Fakta om Les Arcs

Samlet
425 km
pister
Blå 225 km
Røde 145 km
Sorte 55 km

Les Arcs

Højeste skiløb
3250 m
Antal lifte
134
Liftkapacitet
220000 per/t
Off-piste
Ja
Længste nedfart
8 km
Fun-park
Ja

Skiløb

Børn
Begyndere
Øvede
Eksperter
Off-piste
Snowboard

Byen

Charme
After-ski
Shopping
Spisesteder

Webcam

Arcabulle
Arpette
Mont Blanc
Le Slalom
Arc 1950
Vanoise Express

Smukt og godt skiløb Skiferie til Les Arcs

Skiløb for alle niveauer i smukke omgivelser! I Les Arcs får du ægte fransk charme og et af Europas smukkeste amfiteatre.

Man får pister over og under trægrænsen, gletsjerskiløb, masser af off-piste, begynderpister i højderne og toppe med panoramaudsigt til blandt andet Mont Blanc.

Byen Les Arcs er i virkeligheden fire småbyer, der liger på hvert sit højdeniveau. De enkelte bydele har navne herefter, så der er Arc 1600 og Arc 1800 samt Arc 1950 og Arc 2000. Tallene henviser til antallet af meter over havet. Hele Les Arcs er bilfrit område og gratis busser kører i pendulfart mellem de fire niveauer. Slopetrotter har ophold i Arc 1600 og Arc 1800. 

NYHEDER TIL SÆSONEN 2021/2022

Les Arcs har udvidet med en 10 personers gondol, bygget et museum: The Museum of Mountain Animals og sidst men ikke mindst lavet en Zip Line til dig, der ikke kan få adrenalin nok! Du kan komme op på en hastighed på 130 km/t. 

FEM GRUNDE TIL AT VÆLGE LES ARCS

  • Masser af pistekilometer  
  • Ski-in/ski-out  
  • Enestående smukt skiområde 
  • Meget varieret skiløb 
  • Bilfri by 

Læs mere om skiområdet i Les Arcs.

Tilbud til Les Arcs

Fedt skiløb i alle sværhedsgrader Om skiområdet i Les Arcs

Der er masser af plads på pisterne i Les Arcs! Hvis man leder efter fedt skiløb til skiløbere på alle erfaringsniveauer, er Les Arcs stedet, det foregår.

Pisterne er enestående varierede med pister til alle niveauer fra den helt uprøvede nybegynder til den kræsne ekspert, som finder nogle dejligt stejle og upræparerede sorte pukkelpister, men der er også rigeligt med let cruising. Pisteområdet er forbundet med det omkringliggende La Plagne, hvilket tilsammen danner det enorme Paradiski-område. 

På det store og effektivt sammenhængende område, Paradiski, er der pister nok at boltre sig på for alpinisten med kløe efter at komme afsted. Der er alt, man kan ønske sig lige fra de lækre brede boulevarder til speed-ski pisten, hvor hastighedsrekorden i skrivende stund er 251 km/t. 

EFFEKTIVT LIFTSYSTEM AF SKILIFTE

Les Arcs’ skiområde er udstyret med et velgennemtænkt og godt fungerende system med masser af hurtige stolelifte. Snesikkerheden er i øvrigt rigtig høj med masser af nedkørsler beliggende højere end 2.000 meter over havet. Udsigterne over dalen til La Rosière og Mont Blanc er helt fantastiske 

FRA LES ARCS TIL LA PLAGNE

Sammenkoblingen med La Plagne sker via en tovejs dobbeltdækker-svævebane ”Vanoise Express” fra Plan Peisey. Turen foregår højt over den mellemliggende dal, og er i sig selv en oplevelse. Paradiski-området består af i sammenlagt 425 kilometer pister, hvilket gør det til et af de største sammenhængende skiområder i verden. 

ENESTÅENDE VIEW FRA DEN RØDE SPIDS

L'Aiguille Rouge, løst oversat til den røde nål/spids, er i den grad fortjent anset som et af de helt store trækplastre i Les Arcs. Fra Arc 2000 går turen opad med de to kabinelifte Varet og Aiguille Rouge til 3.226 meter over havet og et helt fabelagtigt 360 graders skue ud over Alperne.  

