område.

Skiområdet byder på varierende skiløb, og der findes især mange udfordringer for den øvede skiløber. En stor del af skiløbet foregår nemlig på de 123 kilometer røde pister. Derudover er der 47 kilometer blå pister og 10 kilometer sorte pister.

Området, Monterosa Ski, strækker sig over tre dale, og det ligger tæt på Monte Rosa bjerget, som er 4.559 meter højt. Områdets 180 kilometer pister ligger helt op til 3.200 meters højde på gletsjeren Alagna. Det er et varierende område med skiløb, der udfordrer den øvede skiløber. Et liftkort hertil giver adgang i op til 3 dage i et andet Val d'Aosta-område heriblandt Cervinia, Courmayeur og La Thuille, som alle nemt kan nås med skibus.

OPLEV DET SPEKATULÆRE LANDSKAB

Gressoney er et af de smukkeste og mest velpræparerede skiområder i Europa. Placeret i hjertet af Monterosas tre dale ligger Gressoney, som faktisk består af to landsbyer: Gressoney-La-Trinité og Gressoney-Saint-Jean. Champoluc og Alagna er også en del af Monterosa Ski.

Tilsammen udgør byerne et stort netværk af lifter og pister og et gigantisk off-piste område. Gressoney er et af de skønneste og bedst præparerede skiområder, der findes i Italien. Ikke nok med at Gressoney har fantastiske pister, så er det også et sandt off-piste mekka! Monterosa Ski har let tilgængelig og uberørt puddersne - så der er masser af muligheder for nogle unikke oplevelser.

Stedet er en ægte italiensk perle. Skiløbet og omgivelserne passer skientusiaster og eventyrlystne, som ønsker en skiferie med varierende skiløb og god italiensk mad.

Læs mere om byen Gressoney.

Hygge, sjæl og atmosfære Om byen Gressoney

Gressoney er en hyggelig lille by med masser af sjæl og atmosfære. Du finder blandt andet den smukke og kendte stenkirke, små barer og restauranter, som du kan udforske efter lang dag på pisterne.

Den hyggelige skiby, Gressoney, består af tre mindre landsbyer. Øverste bydel i perlerækken er Staffal, hvor de fleste af Slopetrotters hoteller befinder sig. De to hovedlifter går opad i hver sin retning herfra. Staffal består ikke af meget andet end hoteller samt en god stor parkeringsplads. Heroppe er der to restauranter, to barer og en lille kiosk med kun de mest basale varer til rådighed. I Staffal findes desuden et privat skadecenter.

GRESSONEY-LA-TRINTÉ

Omtrent 5 kilometer længere nede ligger Gressoney-La-Trinité (afstanden er små 8 minutter med bussen eller en lille time til fods). Der går herfra en stolelift op i systemet, så man kan også nemt komme videre op i pistenetværket. Her findes der lidt flere spisesteder og barer. Butikken i Gressoney-La-Trinité er lidt mere velassorteret end den oppe i Staffal. Der er også et apotek her.

ORSIA

Den lille bydel Orsia ligger som et lille stop mellem Staffal og Gressoney-La-Trinité. Her er der stort set intet ud over hoteller. Man skal tage bussen herfra for at handle mad eller andet. Der er adgang til Orsia med ski, men al andet transport sker med bus.

GRESSONEY-SAINT-JEAN

Gressoney-Saint-Jean er den nederste og største del af landsbyerne. Det tager cirka 20 minutter med bussen at nå hertil oppe fra Staffal. Der findes apotek, en større købmand, sportscenter, restauranter, hyggelige småbutikker samt barer. Der findes også et godt fint lille system med to lifte hvor man kan stå på ski.

AFTERSKI OG COVID-19

Der er en traditionel kultur omkring livlig afterski i Alperne, men grundet situationen lige nu, opfordrer vi kraftigt til, at alle vores gæster følger sundhedsmyndighederne retningslinjer, og er opmærksomme og forsigtige, mens de er på skiferie.

Vi gør desuden opmærksom på, at barer, butikker, restauranter og andre faciliteter kan have restriktioner eller være lukket på grund af Covid-19. Hold dig orienteret om din destination og eventuelle restriktioner her.

MERE END SKILØB - ALT DET ANDET

  • Charmerende bydele i smukke omgivelser
  • Autentisk alpin atmosfære og hyggeligt lokalmiljø
  • Indkøbsmulighederne er der, omend der ikke er meget
  • Rolig afterski. Det handler om hygge og skiløb
  • Delikate gastronomiske egnsretter

Læs mere om aktiviteterne i Gressoney.

Find dit hotel eller lejlighed i Gressoney

AccommodationTypes

Afstande

Til lands og i luften i Gressoney Det sker i Gressoney

Hvis man leder efter aktiviteter i denne rolige destination, er det primært i Gressoney Saint Jean, det sker.

Sportscenteret, Gressoney Sport Haus, i Gressoney Saint Jean har swimmingpool, sauna, fuldt udstyret fitnessområde, indendørs cykling, klatrevægge, squashbane, basketball og volleyballbane og en five-a-side-fodboldbane.

HELISKIING I GRESSONEY

Gressoney er en af de mest internationalt kendte destinationer for denne enestående freeride-form. Forkæl dig selv med et spændende eventyr og nyd glæden ved at glide gennem frisk sne i total sikkerhed. Der er en række nedfarter til foden af Monte Rosa med højdeforskelle, der i gennemsnit er mere end 2.000 meter.

MARKEREDE RUTER TIL SNESKO

Gressoney Saint Jean har to velpræparerede og kompakte runder med en betagende udsigt over Monte Rosa.

Den grønne 4,5 kilometer lange rute "Rong-Laubeno" starter fra Dresal-parkeringspladsen lige uden for byen, og fører dig til den gamle landsby Rong, hvor du kan beundre udsigten til Monte Rosa og sletten ved Gressoney-Saint-Jean.

Den røde rute “Savoy Castle” er 6 kilometer lang. Den starter fra Goversøen, og slutter ved slottet Castel Savoia, hvor den korteste tur er inde i den fantastiske slotspark, der gør, at du kan nyde både sportslige og kulturelle elementer på samme tid.

Få et tilbud på en skitur til Gressoney

Vil du med på en skiferie til Gressoney?

Udfyld formularen herunder - så kommer vi med et forslag!

Det tager et minut, koster dig ingenting og er helt uforpligtende

Så vil du også blive forelsket i .. Elsker du Gressoney?