Casa Dent d'Herin

Italien, Cervinia

Indkvartering Lejlighed

Fakta

Om Casa Dent d'Herin

På Casa Dent d'Herin bor I centralt i Cervinia og har nemt ved at komme til alt.

Ha' det hele lige rundt om hjørnet

Casa Dent D´Herin er placeret centralt i Cervinia.

Lejlighedskomplekset er perfekt til dig som vil bo midt i Cervinias hyggelige by, og have byens restauranter, barer og butikker lige rundt om hjørnet. Og med Cretaz liften kun 200 meter fra lejligheden, er der nem adgang til Cervinias unikke skiløb.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved den offentlige parkering ved Metzelet Bar Ristaurante, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste 200 m

Afstand til lift 200 m

Afstand til centrum 30 m

Afstand til shopping 30 m

Afstand til skibus 0 m

Afstand til skileje 200 m

Værelset

TV Ja

Slutrengøring Ja

Balkon / Terasse Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Garage garage

3-værelses lejlighed (op til 6 personer)

Lejligheden er indrettet med 2 soveværelser - et med dobbeltseng og et med køjeseng og en stue med mulighed for opredning. Derudover består lejligheden af et køkken med opvaskemaskine og et nyistandsat badeværelse med toilet og bruser.
Balkon - Sengelinned - Håndklæder - TV - Kogeplader - Ovn - Kaffemaskine - Opvaskemaskine 

AccommodationTypes

Afstande