En god detalje er, at der for både skiløbere og fodgængere er adgang, og vi opfordrer dig på det kraftigste til at huske at tage kameraet med. Mont Blanc, de italienske alper og et nærmest uendeligt skue af flotte bjergtoppe tager pusten fra de fleste.  

Skiløberne tager videre herfra med den røde eller den sorte pist mens fodgængerne tager tilbage med kabineliften til Arc 2000. Den røde spids er et must see! 

Læs mere om byen Les Arcs.

Bilfrit område med skiløb i gaderne  Om byerne Les Arcs

Alle bydelene i Les Arcs er ski-in/ski-out, og det er ret enkelt at komme rundt mellem dem på ski.

Hvis du kommer i bil til Les Arcs kan du parkere i et af de mange parkeringsområder, og bekymringsfrit gå rundt i de bilfrie gader. Det effektive og gratis system af shuttlebusser fragter dig rundt, og der er desuden taxi-kørsel, hvis behovet opstår. 

Fra tidligere tiders tendenser med i al hast at bygge store betonkomplekser i Frankrig, har Les Arcs udviklet sig mod en mere hyggelig byplanlægning med fokus på chalet-stil.    

ARC 1800

Les Arcs kan ikke siges at være berømt for after-ski, men Arc 1800 har dog et lidt mere livligt aftenliv, og den franske afterski-kæde La Folie Douce er også at finde på pisten i området Mille8. Her er gang i den og tre lækre spisesteder på alle niveauer.  

Les Arcs er noget af det smukkeste, reneste og mest snesikre i hele Europa. 

ARC 1600

Arc 1600 er en fredelig lille bydel, der især er velegnet til familier og par, hvor skiløbet er det vigtigste. Her er to barer, to restauranter, et supermarked og skiskole.  

MERE END SKILØB - ALT DET ANDET

  • Bilfrit område
  • Supermarked i hver bydel
  • Wellness og forkælelse i vandlandet
  • Afterski med La Folie Douce
  • Rolig afteski

Læs mere om aktiviteter i Les Arcs.

Find dit hotel eller lejlighed i Les Arcs

AccommodationTypes

Afstande

Plads til energi og afslapning Det sker i Les Arcs

Rundt om i de fire bydele, som tilsammen udgør Les Arcs er der adskillige muligheder for aktiviteter efter, eller i stedet for, dagens skiløb.

Midt i Arc 1800 ligger det store indendørs center, Centre Aqualudique d’Arc 1800. Her er der plads til forkælelse med swimmingpools, jacuzzi, hammam, saunaer så du kan få genfyldt batterierne efter en god lang dag på ski.  

I centrets fitnessafdeling finder du alt, der skal til af udstyr til cardio- og styrketræning, hvis nu der skulle være et overskud af uafbrændt energi tilbage i kroppen 

TAG KEGLER

I Arc 2000 ligger bowlingcentret Olympic Square, der danner rammerne for en gang bowling, hvis I har mod på det efter skiløbet.

FÅ DE FØRSTE SPOR FOR DIG SELV

Hvis du er et morgenmenneske, der ikke kan vente til lifterne åbner, er her lige noget for dig! Du har nemlig mulighed for at komme op på toppen af bjerget med ski patrol, inden lifterne overhovedet er åbne. På den måde kan du få den første tur ned, inden pisterne befolkes af alle de andre skiløbere.

HOP I VANDRESKOENE

I Les Arcs er der en lang række stier i terrænet med mulighed for flotte ruter blandt andet til det højeste punkt i området, l'Aiguille Rouge.

Vi gør opmærksom på, at barer, butikker, restauranter og andre faciliteter kan have restriktioner eller være lukkede på grund af COVID-19. 

Få et tilbud på en skitur til Les Arcs

Vil du med på en skiferie til Les Arcs?

Udfyld formularen herunder - så kommer vi med et forslag!

Det tager et minut, koster dig ingenting og er helt uforpligtende!

Så vil du også blive forelsket i .. Elsker du Les Arcs?