L'Aiguille Grive Chalets Hôtel

Frankrig, Les Arcs

Indkvartering Hotel
Inkl. halvpension

Fakta

Om L'Aiguille Grive Chalets Hôtel

Chalet-hotel i 1.800 meters højde med skiløb lige til døren.

Med en beliggenhed lige ved pisten og få minutters gang fra Charmettoger-stoleliften er L'Aiguille Grive oplagt for dig, der gerne hurtigt vil kunne klikke i skiene og komme op i Les Arcs’ Paradiski-område. Når lifterne lukker, kan du køre på ski hele vejen ned til hotellet. Hotellet er således den perfekte indkvartering, hvis du ønsker mulighed for ski-in/ski-out! 

Sådan bor du

Det lille hotel består blandt andet af seks individuelle chalet’er, der alle er yderst rummelige – perfekt for dig, der rejser i en stor gruppe. Hvis I kun er et par stykker der skal afsted, er der derudover mulighed for at booke dobbeltværelser. 
Uanset om du vælger at bo i chalet eller værelse, kan du forvente en lækker og komfortabel indretning der giver dig de perfekte rammer for at slappe af, så du er frisk til næste dags skiløb. 

Halvpension

Hotellets restaurant byder på lækker halvpension, og i lounge-baren kan du og vennerne nyde en snack eller drink, mens I nyder den flotte panoramaudsigt over golfbanen og dalen. 

Afstande

Afstand til piste 0 m

Afstand til lift 100 m

Afstand til centrum 400 m

Afstand til skileje 150 m

Værelset

TV Ja

Toilet Ja

Bruser Ja

Mad og drikke

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurant Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Lounge Ja

Reception Ja

Skirum med støvletørrer Ja

Solterrasse Ja

Singleværelse

Singleværelse med balkon samt eget badeværelse m. dusch/WC
Bad & toilet - Håndklæder - Sengelinned - TV - WiFi - 

Dobbeltværelse

Dobbeltværelse med balkon samt eget badeværelse m. dusch/WC
Bad & toilet - Håndklæder - Sengelinned - TV - WiFi - Badekåbe - Hårtørrer

Chalet (8 pers.)

Dette chalet med plads til 8 personer er indrettet med 4 soveværelser som alle har adgang til eget badeværelse samt egen balkon. Chaletet har desuden stort ophooldsrum med fuldt udstyret køkken og adgang til 21 kvm stor balkon/terrasse med bjergudsigt.
Bad & toilet - Badekåbe - Hårtørrer - TV - WiFi - Mikroovn - Kaffemaskine

Chalet (10 pers.)

Dette chalet med plads til 10 personer er indrettet med 5 soveværelser som alle har adgang til eget badeværelse samt egen balkon. Chaletet har desuden stort ophooldsrum med fuldt udstyret køkken og adgang til 21 kvm stor balkon/terrasse med bjergudsigt.
Bad & toilet - Badekåbe - Hårtørrer - TV - WiFi - Mikroovn - Kaffemaskine

Chalet (12 pers.)

Dette chalet med plads til 12 personer er indrettet med 6 soveværelser som alle har adgang til eget badeværelse samt egen balkon. Chaletet har desuden stort ophooldsrum med fuldt udstyret køkken og adgang til 21 kvm stor balkon/terrasse med bjergudsigt.
Bad & toilet - Badekåbe - Hårtørrer - TV - WiFi - Mikroovn - Kaffemaskine

AccommodationTypes

Afstande