Casa Maura

Italien, Canazei

Indkvartering Lejlighed

Fakta

Om Casa Maura

Kan du godt lide tallet 100? Så er du kommet til det rette sted. Her er der nemlig kun 100 meter liften, skibussen og skiudlejningen. Du er altså tæt på det, som det hele handler om: Skiløbet.

Foruden det er der også kun få minutters gang til centrum af Canazei. Du er altså hurtigt nede i byen, hvor du kan shoppe, gå på restaurant eller handle lidt madvarer.

Lejligheden

Lejligheden er på 70 m2 og har en enestående udsigt til Sella-massivet. Den er renoveret, men stadig i en klassisk stil. Soveværelserne er store og derudover finder du alt, du har brug for på skiferien i lejligheden.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Hotel Gran Paradis. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Slopetrotter glæder sig til at byde dig velkommen på skiferien!

Afstande

Afstand til piste 800 m

Afstand til lift 100 m

Afstand til centrum 400 m

Afstand til shopping 400 m

Afstand til skibus 100 m

Afstand til skileje 100 m

Værelset

TV Ja

Balkon / Terasse Ja

Pengeboks Ja

Vaskemaskine Ja

Føntørrer Ja

Toilet Ja

Køleskab Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Ovn Ja

Wifi i lejlighed Ja

Mikrobølgeovn Ja

Bruser Ja

Komfur Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Skirum med støvletørrer Ja

3-værelses lejlighed (op til 6 personer)

Nyrenoveret lejlighed med 2 soveværelser, 2 badeværelser, køkken og stue med balkon. Der er mulighed for 2 opredninger i sovesofa i stuen.
Balkon - Sengelinned - Håndklæder - TV - Opvaskemaskine - Køleskab - Kogeplader - Hårtørrer - Mikroovn - Ovn - Safe-box - Bad og toilet - Vaskemaskine - Wi-Fi

AccommodationTypes

Afstande