Hotel La Rouja

Italien, Champoluc

Indkvartering Hotel

Der er desværre ingen ledige værelser på dette hotel i den valgte periode.

Fakta

Om Hotel La Rouja

På Hotel La Rouja bor I midt i centrum af Champoluc i charmerende omgivelser, med plads til at slappe af.

Hotel La Rouja har, med en placering midt i centrum i Champoluc og blot 600 meter fra liften, en særdeles god beliggenhed.

Hotellet

Hotellet gennemgik i 2008 en gennemgående renovering, og blev renoveret igen i 2015, så det det fremstår derfor i flotteste stand, med naturen som fantastisk inspirationskilde til indretningen. Beklædt med træ og sten, finder du en varm charmerende atmosfære i huset og føler dig tryg og tilpas på skiferien.

Wellness

Efter en lang og dejlig dag på ski, kan din skiløber krop restituere sig i hotellets wellnessafdeling. Her er der blandt andet en indendørs pool, opvarmet udendørs pool, sauna og tyrkisk bad. Udover dette er der også et afslapningsrum med en saltvæg, hvor du kan lukke øjnene et par minutter og lade helt op, inden endnu en dag på ski. Indendørs poolen er for gæster over 16 år, men børn er velkomne i udendørs poolen mellem kl. 13-17. Hvis du kunne tænke dig en omgang massage, er der mulighed for at booke forskellige behandlinger mod ekstra betaling.

På afrejsedagen er wellnessområdet ikke inkluderet. På afrejsedagen kan der købes adgang for 20€ per person.

Værelserne

Værelserne er nydelige og med god plads til at slappe af. De er indrettet med sans for detaljen og er alle med bad/toilet, minibar og safe-boks.


Maden

I hotellets hyggelige restaurant, der har en fantastisk udsigt fra begge sider, serveres lokale og nationale retter, og der er helt sikkert noget til hver en smag.

Efter aftensmaden kan I nyde aftenen i godt selskab i hotellets hyggelige lounge foran den knitrende pejs.

Intet er overladt til tilfældighederne på Hotel La Rouja og I vil helt sikkert være en oplevelse rigere, efter en skiferie her.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved den offentlige parkering Gratuito. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.


Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste 600 m

Afstand til lift 600 m

Afstand til centrum 150 m

Afstand til shopping 150 m

Afstand til skibus 150 m

Afstand til skileje 450 m

Værelset

Mad og drikke

Faciliteter

Babyseng Free

Dobbeltværelse Standard

Værelse med dobbeltseng og eget badeværelse. Badeværelset har bruser med hydromassage.
Sengelinned - Hårtørrer - Minibar - Pengeskab - Telefon - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis)

Dobbeltværelse Superior

Værelse med dobbeltseng og eget badeværelse. Badeværelset er med bruser eller badekar med hydromassage.
Balkon - Sengelinned - Hårtørrer - Minibar - Pengeskab - Telefon - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis)

Jr. Suite

Suite med dobbeltseng og mulighed for 2 opredninger samt eget badeværelse. Badeværelset er med bruser eller badekar med hydromassage.
Sengelinned - Hårtørrer - Minibar - Telefon - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes

Afstande