Fakta om Val Thorens

Samlet
600 km
pister
Blå 312 km
Røde 216 km
Sorte 72 km

Val Thorens

Højeste skiløb
3230 m
Antal lifte
163
Liftkapacitet
260000 per/t
Off-piste
Ja
Længste nedfart
8 km
Fun-park
Ja

Skiløb

Børn
Begyndere
Øvede
Eksperter
Off-piste
Snowboard

Byen

Charme
After-ski
Shopping
Spisesteder

Webcam

Resort Centre
Zip wire
Cime Caron
Les 2 Lacs

Verdens bedste skiområde Skiferie til Val Thorens

Utallige kåringer som det bedste skiområde i verden og Europa har givet Val Thorens i Frankrig en helt særlig status blandt skientusiaster.

Det er bestemt ikke uden grund, at selv erfarne alpinister sukker henført, når denne franske destination nævnes. Slopetrotter tilbyder prisstærke lejligheder i denne, traditionelt set, lidt kostbare destination.

Europas højest beliggende skisportsby sørger med sine 2.300 meter over havet for, at der altid er sne til stor glæde for dens gæster.

FEM GRUNDE TIL AT VÆLGE VAL THORENS

  • Fabelagtigt skiløb
  • Snegaranti
  • Ski-in/ski-out
  • Mulighed for yderligere action
  • Varieret og livligt byliv

Læs mere om skiområdet i Val Thorens.

Tilbud til Val Thorens

Skiløb i verdensklasse med snegaranti Om skiområdet i Val Thorens

Beliggenheden er lige i øjet! Byen Val Thorens ligger i 2.300 meters højde og er dermed Europas højest beliggende vintersportsby.

Der er altså garanti for sne i gaderne, som gør det nemt for dig at komme direkte ud i det enorme skiområde.

Val Thorens har fire gange i træk, senest i november 2019, vundet prisen som verdens bedste skiområde ved World Ski Awards. Hvis fagbranchen og 1,6 mio. online-stemmer kan lide Val Thorens, kan du helt sikkert også.

Skiløbet er i verdenseliten med tre dale, der logisk og intuitivt er koblet sammen af et liftsystem der meget effektivt får dig rundt på pisterne. Hele området, Les Trois Vallées i Frankrig, indbefatter Courchevel og Méribel, og byder samlet på 600 kilometer pister.

OBS! Liftkortet, man køber i pakkerejsen, gælder i udgangspunktet lokalt til Val Thorens’ 140 kilometer pister. Kortet inkluderer altså ikke alle 600 kilometer i de tre dale. Vi anbefaler at opgradere sit liftkort, så man udnytter alle tre skiområders fulde kapacitet. Opgradering kan ske online eller ved at ringe til os.

ACTION PACKED VAL THORENS

Alpebyen lægger generelt stor vægt på at give dens gæster mulighed for at få et aktivt ophold. Du kan prøve (arm)kræfter med en vild tur i bobslæde kaldet Toboggan på fransk. Det handler ikke om en olympisk bobslæde, men den type af hård plast med bremsehåndtag, de fleste af os har prøvet som børn på den hjemlige kælkebakke. Denne kælkebakke er bare en smule større. Den er Frankrigs største med 6 km nedfart, der tager 45 minutter, og du kommer ikke til at kede dig undervejs!

GODE OG BILLIGE LEJLIGHEDER I VAL THORENS

Val Thorens i Frankrig har lidt uberettiget haft et ry som en dyr destination. Med Slopetrotter får du adgang til en række prisbillige lejligheder til dig og dine rejsefæller.

Købmænd som vi er, tilbyder vi dig det bedste fra to verdener. Ophold med meget for pengene og adgang til omgivelser smækfyldt med fransk elegance, hvor du selv er herre over udgifterne. Og så er du med købet af en pakkerejse indbefattet og dækket af rejsegarantifonden, som Slopetrotter naturligvis er medlem af.

Læs mere om byen Val Thorens.

Den komplette skiby Om byen Val Thorens

Val Thorens er en moderne by med alt hvad hjertet kan begære af faciliteter i smukke og charmerende omgivelser.

Indkøbsmulighederne er mange. Der er er et godt udvalg i supermarkeder, delikatesseforretninger, spisesteder og udstyrsbutikker over alt i byen. Det er ikke uden grund, at Val Thorens har vundet så mange priser, for det er vitterligt den perfekte og komplette skidestination.

MERE END SKILØB - ALT DET ANDET

  • Gode indkøbsmuligheder
  • Supermarkeder (Spar, Carrefour og Sherpa)
  • Masser af spisesteder
  • Virkelig god stemning
  • Hyggeligt byliv

Læs mere om aktiviteter i Val Thorens.

Find dit hotel eller lejlighed i Val Thorens

AccommodationTypes

Afstande

Sus i maven og afslapning Det sker i Val Thorens

Der er dermed masser af muligheder for aktiviteter at tage sig til uden for pisterne i Val Thorens.

Din skirejse kan også krydres med alt fra aktive svedeture i det store centralt placerede sportscenter, som har et lækkert vandland med to swimmingpools, jacuzzi, dampbad, sauna og meget mere.

For børnene er der i sportscentret hoppeborg, trampoliner, boldbassin og mere til.

TAG EN SVÆVEBANETUR FRA BJERG TIL BY

I Val Thorens ligger svævebanen Bee Flying Zip Line, der er en 1.800 meter lang svævebane, der går fra bjerget og ned til byen. På turen ned ad linen er der en forrygende udsigt fra op til 65 meters højde.

Vi gør opmærksom på, at barer, butikker, restauranter og andre faciliteter kan have restriktioner eller være lukkede på grund af COVID-19. 

PARAGLIDING OVER VAL THORENS

Eller hvad med en tur med på ryggen af en paraglider i 7-800 meters højde?

Du kan få et enestående adrenalinsus med paragliding i Val Thorens. Nyd den fantastiske udsigt og friheden ved at hænge i en faldskærm.

FUN PARK FOR ALLE

Hvis I rejser med børn, og har brug for en pause fra skiløbet, kan vi anbefale et besøg i sportscenterets Fun Park. Der er alskens aktiviteter for store og små.

Aktiviteterne tæller trampoliner, kuglegrave, hoppeborge samt en masse andet, der nok skal så smilene frem hos de mindste. I kan desuden smutte i badelandet, der også ligger i sportscenteret.

Få et tilbud på en skitur til Val Thorens

Vil du med på en skiferie til Val Thorens?

Udfyld formularen herunder - så kommer vi med et forslag!

Det tager et minut, koster dig ingenting og er helt uforpligtende!

Så vil du også blive forelsket i .. Elsker du Val Thorens?