Apartment Majon Betites

Italien, Canazei

Indkvartering Lejlighed

Fakta

Om Apartment Majon Betites

Tæt på både pisten og centrum finder du de charmerende lejligheder Majon Betites i Canazei.

Majon Betites er et flot lejlighedskompleks, hvis stil passer 100 % til den italienske bjergby, placeret i det sydlige Tyrol. Majon Betites ligger perfekt i Canazei bare 50 meter fra skovpisten og med 100 meter til centrum, hvor man finder masser af indkøbsmuligheder, restauranter og barer.

Lejligheder i forskellige størrelser

Her finder I dejlige lejligheder for 2-6 personer, der alle har TV. Enkelte af lejlighederne har også balkon, men da det ikke er alle, kan balkon ikke garanteres.

Populære lejligheder i Canazei

Hvis I vil tæt på skovpisten og tæt på det gamle charmerende centrum, så får I det ikke meget bedre end hos Majon Betites, som også derfor er blandt vores mest populære lejligheder i Canazei.
Sengelinned og håndklæder er inkluderet.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Hotel Gran Paradis. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste 50 m

Afstand til lift 300 m

Afstand til centrum 100 m

Afstand til shopping 200 m

Afstand til skibus 250 m

Afstand til skileje 300 m

Værelset

TV Ja

Slutrengøring Ja

Køleskab Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Ovn Ja

Opvaskemaskine Ja

Wifi i lejlighed Ja

Komfur Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Skirum med støvletørrer Ja

WiFi Ja

2-vær. Lejlighed

2-vær. lejlighed til maksimum 4 pers. Lejligheden ligger på 3. sal. Ældre af dato med et soveværelse, et badeværelse, en stue/køkken med mulighed for opredning til to og en balkon. Køkkenet udstyret med køleskab, kogeplader og ovn.
Balkon – Sengelinned – Kogeplade – Ovn – Køleskab – Håndklæder – TV – Wi-Fi (gratis) 

3-vær. Lejlighed

3-vær. lejlighed til maksimum 6 pers. Lejligheden ligger i stuen, som er høj. Ældre af dato med 2 soveværelser, 1 badeværelse m. dusch/WC og 1 køkken-opholdsrum. Køkkenet udstyret med køleskab, kogeplader, ovn og opvaskemaskine.
Sengelinned – Kogeplade – Opvaskemaskine – Ovn – Køleskab – Håndklæder – TV – Wi-Fi (gratis) 

3-vær. lejlighed m. 2 bad

3-vær. lejlighed til maksimum 6 pers. Lejligheden ligger på 1. sal. Nyere lejlighed med 2 soveværelser, 2 badeværelser m. dusch/WC, 1 køkken-opholdsrum og balkon. Køkkenet udstyret med køleskab/frys, kogeplader, opvaskemaskine og ovn.

Balkon – Sengelinned – Kogeplade – Opvaskemaskine – Fryser – Ovn – Køleskab – Håndklæder – TV – Wi-Fi (gratis) 

AccommodationTypes

Afstande