Cesa del Ribes

Italien, Canazei

Indkvartering Lejlighed

Fakta

Om Cesa del Ribes

Hos Cesa del Ribes bor man tæt på skiløbet i Alba di Canazei.

Hos det fantastiske Cesa del Ribes får man en stor og hyggelig lejlighed i Alba di Canazei.

Opholdet er perfekt til vennegrupper, der er afsted på ski. Lejligheden har nemlig tre store dobbeltværelser med mulighed for at tilføje en ekstra seng. Hermed kan det rummelige Cesa del Ribes have op til syv personer boende.

Cesa del Ribes har en hyggelig indretning, der giver plads til masser af godt samvær. Specielt i den rummelige stue kan man nyde hinandens selskab efter en lang dag på ski. Opholdet har et tilhørende køkken.

Hvis man elsker at bo tæt på skiløbet under sin skiferie, er Cesa del Ribes også et oplagt sted at indlogere sig i. Her har du blot fem minutters gang til den nærmeste lift i Alba di Canazei. Når skidagen er overstået, kan man opbevare sit udstyr i hotellets skidepot.

I tilfælde af at man ønsker at ankomme i bil, har hotellet reserverede parkeringspladser, så dette er muligt.

Afstande

Afstand til piste 30 m

Afstand til lift 30 m

Afstand til centrum 0 m

Afstand til shopping 30 m

Afstand til skibus 10 m

Afstand til skileje 30 m

Værelset

TV Ja

Toilet Ja

Ovn Ja

Mikrobølgeovn Ja

Bruser Ja

Mad og drikke

Faciliteter

WiFi Ja

3-værelses lejlighed

3-værelses lejlighed til op til 7 personer. Lejligheden er på 80 kvm. og indeholder 3 soveværelser, 2 badeværelser, stue og et veludstyret køkken og har plads til en ekstra seng.
Bad og toilet - Håndklæder - WiFi (gratis) - TV - Kogeplade - Ovn - Opvaskemaskine - Mikrobølgeovn - Kaffemaskine - Køleskab - Vaskemaskine

AccommodationTypes

Afstande