Casa Planch

Italien, Canazei

Indkvartering Lejlighed

Fakta

Om Casa Planch

Med sin perfekte placering i forhold til liften, og samtidig i rolige omgivelser, er Casa Planch perfekt for familier med børn.

Vil I gerne bo som nabo til hovedliften, skal I vælge Casa Planch. Her har I nemlig kun 20 meter, fra I går ud af hoveddøren, til I kan læne jer tilbage i liften og blive fragtet op til dagens portion hvidklædte og velpræparerede pister.

Tæt på alt i Canazei

Samtidig ligger centrum og nærmeste købmand kun 200 meter væk, og bilen kan I parkere lige uden for huset. Der er hermed optimale forhold hvis i vil være tæt på liftsystemet og indkøbsmuligheder på jeres skiferie. 

Afstande

Afstand til piste 400 m

Afstand til lift 20 m

Afstand til centrum 300 m

Afstand til shopping 200 m

Afstand til skibus 20 m

Afstand til skileje 150 m

Værelset

TV Ja

Mad og drikke

Bar Nej

Restaurant Nej

Minimarked Nej

Faciliteter

Balkon/terrasse Ja

Fryser Ja

Føntørrer Ja

Håndklæder Ja

Komfur Ja

Køleskab Ja

Vis mere

Lejlighed: Ja

Mikroovn: Ja

Mini ovn: Ja

Opvaskemaskine: Ja

Parkering: Ja

Sengelinned: Ja

Skirum: Ja

Slutrengøring: Ja

Vaskemaskine: Ja

WiFi: Ja

WiFi i lejlighed: Ja

Lejlighed til 7 pers.

Denne rummelige lejlighed har 2 soveværelser, et køkken/opholdsrum med en sovesofa og badeværelse. I køkkenet finder I køleskab, mikroovn, kogeplader og opvaskemaskine. Lejligheden har også en balkon, så det er muligt at nyde det gode vejr efter lang dag på ski. Lejligheden er bedst egnet til en familie på 7 personer.

Balkon – Sengelinned – Kogeplade – Opvaskemaskine – Fryser – Hårtørrer – Mikrobølgeovn – Mini ovn – Køleskab – Håndklæder – TV – Vaskemaskine – Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes

Afstande