Fakta om Les Arcs

Samlet
422 km
pister
Blå 243 km
Røde 129 km
Sorte 50 km

Les Arcs

Højeste skiløb
3226 m
Antal lifte
137
Liftkapacitet
220344 per/t
Off-piste
Ja
Længste nedfart
7 km
Fun-park
Ja

Skiløb

Børn
Begyndere
Øvede
Eksperter
Off-piste
Snowboard

Byen

Charme
After-ski
Shopping
Spisesteder

Tryg på egen hånd Skiferie til Les Arcs

Skiløb for alle niveauer i smukke omgivelser! I Les Arcs får du ægte fransk charme og et af Europas smukkeste amfiteatre.

Man får pister over og under trægrænsen, gletsjerskiløb, masser af off-piste, begynderpister i højderne og toppe med panoramaudsigt til bland andet Mont Blanc.

Det lokale liftkort med ca. 210 pistekilometer er inkluderet i rejsens pris. Storområdet, Paradiski, som Les Arcs er en del af, giver dig yderligere 212 km pister, og dermed totalt 422 km, med to toppe over 3000 meter.

Byen Les Arcs er i virkeligheden fire småbyer, der liger på hvert sit højdeniveau. De enkelte bydele har navne herefter, så der er Arc 1600 og Arc 1800 samt Arc 1950 og Arc 2000. Tallene henviser til antallet af meter over havet. Hele Les Arcs er bilfrit område og gratis busser kører i pendulfart mellem de fire niveauer. Slopetrotter har ophold i Arc 1600 og Arc 1800. 

FEM GRUNDE TIL AT VÆLGE LES ARCS

  • Masser af pistekilometer  
  • Ski-in/ski-out  
  • Enestående smukt skiområde 
  • Meget varieret skiløb 
  • Bilfri by 

Læs mere om skiområdet i Les Arcs.

SLOPETROTTER - TRYG PÅ EGEN HÅND

Les Arcs er en del af vores nye koncept Slopetrotter Tryg på egen håndHer er ingen guideservice, men tryghed er altid med i pakken. Det betyder, at du er fri til selv at planlægge din skiferie præcis som du ønsker, uden at skulle betale for guideservice. Du har naturligvis stadig sikkerheden i at Slopetrotter er medlem af Rejsegarantifonden, og i en nødsituation, kan du komme i kontakt med os på vores servicetelefon. Disse rejser skal bookes online. Se mere om Tryg på egen hånd og Slopetrotters guideservice her.

Find dit hotel eller lejlighed i Les Arcs

AccommodationTypes

Afstande

Fedt skiløb i alle sværhedsgrader Om skiområdet i Les Arcs

Der er masser af plads på pisterne i Les Arcs! Hvis man leder efter fedt skiløb til skiløbere på alle erfaringsniveauer, er Les Arcs stedet, det foregår.

Pisterne er enestående varierede med pister til alle niveauer fra den helt uprøvede nybegynder til den kræsne ekspert, som finder nogle dejligt stejle og upræparerede sorte pukkelpister, men der er også rigeligt med let cruising. Pisteområdet er forbundet med det omkringliggende La Plagne, hvilket tilsammen danner det enorme Paradiski-område. 

På det store og effektivt sammenhængende område, Paradiski, er der pister nok at boltre sig på for alpinisten med kløe efter at komme afsted. Der er alt, man kan ønske sig lige fra de lækre brede boulevarder til speed-ski pisten, hvor hastighedsrekorden i skrivende stund er 251 km/t. 

EFFEKTIVT LIFTSYSTEM AF SKILIFTE

Les Arcs’ skiområde er udstyret med et velgennemtænkt og godt fungerende system med masser af hurtige stolelifte. Snesikkerheden er i øvrigt rigtig høj med masser af nedkørsler beliggende højere end 2.000 meter over havet. Udsigterne over dalen til La Rosière og Mont Blanc er helt fantastiske 

Sammenkoblingen med La Plagne sker via en tovejs dobbeltdækker-svævebane ”Vanoise Express” fra Plan Peisey. Turen foregår højt over den mellemliggende dal, og er i sig selv en oplevelse. Paradiski-området består af i sammenlagt 422 km pister, hvilket gør det til et af de største sammenhængende skiområder i verden. 

