Le Rocher Hotel

Italien, Champoluc

Indkvartering Hotel

Der er desværre ingen ledige værelser på dette hotel i den valgte periode.

Fakta

Om Le Rocher Hotel

Le Rocher Hotel er placeret lidt udenfor Champoluc og får jer til at føle jer hjemme lige fra starten af.

Dette vidunderlige og charmerende hotel byder dig velkommen med en oplevelse af, at du er kommet til det helt rigtige sted. Her møder du en fantastisk gæstfrihed, og her kan du slappe af i hotellets bar ved siden af den knitrende pejs efter en perfekt skidag i bjergene ved Champoluc. På Le Rocher Hotel findes også et dejligt wellness-område, hvor der blandt andet er sauna, jacuzzi og dampbad.

Beliggenhed

Le Rocher Hotel ligger i smukke omgivelser lidt udenfor byen og omfavner dig med en hjemlig hygge, så du ikke har lyst til andet end bare at blive her for altid.

Maden

Maden er er tro mod det hjemlige køkken, og I vil få serveret gode italienske retter fra hele støvle-landet.

Til og fra skiløbet

Hotellets egen minibus sørger for hurtig og komfortabel transport til og fra liften hver dag. Og hvis I en dag gerne vil gå de 5 minutter ind til byen, så indbyder den om aftenen oplyste sti gennem skoven til en hyggelig og afslappet spadseretur.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved den offentlige parkering Gratuito. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste 800 m

Afstand til lift 800 m

Afstand til centrum 800 m

Afstand til shopping 800 m

Afstand til skibus 0 m

Afstand til skileje 800 m

Værelset

Mad og drikke

Faciliteter

Babyseng 10€/day

Garage Free of charge

Dobbeltværelse Standard


Dejligt værelse indrettet i flot traditionel italiensk stil. Dobbeltseng (twin beds ved forespørgsel) og badeværelse med bruser. Der er internet på værelset.
Hårtørrer - Minibar - Pengeskab - Telefon - Sengelinned og håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis)

Tre-sengsværelse Standard

Dejligt værelse indrettet i flot traditionel italiensk stil. Dobbeltseng (twin beds ved forespørgsel) samt en enkeltseng.Badeværelse med bruser. Nogle værelser har balkon.

Hårtørrer - Minibar - Pengeskab - Telefon - Sengelinned og håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis)

Fire-sengsværelse Standard

Dejligt og rummeligt familieværelse indrettet i flot traditionel italiensk stil. Dobbetlseng (twin beds på forespørgsel) samt en køjeseng. Der er lille balkon til værelset.
Balkon - Hårtørrer - Minibar - Pengeskab - Telefon - Sengelinned og håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis)

Junior Suite med mulighed for 2 opredninger


Junior Suite med plads til 4 personer. Perfekt til den lille familie. Værelset er indrettet med en dobbeltseng, en sovesofa med to opredninger samt eget badeværelse. Nogle værelser har balkon.
Hårtørrer - Minibar - Pengeskab - Telefon - 
Sengelinned og håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes

Afstande