Hotel Garni Eden

Italien, Canazei

Indkvartering Hotel

Der er desværre ingen ledige værelser på dette hotel i den valgte periode.

Fakta

Om Hotel Garni Eden

Kom ned og få en uforglemmelig skiferie på Garni Eden, ligesom mange andre gæster har gjort siden 1974.

Feeling like home but... at the feet of the Dolomites. Det er følelsen, du får, når du bor på familien Crepaz velkendte morgenmadspension.

Familieejet

Det familieejede Garni Eden har været med til at give mange gæster en uforglemmelig oplevelse siden 1974. Garni Eden er nyistandsat siden 2009, og fremstår i dag charmerende med lyse farver, hvor der ikke er gået på kompromis med den italienske trentino-stil.

Beliggenhed

Vælger du at bo på Garni Eden på din skiferie, får du en central beliggenhed midt i Canazei og med mindre end 75 meter til hovedliften. Det giver dig ikke mindst et optimalt udgangspunkt for skiløbet.

Værelserne

Værelserne fremstår friske og nyrenoveret. Alle værelser er udstyret med dobbeltseng, dusch/wc, WiFi og balkon. Vær opmærksom på at hvis I kun booker til 2 personer, så får I et værelse til 2 personer og der er derfor ikke en opredning på værelset.

Maden

Morgenmadsbuffeten nydes i den store og nyindrettede spisesal, som emmer af italiensk hygge. Her er der noget for enhver smag. Hvad enten du er til det salte eller det søde.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Hotel Gran Paradis. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her

Afstande

Afstand til piste 300 m

Afstand til lift 75 m

Afstand til centrum 100 m

Afstand til shopping 50 m

Afstand til skibus 75 m

Afstand til skileje 200 m

Værelset

Mad og drikke

Faciliteter

Dobbeltværelse Standard med mulighed for 1 opredning

Dobbeltværelse med eget WC/dusch. Ved kun 2 personer i værelset forbeholder hotellet sig ret til at tildele et almindeligt dobbeltværelse.

Balkon eller terrasse - Sengelinned - Hårtørrer - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV  - Wi-Fi (gratis)

Dobbeltværelse Standard med mulighed for 2 opredninger

Dobbeltværelse med eget WC/dusch. Det er muligt at have 2 børn i værelset (op til 12 år) i køjeseng. Ved kun 2 personer i værelset forbeholder hotellet sig ret til at tildele et almindeligt dobbeltværelse.
Balkon eller terrasse - Sengelinned - Hårtørrer - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV  - Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes

Afstande