Residence Prestige Edenarc

Frankrig, Les Arcs

Indkvartering Lejlighed

Fakta

Om Residence Prestige Edenarc

Dette prestigefyldte feriested i Les Arcs tilbyder ski-in/ski-out, og har en enestående udsigt over Tarentaise-dalen.

God beliggenhed - Ski-in/ski-out

Hvis skiløbet er i fokus, er denne indkvartering perfekt, da du hurtigt og nemt kan klikke dine ski på direkte udenfor døren.
Residence Prestige Edenarc ligger i et roligt, så du kan få en god nats søvn og vågne udhvilet op, så du er klar til en ny dag på pisterne.

Indkvartering

Selve boligen er opdelt i tre bygninger på seks etager og rummer 133 lejligheder med alt fra studios til 4 personer til duplex 3-værelseslejligheder med plads op til 8 personer.
Hver lejlighed er fuldt udstyret med et funktionelt tekøkken (kogeplade, mikroovn/grill og opvaskemaskine) og eget badeværelse med toilet. Der er tv og gratis trådløst internet samt en balkon eller terrasse i alle lejligheder.

Masser af muligheder udenfor pisterne

Når du bor i Les Arcs, har du adgang til skisportsstedet Les Arcs Vallandry-Peysey med ca. 200 kilometer piste, der passer til alle niveauer. Mod et ekstra tillæg kan du også få adgang til det enorme Paradiski-område, der lever op til sit navn med ca. 425 pistekilometer.
Efter en aktiv dag på pisterne, kan du slappe af i hotellets store wellnessområde. Her er en opvarmet indendørs pool, der også er forbundet med en fantastisk opvarmet udendørs pool.
Andre faciliteter til rådighed omfatter: spabad, sauna, hamam og fitnessrum. Til dem der ønsker lidt ekstra forkælelse, kan du også købe spa-behandlinger på Residence Spa Nama Springs.
Hvis du rejser med børnene, er der også en børneklub, der er ansvarlig for underholdning. Der er mulighed for at købe halvpension i bopælens restaurant Voga Goga. Restauranten har en stor vidunderlig solterrasse med direkte adgang til pisten og er åben hele dagen med mulighed for varme drikkevarer, snacks osv.

Værd at vide

  • Ski-in/ski-out 
  • Fuldt udstyrede lejligheder med alle faciliteter 
  • Stort wellnessområde 
  • Restaurant Voga Goga 
  • Kid's Club for børnene (gratis) Hav en fantastisk skiferie!

Afstande

Afstand til piste 50 m

Afstand til lift 250 m

Afstand til centrum 800 m

Afstand til shopping 800 m

Værelset

TV Ja

Slutrengøring Ja

Balkon / Terasse Ja

Kaffemaskine Ja

Elkedel Ja

Toilet Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Fryser Ja

Opvaskemaskine Ja

Wifi i lejlighed Ja

Mikrobølgeovn Ja

Bruser Ja

Komfur Ja

Mad og drikke

Bar Ja

Restaurant Ja

Faciliteter

Kæledyr 60€/week

Reception Ja

Skirum Ja

Solterrasse Ja

2 vær. lejlighed

2-værelses lejlighed på 36-43 kvm. til 4 personer. Lejligheden er indrettet med køkken, sove- og badeværelse, samt en stue, som er møbleret med en sovesofa til 2 personer. Køkkenet er udstyret med mikrobølgeovn/ovn, køleskab, opvaske- og kaffemaskine, elkedel, toaster og et komfur med udsugning. Soveværelset er indrettet med dobbelt- eller enkeltsenge. Badeværelset er med toilet og bad.

Balkon eller terrasse - Komfur - Køleskab - Elkedel - Mikrobølgeovn - Opvaskemaskine - Sengelinned - Håndklæder - Toilet/bad - TV - Wifi (gratis) 


3 vær. lejlighed

3-værelses lejlighed på 50-56 kvm til 6 personer. Lejligheden er indrettet med et køkken, to soveværelser, badeværelse med toilet og bad, samt stue møbleret med en sovesofa til 2 personer. Køkkenet er udstyret med mikrobølgeovn/ovn, køleskab, opvaske- og kaffemaskine, elkedel, toaster og et komfur med udsugning. Det ene soveværelse er med dobbeltsenge, det andet er med 2 enkeltsenge eller en køjeseng.

Balkon eller terrasse - Komfur - Køleskab - Elkedel - Mikrobølgeovn - Opvaskemaskine - Sengelinned - Håndklæder - Toilet/bad - TV - Wifi(gratis)

3 vær. lejlighed m. brændeovn

3-værelseslejlighed på 50-56 kvm. til 6 personer med brændeovn. Lejligheden er indrettet med et køkken, to soveværelser, delt badeværelse med toilet og bad, samt stue møbleret med en sovesofa til 2 personer. Køkkenet er udstyret med mikrobølgeovn/ovn, køleskab, opvaske- og kaffemaskine, elkedel, toaster og et komfur med udsugning. Det ene soveværelse er med dobbeltsenge, det andet er indrettet med 2 enkeltsenge.

Balkon eller terrasse - Brændeovn - Komfur - Køleskab - Elkedel - Mikrobølgeovn -  Opvaskemaskine - Sengelinned - Håndklæder - Toilet/bad - TV - Wifi(gratis)


3 vær. lejlighed Comfort

3-værelses lejlighed med 60-70 kvm til 6 personer. Lejligheden er indrettet med et køkken, to soveværelser, delt badeværelse med bad og toilet, samt stue møbleret med en sovesofa til 2 personer. Køkkenet er udstyret med mikrobølgeovn/ovn, køleskab, opvaske- og kaffemaskine, elkedel, toaster og et komfur med tilhørende emhætte. Det ene soveværelse er med dobbeltsenge, det andet er indrettet med 2 enkeltsenge.

Balkon eller terrasse - Komfur - Køleskab - Elkedel - Mikrobølgeovn - Opvaskemaskine - Sengelinned - Håndklæder - Toilet/bad - TV - Wifi(gratis)


4 vær. lejlighed m. brændeovn, mod syd

4-værelses lejlighed med 76-84 kvm. til 8 personer med brændeovn og 2 planer. Lejligheden er på to planer indrettet med et køkken, tre soveværelser, to delte badeværelser med bad og toilet og en stue, som er møbleret med en sovesofa til 2 personer. Det ene soveværelse er indrettet med dobbeltseng og har eget badeværelse, mens de sidste to soveværelser er indrettet med enkeltsenge. I køkkenet er køleskab, opvaske- og kaffemaskine, elkedel, toaster, mikrobølgeovn/ovn og et komfur med emhætte.

Balkon eller terrasse - 2 planer - Brændeovn - Komfur - Køleskab - Elkedel - Mikrobølgeovn - Opvaskemaskine - Sengelinned - Håndklæder - Toilet/bad - TV - Wifi(gratis) 

AccommodationTypes

Afstande