Apartment La Montanara

Italien, Canazei

Indkvartering Lejlighed

Fakta

Om Apartment La Montanara

Hvis I godt kan li at lave jeres egen mad på skiferien, så er lejlighederne på La Montanara noget for jer.

Bo i lyse og moderne lejligheder

I midten af Canazeis pulserende hjerte, midt i den gamle bydel, finder I La Montanara. La Montanara har i alt 4 lejligheder. I 2010 gennemgik lejlighederne i La Montanara en totalrenovering. Det vil sige, at lejlighederne nu fremstår lyse og moderne. I skal dog ikke frygte, at I mister den italienske hygge, da lejlighederne er beklædt med det flotteste lyse træ. Udover de 4 lejligheder findes der på huset øverste etage et dobbeltværelse med dertilhørende bad og toilet. Værelset er uden køkken og det giver jer derfor rig mulighed for at gå på opdagelse i det italienske køkken i Canazeis mange hyggelige restauranter.

Få tørret støvlerne til næste dag

I bygningen finder i et opvarmet skirum med støvletørrer, så i altid kan have tørre og varme støvler. Ligeledes findes der også en fælles vaskemaskine. Parkering er muligt på parkeringspladsen ved liften mod gebyr.

Afstande

Afstand til piste 200 m

Afstand til lift 250 m

Afstand til shopping 50 m

Afstand til skibus 25 m

Afstand til skileje 50 m

Værelset

Slutrengøring Ja

Balkon / Terasse Ja

Elkedel Ja

Toilet Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Wifi i lejlighed Ja

Mad og drikke

Restaurant Ja

Faciliteter

Garage 8€/day

Komfur Ja

Skirum med støvletørrer Ja

1-værelses lejlighed (op til 2 personer)

Indeholder opholdsrum med en dobbeltseng og et badeværelse. Der er ikke noget køkken. Kan kun bookes sammen med en anden lejlighed i La Montanara. Kan ikke bookes for sig selv.
Sengelinned - Håndklæder - El-kedel - Wi-Fi (gratis) 

3-værelses lejlighed (op til 4 personer)

Lejlighed er indrettet med to soveværelser. Et soveværelse med dobbeltseng samt et soveværelse med to enkeltsenge. Opholdsrum med stort lyst køkken med opvaskemaskine, mikroovn og spiseplads. Samt et badeværelse. Lejligheden ligger på 2. sal og har balkon.
Balkon - Sengelinned - Kaffemaskine - Kogeplade - Opvaskemaskine - Fryser - Mikrobølgeovn - Køleskab - Viskestykker - Håndklæder - TV - El-kedel - Wi-Fi (gratis) 

3-værelses lejlighed (op til 5 personer)

Lejligheden er indrettet med to soveværelser med dobbeltsenge hvoraf det ene har en ekstra enkeltseng, badeværelse, opholdsrum med stort lyst køkken med opvaskemaskine, mikroovn og spiseplads. Lejligheden ligger på 1. sal og har balkon.
Balkon - Sengelinned - Kaffemaskine - Kogeplade - Opvaskemaskine - Fryser - Mikrobølgeovn - Køleskab - Viskestykker - Håndklæder - TV - El-kedel - Wi-Fi (gratis) 

3-værelses lejlighed (op til 6 personer)

Lejligheden er indrettet med to soveværelser det ene med dobbeltseng og det andet med 2 enkeltsenge, opholdsrum med sovesofa til 2 personer, lyst køkken med opvaskemaskine, mikroovn og spiseplads samt 2 badeværelser. Lejligheden ligger på 1. sal og har balkon.
Balkon - Sengelinned - Kaffemaskine - Kogeplade - Opvaskemaskine - Fryser - Mikrobølgeovn - Køleskab - Viskestykker - Håndklæder - TV - El-kedel - Wi-Fi (gratis) 

3-værelses lejlighed uden balkon (op til 4 personer)

Lejligheden er indrettet med to soveværelser, et med enkeltsenge og et med dobbeltseng, badeværelse, opholdsrum med lyst køkken med opvaskemaskine, microovn og spiseplads. Lejligheden ligger på 2. sal.
Sengelinned - Kaffemaskine - Kogeplade - Opvaskemaskine - Fryser - Mikrobølgeovn - Køleskab - Viskestykker - Håndklæder - TV - El-kedel - Wi-Fi (gratis) 

AccommodationTypes

Afstande