Skisafari Dolomitterne

Italien, Canazei

Indkvartering Hotel
Inkl. halvpension

Fakta

Om Skisafari Dolomitterne

Tag med på vores skisafari ud i de fjerne hjørner af verdens største skiområde, Dolomiti Superski, hvor vi fire nætter bor på indkvarteringer, der som udgangspunkt ligger i terrænet.

Ideen med den 5-dages skisafari er at få set så meget af Dolomitternes fantastiske natur som muligt, samtidig med at vi får mest muligt skiløb ud af dagene. Det er specielt den del, man ikke normalt oplever som almindelig turist, vi lægger vægt på.

Skiløbet vil foregå fra morgen til aften på pister, der ligger langt væk fra Sella-massivets trængsel og larm. Vi vil hele tiden bevæge os frem i terrænet og møde nye udfordringer og ekstraordinære naturoplevelser, det er de færreste forundt. Husk, at vi selv skal bære vores egen bagage på turen, så vi anbefaler, at man pakker let.

Rifugio’er i terrænet

Overnatningerne kommer til at foregå et nyt sted hver aften. Oftest og meget gerne overnatter vi på en bjergtop i hyggelige og komfortable rifugio´er med en bogstavelig talt bjergtagende udsigt. Generelt kan det siges, at standarden på disse ophold er i den ikke-luksuriøse ende, og de er primært to eller tre-stjernede.

I sidste ende er det vejret, der har det sidste ord, og nogle gange kan det ske, at vi må tage ned i byen for at overnatte på et hotel. Vores guide har overblikket og navigerer os gennem pister og ophold alt efter, hvad forholdene giver os af muligheder. Ja, i virkeligheden er det netop disse forhold, der er charmen ved og årsagen til hele turens popularitet.

Det er vigtigt at huske, at skisafarien er en grupperejse, hvor man dels sover på flersengs-værelser på et hotel eller på et rifugio, der kan være med sovesale. Naturligvis kommer man i sovesale eller i delte værelser altid til at sove sammen med personer af samme køn.

Cirklen starter og slutter samme sted

Canazei er basen for hele fem-dages-skisafarien. Her møder vi guiden for turen, og lærer hinanden at kende inden turen. Vi bor også her igen den sidste aften inden det atter går hjemad efter en helt unik skisafari-oplevelse i Superski Dolomitis lidt småhemmelige hjørner.

I Canazei bor vi på en uspecificeret indkvartering med halvpension på dobbeltværelse eller flersengsværelse med deltagere af samme køn. Typisk bor vi på et af vores hyggelige morgenmadspensioner eller et af vores egne hoteller. Generelt vil standarden her være hyggelig og omkring 2-3 stjerner.

Afstande

Værelset

Mad og drikke

Pension Halvpension

Faciliteter

Halvpension Ja

AccommodationTypes

Afstande