Chalet Vulcano

Italien, Canazei

Indkvartering Lejlighed

Fakta

Om Chalet Vulcano

Charmerende lejligheder beliggende på pisten i Canazei.

Ca. 50 meter før skovpisten stopper ligger Chalet Vulcano, så hvis I vil have skiløbet tæt på, er en lejlighed i huset her, et oplagt valg.
Chalet Vulcano indeholder i alt 3 lejligheder. Alle lejlighederne er indrettede i tyroler-stil, som er en hyggelige base, årets skitur til Canazei.

3-værelses lejligheder

Lejligheder er 3-værelses lejligheder med plads til maksimalt 6 personer i hver. Der er to soveværelser, et køkken-opholdsrum med opredning til 2 personer og et badeværelse. De er udstyrede med stort rummeligt køkken med et bredt udvalg af udstyr. Dusch/wc, TV.
Tilmed er der til alle lejlighederne balkon eller terrasse, hvor I kan holde øje med de trætte skiløbere, der kæmper sig det sidste stykke ned af pisten.

Ski lige til døren

I kan selvfølgelig løbe på ski lige til huset og med kun få hundrede meter til centrum er alt indenfor rækkevidde. Lige fra liften til shoppingmuligheder.Bemærk, at man ikke kan køre i bil helt op til huset, men skal gå ad pisten de sidste 50 meter.Sengelinned og håndklæder er ikke inkluderet.

Afstande

Afstand til piste 0 m

Afstand til lift 400 m

Afstand til centrum 200 m

Afstand til shopping 200 m

Afstand til skibus 200 m

Afstand til skileje 300 m

Værelset

TV Ja

Slutrengøring Ja

Balkon / Terasse Ja

Vaskemaskine Ja

Elkedel Ja

Køleskab Ja

Komfur Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Parkering (mod betaling) surcharge

Skirum Ja

3-værelses lejlighed (op til 6 personer)

Lejlighederne med plads til maks 6 personer har balkon/terrasse og to soveværelser. Der er et åbent køkken og opholdsrum med 2 sovepladser. Køkkenet er veludstyret. Nydeligt bad og toilet.
Balkon eller terrasse – Kogeplade – Køleskab – TV – Vaskemaskine - Elkedel

AccommodationTypes

Afstande