Casa Mesdi

Italien, Canazei

voksne 2
børn 0
Transport Egen transport
Rejseuge uge 2 (2023)
Indkvartering Lejlighed
Inkl. 6 dages liftkort
Vores vurdering

Vælg værelser

7 jan
14 jan
11 mar
18 mar
25 mar

Alternativ 1

1 x 2-værelses lejlighed (op til 3 personer) (2 personer)

Se værelsesbeskrivelse

  • Køleskab
  • TV
  • Sengelinned
  • Håndklæder
  • Fryser
  • Ovn
  • Mini ovn
  • Vaskemaskine
  • Komfur
  • Føntørrer
7 jan
14 jan
11 mar
18 mar
25 mar

Fakta

Om Casa Mesdi

Ved at bo i Casa Mesdi er I placeret i rolige omgivelser, men tæt på hovedliften i Canazei.

Casa Mesdi er beliggende i den øvre del af Canazei by, lige under hovedliften Pecol.

Lejlighederne

Huset er privatejet og familien er bosiddende i huset, og de tager sig rigtig godt af deres gæster, hvilket man mærker lige fra ankomsten. Huset er gammelt men velholdt, hvilket også lejlighederne bærer tydeligt præg af.

Lejlighederne er perfekte til folk, der på skiferien, ønsker rolige omgivelser efter endt skidag og samtidig vil være tæt på liften.

Lejlighederne er store og rummelige. De er alle udstyrede med ældre køkken, der har et bredt udvalg af køkkenartikler. De store 4-vær. lejligheder er også med balkon.

Sengelinned og håndklæder er inkluderet.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Hotel Gran Paradis. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,00. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 28 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste 350 m

Afstand til lift 300 m

Afstand til centrum 200 m

Afstand til shopping 300 m

Afstand til skibus 300 m

Afstand til skileje 300 m

Værelset

TV Ja

Slutrengøring Ja

Viskestykker Ja

Vaskemaskine Ja

Føntørrer Ja

Køleskab Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Fryser Ja

Ovn Ja

Miniovn Ja

Komfur Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Garage 8€/day

Skirum Ja

Solterrasse Ja

WiFi Ja

2-værelses lejlighed (op til 3 personer)

2-værelses lejlighed på ca. 40 kvm. Indrettet med 1 soveværelse med 2-3-senge. Der er et badeværelse samt et spisekøkken.
Sengelinned - Kaffemaskine - Kogeplade - Opvaskemaskine - Fryser - Hårtørrer - Mikrobølgeovn - Ovn - Køleskab - Viskestykker - Terrasse - Brødrister - Håndklæder - TV - El-kedel - Wi-Fi (gratis) 

3-værelses lejlighed (op til 5 personer)

3-værelses lejlighed på ca. 60 kvm. Indrettet med 2 soveværelser med mulighed for i alt 6 senge. Hvert soveværelse har 2-3 senge. Der et badeværelse samt et spisekøkken.
Sengelinned - Kaffemaskine - Kogeplade - Opvaskemaskine - Fryser - Hårtørrer - Mikrobølgeovn - Ovn - Køleskab - Viskestykker - Terrasse - Brødrister - Håndklæder - TV - El-kedel - Wi-Fi (gratis) 

4-værelses lejlighed (op til 8 personer)

4-vær. lejlighed på ca. 100 kvm. Indrettet med 3 soveværelser, med mulighed for i alt 8 senge. Et soveværelse med 3 senge, et soveværelse med 3 senge og et soveværelse med 2 senge. Der er 2 badeværelser samt et køkken og et opholdsrum.
Balkon - Sengelinned - Kaffemaskine - Kogeplade - Opvaskemaskine - Fryser - Hårtørrer - Mikrobølgeovn - Ovn - Køleskab - Viskestykker - Terrasse - Brødrister - Håndklæder - TV - El-kedel - Wi-Fi (gratis) 

Rejseplan

I modtager en kørselsvejledning fra Slopetrotter.

AccommodationTypes

Afstande