ENESTÅENDE VIEW FRA DEN RØDE SPIDS

L'Aiguille Rouge, løst oversat til den røde nål/spids, er i den grad fortjent anset som et af de helt store trækplastre i Les Arcs. Fra Arc 2000 går turen opad med de to kabinelifte Varet og Aiguille Rouge til 3.226 meter over havet og et helt fabelagtigt 360 graders skue ud over Alperne.  

En god detalje er, at der for både skiløbere og fodgængere er adgang, og vi opfordrer dig på det kraftigste til at huske at tage kameraet med. Mont Blanc, de italienske alper og et nærmest uendeligt skue af flotte bjergtoppe tager pusten fra de fleste.  

Skiløberne tager videre herfra med den røde eller den sorte pist mens fodgængerne tager tilbage med kabineliften til Arc 2000. Den røde spids er et must see! 

BEMÆRK! Ved køb af en skirejse til Les Arcs i Frankrig medfølger et liftkort til området “Les Arcs-Peisey-Vallandry", der giver adgang til 210 pistekilometer og L’Aiguille Rouge udsigtspunktet. Her er allerede masser af kilometer, men vi anbefaler varmt en opgradering af liftkortet til at dække hele det store Paradiski-netværk. Det koster kun €39 for seks dage, og med i opgraderingen får du priority-line-adgang og en halv gratis skidag på ankomstdagen. Opgraderingen kan naturligvis klares hjemmefra ved booking af rejsen. 

Læs mere om byen Les Arcs.

Bilfrit område med skiløb i gaderne  Om byerne Les Arcs

Alle bydelene i Les Arcs er ski-in/ski-out, og det er ret enkelt at komme fra rundt mellem dem på ski.

Hvis du kommer i bil til Les Arcs kan du parkere i et af de mange parkeringsområder, og bekymringsfrit gå rundt i de bilfrie gader. Det effektive og gratis system af shuttlebusser fragter dig rundt, og der er desuden taxi-kørsel, hvis behovet opstår. 

Fra tidligere tiders tendenser med i al hast at bygge store betonkomplekser, har Les Arcs udviklet sig mode en mere hyggelig byplanlægning med fokus på chalet-stil.    

ARC 1600

Arc 1600 er en fredelig lille bydel, der især er velegnet til familier og par, hvor skiløbet er det vigtigste. Her er to barer, to restauranter, et supermarked og skiskole.  

ARC 1800

Les Arcs kan ikke siges at være berømt for after-ski, men Arc 1800 har dog et lidt mere livligt aftenliv, og den franske afterski-kæde La Folie Douce er også at finde på pisten i området Mille8. Her er gang i den og tre lækre spisesteder på alle niveauer.  

INDENDØRS AKTITETER I LES ARCS

Midt i Arc 1800 ligger det store indendørs center, Centre Aqualudique d’Arc 1800. Her er der plads til forkælelse med swimmingpools, jacuzzi, hammam, saunaer så du kan få genfyldt batterierne efter en god lang dag på ski.  

I centrets fitnessafdeling finder du alt, der skal til af udstyr til cardio- og styrketræning, hvis nu der skulle være et overskud af uafbrændt energi tilbage i kroppen 

Les Arcs er noget af det smukkeste, reneste og mest snesikre i hele Europa. Slopetrotter er vilde med Les Arcs og i særdeleshed med en paradisisk opgradering af liftkortet. 

MERE END SKILØB - ALT DET ANDET

  • Bilfrit område
  • Supermarked i hver bydel
  • Wellness og forkælelse i vandlandet
  • Afterski med La Folie Douce
  • Rolig afteski

Tilbud til Les Arcs

Få et tilbud på en skitur til Les Arcs

Vil du med på en skiferie til Les Arcs?

Udfyld formularen herunder - så kommer vi med et forslag!

Det tager et minut, koster dig ingenting og er helt uforpligtende!