Cesa de Agnese

Italien, Canazei

Indkvartering Lejlighed

Fakta

Om Cesa de Agnese

På Cesa de Agnese vil I opleve at bo i autentisk italiensk stil i den store lejlighed, men kort til både butikker og hovedliften.

Bo i den historiske bydel

Cesa de Agnese ligger perfekt midt i centrum af Canazeis historiske bydel, hvor der ikke er langt til enden skovpisten. Skidagen slutter altså i gåafstand fra pisten, hvilket er eftertragtet på skiferien.Huset er holdt i en autentisk italiensk stil med masser af charme. I huset finder I en stor nyrenoveret lejlighed i to plan med masser af plads til familien og hele to balkoner. Nyd her en varm kop kakao eller noget koldt forfriskende, efter udskejelserne på bjerget.Fra Cesa de Agnese er der hverken langt til butikker, supermarkeder eller restauranter. Og hovedliften kan I nå til fods på bare 5 minutter. I får derfor en god beliggenhed og en moderne lejlighed, hvor der er plads til hel familien, som kan danne gode rammer om en skiferie i Canazei. 

Afstande

Afstand til piste 100 m

Afstand til lift 250 m

Afstand til centrum 50 m

Afstand til shopping 200 m

Afstand til skibus 200 m

Afstand til skileje 200 m

Værelset

TV Ja

Slutrengøring Ja

Viskestykker Ja

Balkon / Terasse Ja

Vaskemaskine Ja

Elkedel Ja

Køleskab Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Fryser Ja

Opvaskemaskine Ja

Wifi i lejlighed Ja

Mikrobølgeovn Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Komfur Ja

Skirum med støvletørrer Ja

2-værelses lejlighed (op til 4 personer)

Flot nyrenoveret lejlighed i 2 plan. Fra indgangen træder I ind i et separat køkken. Ved siden af køkkenet finder I en stor stue med spiseplads, sovesofa til 2 personer og udgang til balkon. Fra stuen fører en trappe ovenpå, hvor I har et stort soveværelse med egen balkon, dobbeltseng og en sovesofa til 1 person. Overfor soveværelset finder I et badeværelse med dusch.
Balkon - Sengelinned - Kogeplade - Opvaskemaskine - Fryser - Mikrobølgeovn - Køleskab - Håndklæder - TV - Vaskemaskine - El-kedel - Wi-Fi (gratis) 

AccommodationTypes

Afstande