Fakta om 3 Zinnen

Samlet
115 km
pister
Blå 55 km
Røde 48 km
Sorte 12 km

3 Zinnen

Højeste skiløb
2200 m
Antal lifte
31
Liftkapacitet
35000 per/t
Off-piste
Ja
Længste nedfart
6 km
Fun-park
Ja

Skiløb

Børn
Begyndere
Øvede
Eksperter
Off-piste
Snowboard

Byen

Charme
After-ski
Shopping
Spisesteder

Webcam

Hasenköpfl
Stiergarten
Rotwand Bergstation
Innichen - Haunold
Kreuzbergpass

Det bedste fra Østrig og Italien Skiferie til 3 Zinnen

Som en skjult perle ligger italienske 3 Zinnen i Sydtyrol tæt på den østrigske grænse, og byder på det bedste fra begge lande.

Her får du en skiferie med fokus på fantastisk skiløb i hjertet af Dolomitterne for både nybegynderen og den mere erfarne skiløber. Kan du ikke vælge, om skiferien skal gå til Østrig eller Italien? Så skal du vælge 3 Zinnen!

Her får du en fantastisk kombination af den traditionelle østrigske “gemütlichkeit” og italienernes gæstfrihed og velsmagende køkken. Derudover er skiområdet ukendt for mange skiturister, og det giver god plads på pisterne og ved lifterne.

LÆs mere om skiområdet i 3 Zinnen.

TRYG PÅ EGEN HÅND

3 Zinnen er en del af vores koncept Tryg på egen håndHer er ingen guideservice, men tryghed er altid med i pakken. Det betyder, at du er fri til selv at planlægge din skiferie præcis som du ønsker, uden at skulle betale for guideservice. Du har naturligvis stadig sikkerheden i at Slopetrotter er medlem af Rejsegarantifonden. I en nødsituation kan du komme i kontakt med os i kontorets åbningstider. Disse rejser skal bookes online.

Tilbud til 3 Zinnen

AUTENCITET MED GOD PLADS Om skiområdet i 3 Zinnen

Fantastisk skiløb for alle niveauer omgivet af unikke italienske bjerge, som er klassificeret som UNESCO’s verdensarv.

SAMMENHÆNG OG KVALITET

Skiområdet 3 Zinnen består af de fem sammenhængende bjerge Monte Elmo, Corda Rossa, Passo Monte Croce, Stiergarten og Ski Area Val Comelico. De er alle forbundet ved hjælp af 31 moderne lifter, så du nemt og komfortabelt kan udforske området. Det er tydeligt at se, at den italienske æstetiske sans og den østrigske sans for kvalitet her er kombineret på fineste vis.

3 Zinnen er et ukendt område for mange turister, og derfor er det særligt attraktiv, da der her er ekstra god plads på pisterne og lifterne.

 

IDYLLISK RUNDTUR ELLER STEJLE NEDFARTER

Du kan tage på tur rundt i hele området af den smukke rute, som tager dig forbi alle fem bjergtoppe. Ruten kaldes Giro delle Cime, er 34 kilometer lang og giver dig en idyllisk tur forbi 3 Zinnen’s smukkeste steder.

Skal det være vildere, så kan du prøve kræfter med den berygtede “Holzriese”-piste. Her får du et fald på hele 71%, og som den stejleste piste i Italien er den ikke for sarte sjæle.

LANGREND I 3 ZINNEN

Har du lyst til en anderledes ski- og naturoplevelse, så kan du skifte de alpine ski ud med et par langrendsski. Fra byen Dobbiaco er der adgang til imponerende 200 kilometer velholdte langrendsspor, som alle er internt forbundne.

Læs mere om byerne i 3 Zinnen.

SKILØB OG HYGGE I FOKUS Om byerne i 3 Zinnen

Når du tager på skiferie til 3 Zinnen, bor du i en af de fire byer Sesto, Versciaco, San Candido eller Dobbiaco.

Ligesom i skiområdet så er det i byerne heller ikke til at tage fejl af, at du befinder dig på grænsen mellem Østrig og Italien.

DET BEDSTE FRA ØSTRIG OG ITALIEN

Byerne er hyggelige og bygget i østrigsk stil, men man må ikke glemme, at man bor blandt italienere.

Det betyder, at du på skiferien til 3 Zinnen bliver mødt af den italienske gæstfrihed, mens du stadig ikke skal undvære hyggen, som følger med den østrigske stil.

BO PÅ BJERGET ELLER I DALEN

Uanset hvilken af de fire byer, du vælger at bo i, så er det nemt og hurtigt at komme frem og tilbage til skiløb og mellem de andre tre byer. Hver af de fire byer kan noget forskelligt:

Sesto: Bjergbyen af de tre. Her er der ultimativt fokus på skiløbet og mange indkvarteringer er med ski-in/ski-out.

