Casa Struta 1

Italien, Canazei

Indkvartering Lejlighed

Fakta

Om Casa Struta 1

Casa Struta er at finde på solsiden af dalen i Canazei, hvor I får et fredeligt sted der stadig er tæt på centrum.

Canazeis ældste bydel

Casa Struta har en eminent beliggenhed, tæt ved skovpisten, som fører fra skiområdet ned til Canazei by. Når skidagen er ovre kan man nærmest køre lige til hoveddøren via skovpisten som ender ca. 50 meter derfra. Ydermere ligger disse nydelige lejligheder i Canazeis ældste bydel, på solsiden af dalen, hvilket på solrige dage kan give et lille strejf af sommerferie.

Nem adgang til det hele

På 4-5 minutter, når man både centrum af byen og skiliften om morgenen, så der er en nem adgang til Canazeis butikker, men I bor i fred og idyl, med masser af mulighed for afslapning.Lejlighederne er alle rummelige og udstyrede med køkken med opvaskemaskine, bad og toilet, samt TV og pengeboks.

Afstande

Afstand til piste 50 m

Afstand til lift 300 m

Afstand til centrum 100 m

Afstand til shopping 200 m

Afstand til skibus 70 m

Afstand til skileje 300 m

Værelset

TV Ja

Slutrengøring Ja

Balkon / Terasse Ja

Føntørrer Ja

Køleskab Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Ovn Ja

Opvaskemaskine Ja

Wifi i lejlighed Ja

Komfur Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Skirum med støvletørrer Ja

WiFi Ja

2-vær. lejlighed (max. 4 pers.)

2-vær lejlighed indrettet med et soveværelse, et køkken-opholdsrum og et badeværelse. Sengelinned og håndklæder er inkluderet i prisen.
Sengelinned - Kaffemaskine - Kogeplade - Opvaskemaskine - Hårtørrer - Ovn - Køleskab - Viskestykker - Håndklæder - TV - El-kedel - Wi-Fi (gratis)

3-vær. lejlighed (max 4 pers.)

3-vær. lejlighed beliggende i stue-etagen indrettet med to soveværelser, et køkken-opholdsrum og et badeværelse. Sengelinned og håndklæder er inkluderet i prisen.

Balkon eller terrasse - Sengelinned - Kaffemaskine - Kogeplade - Opvaskemaskine - Fryser - Hårtørrer - Ovn - Køleskab - Viskestykker - Terrasse - Håndklæder - TV - El-kedel - Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes

Afstande