Samlet
180 km
pister
Blå 40 km
Røde 120 km
Sorte 20 km

Gressoney

Højeste skiløb
3260 m
Antal lifte
54
Liftkapacitet
49000 per/t
Off-piste
Ja
Længste nedfart
12 km
Fun-park
Ja

Skiløb

Børn
Begyndere
Øvede
Eksperter
Off-piste
Snowboard

Byen

Charme
After-ski
Shopping
Spisesteder

Webcam

Saint-Jean
La Trinité

Skiferie i Gressoney

Fantastiske naturoplevelser, mennesketomme pister, uberørt puddersne og en lille hyggelig by - sådan er en skiferie i det italienske skiområde Gressoney.

En italiensk perle med fantastisk skiløb - både på pisten og i off-pisten.

Gressoney er en ægte italiensk perle. Skiløbet og omgivelserne passer skientausiaster og eventyrslystne, som øsnker en skiferie med varierende skiløb og god italiensk mad.

Området, Monterosa Ski, strækker sig over tre dale, og det ligger tæt på Monte Rosa bjerget, som er 4.559 meter højt. Områdets 180 kilometer pister ligger helt op til 3.200 meters højde på gletsjeren Alagna. Det er et varierende område med skiløb, der udfordrer den øvede skiløber.

Ikke nok med at Gressoney har fantastiske pister, så er det også et sandt off-piste mekka! Monterosa Ski har let tilgængelig og uberørt puddersne - så der er masser af muligheder for nogle unikke oplevelser.

Gressoney er en hyggelig lille by med masser af sjæl og atmosfære. Du finder blandt andet den smukke og kendte stenkirke, små barer og restauranter, som du kan udforske efter lang dag på pisterne.

Oplev det spektakulære landskab

Gressoney er et de smukkeste og mest velpræparerede skiområder i Europa. Placeret i hjertet af Monterosas tre dale ligger Gressoney, som faktisk består af to landsbyer: Gressoney-La-Trinité og Gressoney-Saint-Jean. Champoluc og Alagna er også en del af Monterosa Ski. Tilsammen udgør byerne et stort netværk af lifter og pister og et gigantisk off-piste område. Gressoney er et af de smukkeste og mest velpræparerede skiområder i Europa.

På sin vis har Monterosa formået at være en af Europas bedst bevarede hemmeligheder. Du mærker med det samme Gressoneys idylliske atmosfære. Byen byder varmt velkommen med traditionelle bondegårde og ægte italienske delikatesser. 

Find hotel eller lejlighed i Gressoney

AccommodationTypes

Afstande

Skiområdet i Gressoney

Gressoney er en del af skiområdet Monterosa Ski. I skisystemet findes der 180 pistekilometer fordelt over tre dale. Gressoney er perfekt placeret i den miderste dal, så du har det bedste udgangspunkt til det sammenhængende område.

Skiområdet byder på varierende skiløb, og der findes især mange udfordringer for den øvede skiløber. En stor del af skiløbet foregår nemlig på de 120 kilometer røde pister. Derudover er der 40 kilometer blå pister og 20 kilometer sorte pister. 

Tre landsbyer på række
Øverste bydel i perlerækken er Staffal, hvor de fleste af Slopetrotters hoteller befinder sig. De to hovedlifter går opad i hver sin retning herfra. Staffal består ikke meget andet end hoteller samt en god stor parkeringsplads. Heroppe er der to restauranter, to barer og en lille kiosk med kun de mest basale varer til rådighed. I Staffal findes desuden et privat skadecenter.

Omtrent 5 km længere nede ligger Gressoney-La-Trinité (afstanden er små 8 minutter med bussen eller en lille time til fods). Der går herfra en stolelift op i systemet, så man kan også nemt komme videre op i pistenetværket. Her findes der lidt flere spisesteder og barer. Butikken i Gressoney-La-Trinité er lidt mere velassorteret end den oppe i Staffal. Der er også et apotek her.

Den lille bydel Orsia ligger som et lille stop mellem Staffal og Gressoney-La-Trinité. Her er der stort set intet ud over hoteller. Man skal tage bussen herfra for at handle mad eller andet. Der er adgang til Orsia med ski, men al andet transport sker med bus. 

Gressoney-Saint-Jean er den nederste og største del af landsbyerne. Det tager ca. 20 minutter med bussen at nå hertil oppe fra Staffal. Der findes apotek, en større købmand, sportscenter, restauranter, hyggelige småbutikker samt barer. Der findes også et godt fint lille system med to lifte hvor man kan stå på ski.

Få tre tilbud på en skitur til Gressoney

Gressoney lyder dejlig, ikke?

Hvis du vil med på en skiferie hertil, så lad os hjælpe med tre skarpe forslag.

Det tager et minut, koster dig ingenting og er helt uforpligtende!