Cesa Sot Bosch

Italien, Canazei

Indkvartering Lejlighed

Fakta

Om Cesa Sot Bosch

I Alba, der er naboby til Canazei, finder du de nyindsatte lejligheder Cesa Sot Bosch! Her bor du tæt på liften som tager dig direkte ud i det store område.

Lejlighederne er perfekte til dig, som kommer til Canazei for skiløbet. For selvom lejlighederne ikke ligger i selve Canazei, så er der en nyere lift som tager dig direkte op til det populære Belvedere område, som er samme sted, som du kommer til, med liften fra Canazei.

Lejlighederne

I Cesa Sot Bosch finder du 4-værelses lejligheder til 8 personer. I lejlighederne er der to soveværelser med dobbeltseng, et soveværelse med to enkelt senge (delvis køjeseng) og to badeværelser. Derudover er der naturligvis en stor hyggelig stue og køkken. I køkkenet er der en opvaskemaskine.

Kommer du i bil til Canazei og Alba, kan du parkere gratis foran huset.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Hotel Gran Paradis. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Vi ses i Canazei på årets skiferie!

Afstande

Afstand til piste 500 m

Afstand til lift 200 m

Afstand til centrum 600 m

Afstand til shopping 650 m

Afstand til skibus 100 m

Afstand til skileje 350 m

Værelset

TV Ja

Slutrengøring Ja

Vaskemaskine Ja

Badekar eller bruser Ja

Toilet Ja

Køleskab Ja

Ovn Ja

Opvaskemaskine Ja

Komfur Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Skirum Ja

4-værelses lejlighed (op til 8 personer)

Lejlighed med 2 soveværelser med dobbeltseng, et soveværelse med 2 enkeltsenge (delvis køjeseng), 2 badeværelser, stor stue og køkken med opvaskemaskine. Der er udendørs parkeringsplads til lejligheden.
Bad og toilet - Vaskemaskine - Kogeplader - Ovn - Køleskab - Opvaskemaskine - TV

AccommodationTypes

Afstande