Apartment Altineige

Frankrig, Val Thorens

Indkvartering Hotel

Der er desværre ingen ledige værelser på dette hotel i den valgte periode.

Fakta

Om Apartment Altineige

Populære Altineige i Val Thorens byder på lejigheder i ægte fransk stil, og så ligger de blot 150 meter fra pisten og centrum.

Populære Altineige byder igen i år velkommen til Val Thorens. Lejlighederne lægger med deres beliggenhed op til en fantastisk ferie i De franske Alper.

Ski in ski out

I kan godt gå i gang med at træne, for her får du skiløb for alle pengene! I kan nemlig køre stortset hele vejen hjem til lejligheden på ski og får derfor fuld valuta ud af jeres skiløb. Vi regner derfor stærkt med ømme og trætte skiben, men så er det jo godt, at I aldrig er længere væk, end jeres ski kan køre.  Skulle vi have en enkelt ironman eller woman blandt vores gæster, er I velkommen til at afslutte dagen i det lokale sportscenter, som ligger lige over for Altineige.


Central beliggenhed

Til os der ikke har behov for ekstra motion, men hellere vil hjem til kogepladerne og i gang med aftenens delikatesser, ligger indkøbscentret faktisk lige ved siden af sportscentret. Så når motionisterne er parkeret på løbebåndene, kan indkøbene foretages i ro og mag. Til jer der ikke kan holde jer væk fra byens centrum efter mørkets frembrud, kan vi glæde jer med, at I fra Altineige har sølle 150 meter, før I befinder jer midt i festen. 

Lejlighed med muligheder

Til de trætte skiløbere, som har brugt al energien på pisten, er der mulighed for at leje TV, så I kan flade ud hjemme i lejligheden. Derudover kan I leje babyseng til familiens mindste medlemmer. 

Vi gør opmærksom på

At sure sokker, der hænger til luftning på balkonen skal tages ind om aftenen, så de kan bruges igen dagen efter, og at I vil blive bedt om at betale et depositum på 300 euro, når I checker ind.
Vi glæder os til at holde skiferie med festaben, den utrættelige skiløber samt den lille familie på altid dejlig Altineige.

Afstande

Afstand til piste 150 m

Afstand til lift 150 m

Afstand til centrum 150 m

Afstand til shopping 100 m

Afstand til skibus 50 m

Afstand til skileje 0 m

Værelset

Slutrengøring Ja

Køleskab Ja

Sengelinned Ja

Opvaskemaskine Ja

Miniovn Ja

Komfur Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Reception Ja

Skirum Ja

Lejlighed 1-værelser 4 personer

Lejlighed på ca. 20 kvm til maksimum 4 pers. indrettet med køkken/opholdsrum med to sovepladser på sovesofa, entré med to sovepladser i køjeseng og dusch/wc. Køkkenet indeholder køleskab, kogeplader, miniovn og opvaskemaskine.  
Sengelinned -Kogeplade -Opvaskemaskine - Miniovn – Køleskab
 

Lejlighed 2-værlser 5 personer

Lejlighed på ca. 26 kvm til maksimum 5 pers. indrettet med et værelse med to enkeltsenge, en soveniche med en soveplads, køkken/opholdsrum med to sovepladser på sovesofa og dusch/wc. Køkkenet indeholder køleskab, kogeplader, miniovn og opvaskemaskine.  
Sengelinned -Kogeplade -Opvaskemaskine - Miniovn – Køleskab
 

Lejlighed 2-værlser 5 personer (SkiF)

Lejlighed på ca. 26 kvm til maksimum 5 pers. Lejligheden er indrettet med et rum med to enkeltsenge, en kabine med en soveplads, et køkken/opholdsrum med to sovepladser på sovesofa og dusch/wc. Køkkenet indeholder køleskab, kogeplader, miniovn og opvaskemaskine.  
Kogeplade -Opvaskemaskine - Miniovn – Køleskab 

 

Lejlighed 2-værelser 6 personer

Lejlighed på ca. 30-40 kvm til maksimum 6 pers. Lejligheden er indrettet med et rum med to enkeltsenge, en kabine med to sovepladser, et køkken/opholdsrum med to sovepladser på sovesofa og dusch/wc. Køkkenet indeholder køleskab, kogeplader, miniovn og opvaskemaskine.  
Kogeplade -Opvaskemaskine - Miniovn – Køleskab
 

Lejlighed 2-værlser 6 personer

Lejlighed på ca. 30 40 kvm til maksimum 6 pers. indrettet med et værelse med to enkeltsenge, en soveniche med 2 sovepladser, køkken/opholdsrum med to sovepladser på sovesofa og dusch/wc. Køkkenet indeholder køleskab, kogeplader, miniovn og opvaskemaskine.  
Sengelinned -Kogeplade -Opvaskemaskine - Miniovn – Køleskab
 

AccommodationTypes

Afstande