Casa Cesarina

Italien, Canazei

Indkvartering Lejlighed

Fakta

Om Casa Cesarina

To gode lejligheder beliggende i den rolige del af Canazei - perfekt til familien eller vennerne på ski.

Her finder i to gode lejligheder, som er meget velegnet til familier eller mindre grupper. De er placeret i den rolige del af Canazei, hvorfor I får masser af mulighed for at slappe af på skiferien. Lejlighederne er i nyere stand og i typisk tirolisk stil, samt meget rumlige, hvorfor der er plads til alle på ferien.

To forskellige lejligheder

Den ene lejlighed er indrettet i 2 etager med 3 soveværelser med i alt 6 sovepladser, 2 badeværelser, opholdsstue/køkken og sydøst vendt balkon. Den anden lejlighed beliggende i stueetagen er indrettet med 2 soveværelser med i alt 4 sovepladser, 1 badeværelse, opholdsstue/køkken. Begge lejligheder har badekar og TV.
Canazeis store område nås nemt med skibussen, som går tæt ved huset.

Psst! Sjov historie. Ejeren hedder Cesarina - derfor navnet på huset.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Hotel Gran Paradis. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste 450 m

Afstand til lift 450 m

Afstand til centrum 150 m

Afstand til shopping 150 m

Afstand til skibus 50 m

Afstand til skileje 150 m

Værelset

TV Ja

Slutrengøring Ja

Balkon / Terasse Ja

Badekar eller bruser Ja

Toilet Ja

Køleskab Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Ovn Ja

Komfur Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Skirum Ja

3-vær. lejlighed (max 4 pers.)

3-vær. lejlighed består af et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med 2 enkeltsenge, et køkken-opholdsrum og et badeværelse.
Balkon eller terrasse – Sengelinned – Kogeplade – Fryser – Ovn – Køleskab – Håndklæder – TV 

4-vær. lejlighed (max 6 pers.)

4 vær. lejlighed af højstandard i 2 etager med 2 badeværelser og stort køkkenalrum. I soveværelserne er der henholdsvis 3 sovepladser (en dobbeltseng og en enkelt seng) 2 sovepladser ( to enkeltsenge) og et værelse med en soveplads. Der er 2 badeværelser, det ene med bruser og den andet med badekar. Køkkenet er udstyret med ovn og køleskab. Der er i køkkenalrum siddepladser til alle samt en sofa. Tv´et  er også i køkkenalrummet. Der er endvidere parkering ved huset.

Balkon – Sengelinned – Kogeplade – Ovn – Køleskab – Håndklæder – TV 

AccommodationTypes

Afstande