Apartment Villa Ada

Italien, Cervinia

Indkvartering Lejlighed

Fakta

Om Apartment Villa Ada

Villa Ada huser en 4-værelses lejlighed, som I kan få til en rigtig god pris, så der er plads til hele familien eller gruppen på jeres skiferie.

Få et helt hus for jer selv

I Villa Ada har I én af de bedste lejligheder, som Cervinia kan byde på til en god pris. Villa Ada er en stor lejlighed, som udgør et helt hus for sig selv.
Beliggenheden er rigtig god. Villa Ada ligger i et roligt område med bare 100 meter til gågaden og med kun få minutters gang til lift og pister. I har derfor nem adgang til indkøbsmuligheder og skiløbet indenfor gåafstand.Lejligheden fordeler sig over to etager, samt en kælder og et loft. Lejligheden kan huse op til 8 personer, og er derfor perfekt til familier eller mindre grupper på tur. Lejligheden er enkelt indrettet, men der er god plads til masser af afslapning og hyggelige stunder på skiferien. Alt imens jeres skistøvler hænger på støvlevarmeren og bliver klar til næste dags strabasser. 

Afstande

Afstand til piste 200 m

Afstand til lift 200 m

Afstand til centrum 100 m

Afstand til shopping 100 m

Afstand til skibus 100 m

Afstand til skileje 200 m

Værelset

TV Ja

Gratis wi-fi Nej

Mad og drikke

Pension Ingen pension

Bar Nej

Restaurant Nej

Faciliteter

Elkedel Ja

Føntørrer Ja

Håndklæder Ja

Komfur Ja

Køleskab Ja

Lejlighed Ja

Vis mere

Ovn: Ja

Sengelinned: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

Slutrengøring: Ja

Vaskemaskine: Ja

WiFi i lejlighed: Ja

4-vær. lejlighed

Lejligheden er på ca. 90 m2. I stuen finder man køkken/opholdsrum med spiseplads. På 1. Sal findes to soveværelser samt et badeværelse med dusch/wc. Det ene soveværelse er udstyret med en dobbeltseng, det andet med en enkeltseng samt en fold-ud seng. På loftet er der en dobbeltseng. Her strækker højden til loftet sig fra 50 cm til 180 cm. I kælderen findes en sovesofa med en fold-ud seng, og endnu et badeværelse med dusch/wc.
Sengelinned - Kogeplade - Opvaskemaskine - Hårtørrer - Ovn - Køleskab - Håndklæder - TV - Vaskemaskine - El-kedel - Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes

Afstande