Casa Soraperra

Italien, Canazei

Indkvartering Lejlighed

Fakta

Om Casa Soraperra

Tæt på centrum, men i rolige omgivelser, finder du de store lejligheder Casa Soraperra.

Næsten øverst oppe på den solrige bjergside af Canazei finder I Casa Soraperra. Huset ligger tæt på det gamle centrum og samtidig i rolige omgivelser, så der kan være fokus på afslapning på jeres skiferie.

Store lejligheder i Canazei

I huset er der 4 lejligheder med plads til i alt 20 personer, og er ideelt til familier og mindre grupper. Her er 1- til 3-vær. lejligheder med plads til 4-6 personer. Lejlighederne er udstyrede med stort køkken med et bredt udvalg af materialer. Endvidere er der dusch/wc og internetadgang. Lejlighederne er rummelige og i god stand.

Tæt på skiløbet

Liften kan I nå med 5 minutters gang om morgenen og når I kommer hjem, gælder det samme med afstanden til skovpisten, der ender i Canazei by, samt centrum, hvor I finder indkøbsmuligheder og diverse cafeer og restauranter.Der indgår sengelinned og håndklæder.

Afstande

Afstand til piste 200 m

Afstand til lift 400 m

Afstand til centrum 300 m

Afstand til shopping 300 m

Afstand til skibus 400 m

Afstand til skileje 400 m

Værelset

TV Ja

Slutrengøring Ja

Viskestykker Ja

Føntørrer Ja

Køleskab Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Komfur Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Skirum Ja

WiFi Ja

1-vær. Lejlighed

1-vær. lejlighed til maksimum 4 pers. er indrettet et køkken-opholdsrum med 4 sovepladser og et badeværelse.
Sengelinned – Kaffemaskine – Kogeplade – Hårtørrer – Mikrobølgeovn – Køleskab – Viskestykker – Håndklæder – TV – Wi-Fi (gratis) 

3-vær. Lejlighed

3-vær. lejlighed til maksimum 6 pers. er indrettet med 1 værelse med dobbeltseng og 1 med to enkeltsenge, et køkken-opholdsrum og et badeværelse.
Sengelinned – Kaffemaskine – Kogeplade – Fryser – Hårtørrer – Mini ovn – Køleskab – Viskestykker – Håndklæder – TV – Vaskemaskine – Wi-Fi (gratis)  

AccommodationTypes

Afstande