Hotel Diamant

Italien, Canazei

voksne 2
børn 0
Transport Egen transport
Rejseuge uge 2 (2023)
Indkvartering Hotel
Inkl. 6 dages liftkort
Inkl. halvpension
Vores vurdering

Vælg værelser

7 jan
25 feb
25 mar
1 apr
8 apr

Alternativ 1

1 x Dobbeltværelse Classic (2 personer)

Se værelsesbeskrivelse

  • Pengeskab
  • TV
  • Føntørrer
  • WiFi i værelse
  • Toilet

Fakta

Om Hotel Diamant

Hotel Diamant er for jer der ønsker at bo i rolige omgivelser med wellness og spa

Hotel Diamant er et hotel, hvor der ikke er sparet på alpestemningen. Det er et 4-stjernet hotel der er indrettet i ægte tyrolsk stil med møbler og interiør i massivt træ. Som bonus ligger det ovenikøbet i hjertet af Dolomitterne i hyggelige og idylliske omgivelser ved siden af skoven, og tæt på byens centrum.

Der er kun 400 meters gang til hovedliften i Campitello, men hvis du får sved på panden af bare at tænke på, at gå den korte afstand i skistøvler, kan du ånde lettet op. Hotellet har nemlig deres egen shuttle service, der gerne vil køre dig til liften, som nemt tager dig op i det store og fantastiske skiområde.

Plads til afslapning

På hotellet finder du mange muligheder for afslapning. Her kan du, efter en lang dag i Dolomitterne, bløde kroppen godt op i hotellets wellness og spa afdeling. Her finder du alt, hvad hjertet begærer af både boblebad, dampbad, tyrkisk bad og sauna. Du kan ovenikøbet også, mod ekstra tillæg, få kroppen æltet godt igennem med en omgang massage.

Hvis du er mere til en omgang styrketræning, og pulsen ikke har været højt nok oppe på pisterne, kan du benytte dig af hotellets fitness rum. Vær opmærksom på, at der er et tillæg for at benytte fitness rummet.

Maden

På Hotel Diamant får du serveret en a la carte menu, hvor kokkene har kredset om dine smagsløg med delikatesser fra det lokale køkken og internationale retter. Så her skal du ikke slå sten-saks-papir om, hvem der skal lave aftensmaden, den tjans har kokken nemlig taget! Du skal blot tage plads i hotellets hyggelige restaurant.

Du vil med sikkerhed få en dejlig start på dagen på Hotel Diamant. Der er nemlig sørget for en dejlig lækker morgenmads buffet! Hotellets restaurant oser lige så meget af alpestemning, som resten af hotellet, så det er bare med at tage plads morgen og aften.

Hotellet har sin egen vinkælder og vin bar, så hvis du er til et godt glas lokal vin, er det et besøg værd. Hvis du ønsker en god godnatdrink, så kan du nyde det i hotellets hyggelige barområde. Er alkoholiske drikke ikke lige dig, kan du også få en aftenkaffe at slutte dagen af på.

Fede fællesområder

Den klassiske Alpe stil går igen over alt på hotellet - også i hotellets loungeområde, hvor du kan sætte dig og slappe af med en god bog, eller tage en hyggelig sludder om dagens oplevelser på pisten. Du finder også underholdende aktiviteter, hvor du blandt andet kan tage en turnering i bordtennis, eller slå hinanden i et spil brætspil. Der findes også et legerum til de mindste gæster.

Alle værelserne er indrettet i en hyggelig stil, og med en hjemlig følelse. Værelserne har både eget badeværelse, TV, minibar og wi-fi.

Drømmer du om at stikke fødderne i et par lune skistøvler hver morgen, så skal du glæde dig. Hotellet har nemlig en støvlevarmer, så fødderne glider i skistøvlerne som smeltet smør. Der er også et skirum til opbevaring af dine ski, så de ikke står og fylder på hotelværelset.

For dig der kommer kørende, er der mulighed for parkering på hotellet i deres kælder - det koster dog et lille tillæg. Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Hotel Gran Paradis. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Vi glæder os, til at byde dig og dine medskiløbere velkommen I Canazei.

OBS: Booker du et dobbeltværelse med plads til 4 personer, skal du være opmærksom på, at du får tildelt et dobbeltværelse med det antal personer I er. Altså vil to personer få et dobbeltværelse med to senge. Tre personer vil få et dobbeltværelse med 3 senge.

Afstande

Afstand til piste 300 m

Afstand til lift 400 m

Afstand til centrum 300 m

Afstand til shopping 300 m

Afstand til skibus 200 m

Værelset

TV Ja

Pengeboks Ja

Babyseng (gratis) Ja

Føntørrer Ja

Wi-fi i værelset Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurant Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Dampbad Ja

Fitnessrum Ja

Garage 9 €

Jacuzzi Ja

Kæledyr 9 € / day (only small pets)

Legerum Ja

Vis mere

Lounge: Ja

Reception: Ja

Sauna: Ja

Skirum: Ja

SwimmingPool: Ja

TV rum: Ja

Vaskeservice: Ja

Wellness: Ja

Wellness behandlinger: Ja

WiFi: Ja

Dobbeltværelse Classic (max 4 pers)

Dobbeltværelse classic med mulighed for tilføjelse af en 3. og en 4. seng.

Balkon - håndklæder - hårtørrer - badekar eller brusebad - toilet - TV - værdiskab - minibar


Dobbeltværelse Prestige (max 4 pers)


Dobbeltværelse prestige med hydromassage-badekar eller brusekabine

Balkon - håndklæder - hårtørrer - badekar eller brusebad - toilet - TV - værdiskab - minibar

Rejseplan

I modtager en kørselsvejledning fra Slopetrotter.

AccommodationTypes

Afstande