Casa Col de Pin

Italien, Canazei

Indkvartering Lejlighed

Fakta

Om Casa Col de Pin

Casa Col de Pin er et velplaceret lejlighedskompleks i rolige omgivelser, tæt på naturen og kun 250 meter fra hovedliften.

I gåafstand til centrum og Canazeis hverdagsliv, er der rig mulighed for at opleve de hyggelige cafeer og restauranter, hvor der serveres lokale og tirolske specialiteter. Og indkøbsmulighederne er også tæt på, så du selv kan udfolde dig og udfordre det italienske køkken.

Fine lejligheder

Lejlighederne er fint indrettede og det meste af møblementet er holdt i traditionel alpestil med masser af træ, hvilket giver en hjemlig varme og rar atmosfære, som skaber gode rammer om jeres skiferie.

Lejligheder med plads til alle

Lejlighederne er med henholdsvis 1 og 2 soveværelser, et spisekøkken og 1 eller 2 badeværelser. I lejlighederne er der plads til 4-6 personer. De lejligheder, der ligger på 1. og 2. sal har endvidere balkon, hvor I kan nyde udsigten, med en varm kakao efter en lang dag på pisten.Gode solide lejligheder til dem der ønsker kort afstand til liften.Bemærk at sengelinned er inkluderet, men håndklæder skal selv medbringes.

Afstande

Afstand til piste 700 m

Afstand til lift 250 m

Afstand til centrum 400 m

Afstand til shopping 350 m

Afstand til skibus 150 m

Afstand til skileje 400 m

Værelset

TV Ja

Slutrengøring Ja

Balkon / Terasse Ja

Kaffemaskine Ja

Føntørrer Ja

Køleskab Ja

Sengelinned Ja

Ovn Ja

Opvaskemaskine Ja

Komfur Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Skirum Ja

2-vær. Lejlighed

2-vær. lejlighed (stue-etage) til maksimum 3 personer. Lejligheden er indrettet med badeværelse, 1 soveværelse med 3 senge og et lille spisekøkken med spiseplads.
Sengelinned – Kaffemaskine – Kogeplade – Opvaskemaskine – Hårtørrer – Ovn – Køleskab – Terrasse – Brødrister – TV – Wi-Fi (gratis) 

3-vær. lejlighed "Manzarda"

3-vær. lejlighed til maksimum 4 personer på 40 m3. Lejligheden er indrettet med badeværelse, 2 soveværelser med hver 2 senge og et lille spisekøkken med spiseplads. Lejligheden ligger øverst i huset og har derfor skrå vægge. Bemærk at sengelinned er inkluderet, men håndklæder skal medbringes.
Balkon – Sengelinned – Kaffemaskine – Kogeplade – Hårtørrer – Ovn – Køleskab – Brødrister – TV – Vaskemaskine – Wi-Fi (gratis) 

3-vær. Lejlighed

3-vær. lejlighed til maksimum 6 personer på 57 m3. Lejligheden er indrettet med 2 badeværelser, 2 soveværelser med hver 3 senge og et mindre spisekøkken med spiseplads. Lejligheden ligger på 1. sal. Bemærk at sengelinned er inkluderet, men håndklæder skal medbringes.

Balkon – Sengelinned – Kaffemaskine – Kogeplade – Opvaskemaskine – Hårtørrer – Ovn – Køleskab – Brødrister – TV – Wi-Fi (gratis) 

AccommodationTypes

Afstande