Appartamenti Chanoux

Italien, Champoluc

Indkvartering Lejlighed

Fakta

Om Appartamenti Chanoux

I Appartamenti Chanoux får I rummelige lejligheder og veludstyrede køkkener, så I let kan stå for egen mad under skiferien.

At vågne med udsigten til de smukke og sneklædte bjergtinder i Monterosa er lykken. Og det er, hvad I får, når I bor i en af de store og rummelige lejligheder i Appartamenti Chanoux.

Lejlighederne

Her får I Champolucs bedste lejligheder, som er flotte, velholdte og funktionelle med et veludstyret køkken, hvor der blandt andet er opvaskemaskine.
Lejlighederne er ideelle til familier og til mindre grupper på op til 20 personer, der gerne vil bo sammen i rolige omgivelser og samtidig tæt på centrum af Champoluc. Her er I kun 2 minutters gang fra den lokale slagter og bager, så morgenturen efter friske lokale specialiteter til morgenbordet er let at overse.

Glæd jer til de perfekte rammer for årets skiferie.

Afstande

Afstand til piste 700 m

Afstand til lift 700 m

Afstand til centrum 250 m

Afstand til shopping 250 m

Afstand til skibus 250 m

Afstand til skileje 700 m

Værelset

TV Ja

Slutrengøring Ja

Balkon / Terasse Ja

Vaskemaskine Ja

Føntørrer Ja

Elkedel Ja

Toilet Ja

Køleskab Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Ovn Ja

Opvaskemaskine Ja

Wifi i lejlighed Ja

Bruser Ja

Komfur Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Skirum Ja

WiFi Ja

3-værelses lejlighed med 2 badeværelser (op til 6 personer)

3-værelses lejlighed til op til 6 personer på 1. sal. Indrettet med to dusch/wc, to soveværelser, opholdsrum og køkken, hvor køkkenet er indrettet med køleskab, opvaskemaskine, ovn og kogeplader. Endvidere er der to balkoner.
Balkon – Sengelinned – Kogeplade – Opvaskemaskine – Ovn – Køleskab – Håndklæder – TV – Vaskemaskine – Wi-Fi (gratis)

3-værelses lejlighed med 1 badeværelse (op til 6 personer)

3-værelses lejlighed til op til 6 personer på 2. sal. Indrettet med dusch/wc, to soveværelser, opholdsrum og køkken, hvor køkkenet er indrettet med køleskab, opvaskemaskine, ovn og kogeplader. Endvidere er der balkon. Lejligheden er med skråvægge.
Balkon – Sengelinned – Kogeplade – Opvaskemaskine – Ovn – Køleskab – Håndklæder – TV – Wi-Fi (gratis)

4-værelses lejlighed med 1 badeværelse (op til 9 personer)

4-værelses lejlighed til op til 9 personer i stueetagen. Indrettet med dusch/wc, tre soveværelser, opholdsrum og køkken, hvor køkkenet er indrettet med køleskab, opvaskemaskine, ovn og kogeplader. Lejligheden ligger tæt på byen.
Balkon eller terrasse – Sengelinned – Kogeplade – Opvaskemaskine – Ovn – Køleskab – Håndklæder – TV – Vaskemaskine – Wi-Fi (gratis)

5-værelses lejlighed med 3 badeværelser (op til 12 personer)

5-værelses lejlighed til op til 12 personer. Er I en mindre gruppe eller 2 familier, der rejser sammen, så kan de to 3-værelses lejligheder på 1. og 2. sal lægges sammen til denne store lejlighed, hvor der er pladser til, at I kan spise sammen. Lejligheden vil have 4 soveværelser, 3 badeværelser og 2 køkkener.
Balkon – Sengelinned – Kogeplade – Opvaskemaskine – Ovn – Køleskab – Håndklæder – TV – Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes

Afstande