Versciaco: Her finder du hovedliften op i skiområdet og kan derfor bo med gåafstand til denne. Der findes også et par indkvarteringer og restauranter i byen.

San Candido (kaldes Innichen): Hovedbyen om man vil. Det er den største af de fire og rummer en hyggelig atmosfære. Byen byder på både shopping, restauranter og cafeer. Der findes også aftenskiløb herfra to gange om ugen.

Dobbiaco: Denne by er mere spredt end de resterende, men med god tilgang til langrendssporene i 3 Zinnen.

ALTID NEMT TIL SKILØB

Selvom byerne ved 3 Zinnen ligger relativt spredt og giver mulighed for at bo både i dalen og på bjerget, så er det nemt og hurtigt at komme på ski.

Bor du i Sesto oppe på bjerget er der altid gå-afstand til liften, det samme gælder for dalbyen Versciaco, da skiområdet går direkte til disse to byer.

Fra San Candido (kaldes Innichen) og Dobbiaco er der ikke direkte tilgang til det store 3 Zinnen-skiområde.

GOD INFRASTRUKTUR

Det betyder dog ikke, at der er langt til skiløbet. Hele dalen er sammehængende med et tog og talrige skibusser, som på blot 5-10 minutter tager dig fra din indkvartering til liften.

Langt størstedelen af indkvarteringerne i byerne udleverer et kort til deres gæster, som giver gratis transport på tværs af dalens byer. Mange indkvarteringer tilbyder desuden privat shuttlebus til deres gæster.

Begge byer har adgang til et noget mindre område, som med blå og røde pister er særligt velegnet til børn og begyndere.

3 ZINNEN, DREI ZINNEN, TRE CIME?

Når man bevæger sig på grænselandet mellem to lande, så er der altid lidt sproglig forvirring – og man kunne da også nemt blive i tvivl om, hvorvidt 3 Zinnen, på grund af navnet, nu ikke ligger i Østrig. Men nej, vi er i Italien.

Helt officielt hedder destinationen Tre Cime di Lavaredo på italiensk. Det betyder Lavaredos tre tinder, og det ligger i regionerne Alto-Adige/Südtirol og Veneto. Området er opkaldt efter de tre tinder Cima Grande, Cima Occidentale og Cima Piccola, som alle er på UNESCO’s verdensarvsliste.

Selvom vi er i Italien, så bruges det tysksprogede navn 3 Zinnen, udtalt Drei Zinnen, i daglig tale. Det er uvist, hvorfor det er blevet det tyske, som vi bruger, når betydningen er den samme og en direkte oversættelse af det italienske Tre Cime.

AFTERSKI OG COVID-19 

Der er en traditionel kultur omkring livlig afterski i Alperne, men grundet situationen lige nu, opfordrer vi kraftigt til, at alle vores gæster følger sundhedsmyndighederne retningslinjer, og er opmærksomme og forsigtige, mens de er på skiferie.

Vi gør desuden opmærksom på, at barer, butikker, restauranter og andre faciliteter kan have restriktioner eller være lukket på grund af Covid-19. Hold dig orienteret om din destination og eventuelle restriktioner her

Læs mere om aktiviteter i 3 Zinnen.

Find hotel eller lejlighed i 3 Zinnen

AccommodationTypes

Afstande

FULD FART OG REN AFSLAPNING Det sker i 3 Zinnen

Selvom skidagen er ovre, eller hvis du blot trænger til en pause fra skiløbet, så kommer du ikke til at kede dig i 3 Zinnen.

Fordelt i byerne og på bjerget er der et væld af aktiviteter, som du kan give dig i kast med.

TILBAGELÆG 600 HØJDEMETER PÅ KÆLK 

En klassisker på skiferien er en god gammeldags kælketur. Der findes i området flere forskellige kælketure med variende længder. Tag eksempelvis “Rotwandwiesen”-liften op fra Sexten/Sesto, der finder du til højre for liften starten på kælkeruten, som fører dig 5 kilometer og 600 højdemeter tilbage til liftens dalstationen. 

INDENDØRSAKTIVITETER 

I Dobbiaco finder du Climbing Centre Nordic Arena, som byder på masser af udfordringer for armene på de 23 meter høje klatrevægge. Der er en lang række forskellige sværhedsgrader og en bouldering zone med friklatring. 

Er du til mindre krævende aktiviteter efter en lang dag på ski, kan du hoppe en tur i vandet i badelandet Acquafun i Innichen/San Candido. Her findes wellness og sjov for både børn og voksne. I Acquafun finder du børnepool, vandrutsjebane, springvand, jacuzzi, massagestråler, forskellige sauner, afslapningsstole og meget mere.

Få et tilbud på en skitur til 3 Zinnen

Vil du med på en skiferie til 3 Zinnen?

Udfyld formularen herunder - så kommer vi med et forslag!

Det tager et minut, koster dig ingenting og er helt uforpligtende!

Så vil du også blive forelsket i .. Elsker du 3 Zinnen?